Garrett Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 To celkem čumím, takovou lišku jsem na oktě myslím ještě neviděl, kdybych někde narazil na 5tý vrata tak ti dám vědět Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ono mi to delalo bubliny pod lakem a jak jsem na to vletel wapkou tak to slo dolu cele :smich: Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ahoj Kubo, tak ta rez je brutální, tak hodně jsem to ještě na Octě neviděl. Jinak pedály a tempomat jsou super, tak držím palce, ať se zítra víc daří se stahovačkou. Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Kube uvidis zitra ta prace pujde sama drzim palce jinak rs pedaly,tempomat a tripling chvalim Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Ta rez je opravdu brutální, takovou jsem u octy ještě neviděl , jinak ostatní dodělané věci chválím Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Mám v Brně dveře modré zadní, na lak Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tak dnes se prezouvalo, montovalo zrcatko a opravovala kabelaz ale porad neni hotovo. Fotky budou zitra :( Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Tak dnes se prezouvalo, montovalo zrcatko a opravovala kabelaz ale porad neni hotovo. Fotky budou zitra uz je zitra a porad nic ? co pak si Kubo potreboval ? vsiml jsem si neprijaty hovor aze vecer a klekla baterka na mobilu a nemel jsem nabijecku Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 (upraveno) Uz jsou ty fotky tady. A potreboval jsme neco ohledne te stahovacky a ve finale se ukazalo,ze jsem mel polamane kabely ve dverich. V obou na leve strane. Takze nastal repas mych protoze jsem nove nikde o vikendu nesehnal a auto potrebuju na zitra. Takze zitra jen nasadit a zkompletovat dvere. Snad se vam budou fotky a Lilo libit Upraveno Duben 17, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 pěkně si hraješna zahrádce a kola vypadají super Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Pěkné , Kube sejmi ty zástěrky !! Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 KUBE KOLEČKA PARÁDNÍ PĚKNĚ TI JE RUBI VYPUCOVALA Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Pěkný fotky! Bublině by ty černý kola taky velmi slušely Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Uz jsou ty fotky tady. A potreboval jsme neco ohledne te stahovacky a ve finale se ukazalo,ze jsem mel polamane kabely ve dverich. V obou na leve strane. Takze nastal repas mych protoze jsem nove nikde o vikendu nesehnal a auto potrebuju na zitra. Takze zitra jen nasadit a zkompletovat dvere. Snad se vam budou fotky a Lilo libit Ty jo tady se dneska makalo na plne care znacky se tam pekne lesknou :D, kolecka taky aj Bubline sedi cerne spidery. no proste parada jen ti musim vytknout jak garretovi ve vlakne a souhlasim s blondakxxxem ,, SEJMI TY ZÁSTĚRKY" Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Pěkně jsi si mákl a kolečka jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 (upraveno) Kluci dik za kladne ohlasy Zasterky tam zustanou a dolu k zemi to nepujde. Videl jsem dneska Jankovu Viki bez zasterek a ma krasne dobite prahy. Takze zasterky tam zustanou. Kdo pozna rozdil na dvou za sebou jdoucich fotkach :D Jinak makalo se jen vcera a Rubi umyla a ja je dolestil na aute. Libore tobe jeste jednou diky za ty poklicky. Upraveno Duben 17, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Myslíš to velké zrcátko? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Jo mam z nej velkou radost. O neco vetsi nez ze Spiderku. Ted jeste uvidim jak se bude darit zitra pri skladani interiru a alektriky ve dverich. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Jo mam z nej velkou radost. O neco vetsi nez ze Spiderku. Ted jeste uvidim jak se bude darit zitra pri skladani interiru a alektriky ve dverich. [/quot Kubo to myslis ty male zrcatka co tam mas urcite tedkom na obo dvou stranach stejne ?(nemas zac za krytky) ze Garrette Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Libore uhadnul jsi Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Kubo to myslis ty male zrcatka co tam mas urcite tedkom na obo dvou stranach stejne ?(nemas zac za krytky) ze Garrette maš recht Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Kubo, moc pěkná práce! Kontrast černých kol se stříbrnou vypadá moc dobře. Jinak já jsem zastáncem zástěrek - jsou hodně praktické. Držím palce pro další věci !!! Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Martine dekuji. Dneska jdu doopravit ty svazky do dveri a namontit RS pedaly. Pak Lilo nekde umyju a sezenu ty plasty co jsem polamal. A prozatim jsem skoncil. Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Uz jsou ty fotky tady. A potreboval jsme neco ohledne te stahovacky a ve finale se ukazalo,ze jsem mel polamane kabely ve dverich. V obou na leve strane. Takze nastal repas mych protoze jsem nove nikde o vikendu nesehnal a auto potrebuju na zitra. Takze zitra jen nasadit a zkompletovat dvere. Snad se vam budou fotky a Lilo libit :) Ty kola ti závidím... :) no, před zimou ty svoje Raily půjdu konečně dát na komaxit, aspoň vidím, jak to vypadá... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Zavidet nemusis ale diky :) Tady mate fotky ze vcerejska. Opravene svazky funguji a vzal jsme Lilo do super mycky kde myjou mirkouterkama. Super Dneska se vrhnu na cisteni interiesu. Poradne povysavam a kokpitem prelestim. Foto vecer. :) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Pěkné fotečky, tak ať dobře slouží ! Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 pekny kubo pekny :) tak RS pedaly +2 PS a kola +4 PS Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Pekné, velice pekné :) Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 kurnik dneska videno na zivo jak bublinu tak Lilo Kuba ji ma nablískanou a ty spidery pedaly a zrcadko no parada a ta vune z auta jako nova vonavka :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 A pritom stacilo o chvilku pozdeji a nevidel by jsi nic. :) Diky za pochvalu Libore Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky