vitnet Odesláno Červenec 31, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 Zdravím , chci se zeptat mám o1 66 kw r.v 2002 najeto 390000. Chci udělat chip u firmy okchip. Píšou že chipem se zvýší výkon na 88 kw 120 hp 299 Nm. Bude nějak znát větší výkon? Jen mám strach aby se nějak nepoškodil motor nebo spojka nebo převodovka když mám tolik najeto . Díky za odpovědi , a nějaké zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 31, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 V první řadě bys měl zvážit volbu úpravce. Tohle už podle stránek není seriózní firma. Jedno se jim musí nechat, když ti to nalejou někde na benzínce. Těžko je pak budeš někde nahánět kdyby něco nezafungovalo, mají jen virtuální sídlo [emoji3] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitnet Odesláno Červenec 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 No asi takhle je to taková levnejsi varianta jinde chteji okolo 5000 coz se mi zda moc. Na ten okchip pisou dobry recenze docela a davaj k tomu nejakou zaruku a i nejakej certifikat. Tak nevim jestli do toho jit nejak moc se v tom nevxznam. Ale diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 31, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 Osobne bych do toho nesel. Pokud chces kvalitni chip, tak to taky neco stoji. Overena firma, ktera ma svou brzdu a chip ti naladi primo na tvuj motor (kazdy motor je jiny) si sice veme 10tis, ale zase vis, ze bude vse OK. Tady bys zaplatil sice malo, ale muzu ti pak brzo odejit turbo, spojka atd. protoze nevis v jakem stavu jsou a chip podle toho nebude nastaveny. Muzes mit treba nacatou spojku a diky chipu muzes mit treba plny kroutak hned v nizkych otackach, tak to spojka pak dlouho neda a podobne je to i u jinych komponent. Meli by tam mit aspon graf z brzdy, jak je chip pro dany motor naladeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitnet Odesláno Červenec 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 Je to pravda takhle prijedou kdo vi odkud neco tam nahraji a nebudu vedet co a jak sice tam je nejaka garance ale pak se neco posere a nenajdu je. Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 31, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2019 Zavolej TDI FUNovi, udělá ti to dobře a moc to nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.