header009 Odesláno Leden 29, 2020 Sdílet Odesláno Leden 29, 2020 (upraveno) A to si dělal mechanickou dekontaminaci, jako nějakým clayem, nebo něco na ten způsob ? Protože chemickou asi těžkou, tou to poškrábat ani nejde... Už si někdy s něčím podobným pracoval ? Viděl jsem dost lidí, kteří si nadělali clayem pěknou paseku.. Upraveno Leden 29, 2020 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 29, 2020 Sdílet Odesláno Leden 29, 2020 Jj, za tim nebude nizka teplota, nybrz neznalost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2020 Kdepak, nízká teplota. Je to tak. Dělal jsem to prvně. Jenže ono se to právě nemá dělat za nízké teploty. Dělal jsem to tou poduškou se speciální hmotou. https://www.detailingpro.cz/p/carpro-polyshave-uterka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 29, 2020 Sdílet Odesláno Leden 29, 2020 Mám na to jiný názor a věřím, že ne sám. Kdo už někdy clay v ruce držel, tak mi dá za pravdu a vím o čem mluvím. Mechanická dekontaminace není úplně jednoduchá záležitost a nejsem si jistý jestli v tvém případě bylo nutné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2020 Nutné to určitě nebylo, od novoty to je pod silikátovou vrstvou. Nj, člověk dělá chyby a učí se. Já to nedělal clayem. Do toho bych nešel. Ale ta guma na tom opravdu v tom chladu byla tvrdá. Ke konci pak už bylo 0,5°C jenom. V teple je ta guma měkoučká, v tom chladu to dost ztvrdlo. Ale to mi docvaklo až pozdě. Nicméně to mám i potvrzeno, že v takovém chladu to je očekávatelné a nesmí se to dělat za tak nízkých teplot. Tak jen bacha na to. Tak se poděl s názorem, jsem zvědavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Clay by ti tohle prave neudelal i kdyby jsi to delal v - 15ti.Hlavne je blbost to delat na tak novem aute, tam ti staci jen chemicka dekontaminace. Ty jako nedetailer nemas moznost poznat rozdil totiz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 proto sem říkal at si to necháš umejt a dekontaminovat každé 2 měsíce u někoho kdo tomu rozumí a má cit v ruce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Ja bych stejne bez lubrikace mechanickou dekontaminaci nedelal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Tak ja predpokladam ze tomas, jako nejchytrejsi clovek tady na foru urcite lubrikoval ani nepise nic o tom ze by to delal jenom vodou ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Podle toho, co koupil a s čím to dělal, tak spíš ne ... "nevyžaduje speciální lubrikant" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Ke klasickému clayi se vždy bere lubrikant. No nic, chybama se člověk učí. Sic drahá chyba, ale né nenapravitelná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Jako lzbrikant jsem dostal doporucen ten IronX nebo No Rinse. Lubrikoval jsem Ironem. Ja tady resim, co neni videt na dennim svetle a nejakej ko*ot mi udelal na Praze 6 na zadnim narazniku drobnou oderku. ko*ot mel problem vyparkovat v kopci a asi mu to ujelo. A jsem si presne tohle rikal, ze doufam, ze umi pouzivat rucni brzdu nebo ma hold funkci. Ale jine misto nebylo a krouzil jsem jak sup. Zakaznik v aute, tak jsem to tam nakonec postavil. No a stalo se ptesne, ceho jsem se obaval. Urcite to pujde rozlestit, je to malinko, ale jsem nasranej. A jsme u toho, jestli to ma cenu, sypat do toho prachy, kdyz kolem je plno ko*otu, co neumi jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 ironem se určitě nelubrikuje.. dyt to stojí pár kaček... https://www.detailingshop.cz/dodo-juice-basics-of-bling-clay-lube-500ml-clay-lubrikace/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Iron neni lubrikant no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Hosi iron jde pouzit i jako lubrikant, to se ho musim zastat, ale ne pro tohle pocasi a uterku no a plus jeste jak to auto bylo dobre umyte predtim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Já to říkal, že si tím zaděláš na problém ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Dnesni jizda do Davosu. A moc peknej hotel hotel vybrali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2020 Dneska navrat. V Davosu misty az -8C a petmanentni snezeni. Trochu mi lepilo cestou dolu. A po vjezdu do prvniho vetsiho tunelu uvnitr +8C a to byl ficak, jak to zacalo litat z kapoty. A jeste data zpatecni cesty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 5, 2020 Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 Tobě to fakt žere ho*no, to je pěkný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 5, 2020 Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 Pri tomhle prumeru na volny dalnici bez kolon tohle umi i muj autobus. Uka spotrebu pri normalnim jezdeni po CR po nasich prvnich tridach, mestech a kolonach 😉 A tohle byla k tomu cesta z hor dolu a pak uz cela po dalnici ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 Tak koukni k Mezonkovi do tématu, tam jsem mu dával kombinovanou jízdu, mix všeho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 5, 2020 Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 Pekny numero Nepouzivas i nejaky spritmonitor nebo neco podobnyho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 A tohle byla nějaká mimo obecní jízda, už nevím kam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 Mam apku. Nejmenší spotřeba na nádrž byla 5,23 a největší spotřeba na nádrž byla 8,45. A to byla jízda v DE po dálnici a pral jsem to v noci obrovskej kus 200-Vmax. Jakmile tam je něco 7 a více, tak jsem tomu nakládal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 5, 2020 Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 Za 5,5l/100 km při průměrný rychlosti 72 km/h nejede ani dvojková ovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.