Přejít na obsah

TDi PD 4x4


Doporučené příspěvky

Nazdar :)

 

Po delsim premysleni jsem si zalozil taky na tomto foru svou diskuzi o mem aute. Je to druha Octavia, kterou vlastnim. Prvni byla klasicka TDi 81kW. Vyborne auto s vybornym a vykonym motorem... ale co osud nechtel, prisel jsem o ni :P

Pri vyberu "noveho" auta jsem moc nevahal nad znackou, ale tentokrat je to provedeni 4x4 74kW PD. Auto slape skvele, karoserie je ve vybornem stavu, podvozek taky, akorat ten motor byl celkem linej, tak jsem zajel za TDIfun do Bohumina a ten mi udelas soft na cca 150 PS :D Auto spale jako hodinky, ty kone navic jdou fakt poznat... akorat, chtelo by to pomalu neco vic :)

 

Pro ty, co o mem aute necetli nic na forum.skodahome.cz, tak mam tady trochu informaci:

 

- Elegance, rv 2003, MaxiDot, nic extra navic, vypada jako klasicka seriovka, sem tam nekde odrena...

- 148,1 PS a 362,36 Nm by TDIfun

- podtlakove hadicky FESTO

- lepsi chlazeni IC

 

post-671-1271020411_thumb.jpg post-671-1271020418_thumb.jpg post-671-1271020433_thumb.jpg post-671-1271020443_thumb.jpg

 

post-671-1271020538_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Hezká chlape jen na mě moc vysoká ,ale mě se nemůžeš divit :) jinak 4*4 super :P

 

No vysoka je, ale me to zase sedi, me se to tak libi :) Dolu rozhodne nepujdu.

 

 

Ty kolečka té stříbrné sluší :D Co všechno máš vyměněno kvůli zvýšení výkonu?

 

Nic vesmes...

Mam dodelane lepsi chlazeni IC, KN vlozku vzduchoveho filtru, zacal jsem pouzival olej Repsol a vymenil podtlakovy hadicky, pac nektery byly uz dost na sracku. Spojka, turbo to pobere, haldex taky a nejsem ten typ, ktery na to porad dupe ;)

Odkaz ke komentáři
Koukám kupoval jsi od autobrno nebo jak se to přesně jmenuje že?

 

No jasne, autoimport-brno.cz ..taky mas nejake zkusenosti s nema?

 

 

Přihodím ti fotky jak to po tom komaxitu vypadá snad se Razty nenas... :P Jinak ty první jsou kola na Huberta a jsou to 15'' ty druhé jsou 17''

post-48-1271067172_thumb.jpg post-48-1271067239_thumb.jpg

 

No vypada to fakt super, akorat me stve, ze jsem pred nedavnem nechal nahodit aktivne letni gumy, takze to vidim az budu zase prezouvat na zimni... a jeste nechat sundat gumy... pneuservis tam asi nemaji, co? :)

Odkaz ke komentáři
To Nohic: Hned vedle moji dilny v Tesine delaj taky nastrik a piskovani kol... :)

 

No a kde mas tu dilnu? :palec: mas nejaky kontakt na ne nebo mapy.cz? je to tam, kde jsem byl za tebou, jak jste mi tam nastavovali rozvody?

 

 

Tak tě tu taky vítám kolego :)

 

Dik :P

 

 

komaxit jsem měl na 13" na fáčku v bílé barvě a :D .... jinak auto krásné...jo a proč zrovna REPSOL a kolik stojí litr ?

 

repsol mi doporucil nekdo na forum skodahome, ted uz nevim kdo, ze ho pouziva delsi dobu a je skvelej... jo a je skvelej, olej porad vypada pekne po trech tisicich najeto.. ne jak ty oleje predtim, uz byly cerne jak uhel a motor se mi na Repsolu ztisil B) jo a cena je taky luxusni, vsak se mrkni: http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=735

 

Plně syntetický olej vyroben za použití nejmodernějších aditiv speciálně pro dieselové motory s přímým vstřikováním včetně TDI motorů se systémem- pumpe düse- (PD). Vynikající ochrana ventilů, jejich částí a systému vstřikování, respektive jeho mechanických částí. Zamezuje tvorbě usazenin v turbu. Díky své nízké prchavosti nízká spotřeba oleje jako takového. Podílí se významně na optimalizaci výkonu TDI motorů jako takových

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

hmm, tak to vypada, ze dostanu sluzebni karu... takze s oktavou toho asi uz moc nenalitam :/

tak nevim co ted... prodavat se mi to fakt nechce, ale zase ta pojistka taky neco stoji... no kurna, to je dilema :rolleyes:

 

asi bude proste zaparkovana.. a pres vikendy budu prohanet kone :rolleyes:

 

ps: diky za dopovedi ohledne vahy vzduchu :D

Odkaz ke komentáři

lidi, potrebuju radu!

 

chci sundat a vycistit vahu vzduchu, ale problem je v tom, ze nemuzu zjistit nikde, jaky presne typ torxu potrebuju. ano, je to ten s dirkou... nechci srouby upravovat tak, abych je mohl sundat klasickym prochym sroubovakem. byl jsem dneska v auto heller, karireal... vsechno autorizovane servisy skoda, ale nikdo mi to neproda, kazdy chce, abych tam prijel a dokonce v jednom servisu mi tvrdili, ze to sundat nejde, ze se to meni komplet s tim tunelem. jo, dobre, tak jsem sel radeji pryc..

 

nevi nekdo jaky je to typ? nebo, kde to koupim? autokelly?

 

dik!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...