MichalF Odesláno Srpen 3, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2019 Krasny auto, at slouzi ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 4, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2019 On 8/3/2019 at 1:18 PM, TomasB said: Mezonku, jak u tebe probíhá regenerace DPF? Já jsem už 2x zaznamenal po natankování, že mi vyletěla spotřeba na dvojnásobek, pod 10 litrů to nejde, lhostejno jak jedu. A trvá to strašně dlouho, tak okolo 20 min. Nevím co to je, ale řekl bych, že regenerace. Když se to stalo poprvé, tak jsem se vylekal, že se něco posralo. Zkoušel jsem se optat na té Mercedes asistenční lince přes čudlík u zrcátka, ale absolutně nevěděli. Přepojili mě na servis24, borec opět neměl ponětí. Volám pak do FARENE, přepojili mě na vedoucího servisu a taky neměl tušení. Vůbec netušil nic o regeneraci. Jako dost nechápu, že lidi přímo od Mercedesu nemají ani šajnu. OK, beru, jsem možná netypický zákazník, který chce všechno vědět, do všeho šťourá, všechno ho zajímá. Typický zákazník Mercedesu to má asi opravdu u prdele, ale já ne. Prostě to chci vědět, chci svému autu rozumět, chci s ním cítit, tak jako Mongol se svým koněm. Tomasi, mel sem to ze zacatku podobne. Ale protoze versinu casu jezdim jak cube, tak to nemelo az takovy dopad... cca od 15ti tis uz to tak velky rozdil neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2019 Takže ti to taky tak po 800-100km takhle dlouho regenerovalo? MOndeo stačilo pár km a regenerace byla hotová. Tohle je fakt rozně dlouhá regenerace. A je jedno, jestli dálnice nebo okreska. Mi to poprvé regenerovalo cca asi 3km po natankování na Shell na D11 před sjezdem na Bohdaneč a přestalo to někde až kolem Volče. Takže třeba 20-25km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 4, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2019 Tak nejak to bylo. Jak rikas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 5, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2019 Tak on se ten filtr asi taky musí "zajet" , takže je možný, že první regenerace jsou v jiném režimu než budou ty další. No moje spotřeba se čtyřma hrnkama 😂, taky 200 kiláků z kopce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 5, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2019 (upraveno) už nemáš golfa Jardo? to je z čeho tachometr nějakej wágen? Upraveno Srpen 5, 2019 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 5, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2019 To vypada na nejakej uzitkac? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2019 1,6 kadle kadle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 5, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2019 Eeee, benzín, to není auto na nutnost nafty. před 6 hodinami, marekczek napsal: už nemáš golfa Jardo? to je z čeho tachometr nějakej wágen? Ano Golf je minulost. Jsou to nejobyc budiky, jsem za ně rád, nemají totiž to šedivé okruzi s bílými čísly, barevný displej nepotřebuju a digitální myslím ani u střední výbavy nejde. před 6 hodinami, jirka3 napsal: To vypada na nejakej uzitkac? V podstatě, je to combi 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2019 galerka bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 5, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2019 Asi nee, tuctova Octa, tsi 110 kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 Dneska jsem si máknul. Ale leskene se jako psí kulky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 Tvl..na to bych nemel koule parkovat pred panelakem. Klobouk dolu... Hezká barva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Srpen 11, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 Člověk aspoň zjistí, co jsou lidi zač a jaké umějí být kur**. Samozřejmě přeji, ať tak krásné vydrží co nejdéle[emoji106]. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 11, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 no, hlavně aby v E neprovokavalo to H a někdo to nechtěl pořešit na tom krásným laku, jenže ono A by bylo asi horší ještě , to je na tom ten přípravek co jsi mi posílal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 11, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 Fakt krásnej kočár, až budu jednou velkej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 11, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 A možná lepší než H, ne? 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 Presne. Prazskych aut je vsude mraky ale rivalita mezi Pernikem a Mechovem vzdy byla a bude...takze Hačkovy značky v Pardubkach jsou mnohem pruserovejsi nez Prazsky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 11, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 (upraveno) před 2 hodinami, romariooo napsal: Tvl..na to bych nemel koule parkovat pred panelakem. Klobouk dolu... Hezká barva. tak jestli to má GAP tak co....jako to bys pak nemohl parkovat nikde... Upraveno Srpen 11, 2019 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 před 4 hodinami, jar_da napsal: no, hlavně aby v E neprovokavalo to H a někdo to nechtěl pořešit na tom krásným laku, jenže ono A by bylo asi horší ještě , to je na tom ten přípravek co jsi mi posílal? Ano, hlavně to po nastříkání nesmí přischnout, jinak máš fleky. Jde to časem příště umejt, ale lepší je, když máš jako výsledek zrcadlo. Slunko a vítr jsou na pikaču. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 Nedalo mi to a cestou z hospody jsem se musel jít pomazlit a udělat fotečku. Po fotečce zase dát spinkat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2019 Jak Mercedes Multi Beam LED mení noc v den. Ještě nebyla úplně tma, ale pro představu asi postačuje. Automatické vyparkování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2019 BTW, včera jsem to večer přetáhnul něco přes 240, ale hned jsem pak už musel brzdit, protože tam zase něco jelo a předjíždět to o +140km/h je o hubu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 12, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2019 Jsem zvedavy, jak u tebe bude fungovat omezovac rychlosti. Me to celkem nemile prekvapilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 14, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2019 Hlavně si na to pak kup fakt pořádný kola a né jen nějaký hezky vypadající rádoby origo repliky 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 14, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2019 To je ten kroutak [emoji3] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 14, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2019 to jo - treba ja ho mam na predku spoustu 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.