Přejít na obsah

TDi PD 4x4

Doporučené příspěvky

Ve čtvrtek mám projekt včetně pož. zprávy a souhlasu o stav. dozoru :smich: pak ještě vyjádření sousedů (snad bez problémů, když jsme nedělali problémy my), potvrzení o vlastnictví pozemků a poslední bod energ. štítek a jde to na ouřad :-)

No fajne. Ja to mam od pondeli na urade, na uzemni rozhodnuti, pak se prilozi pozarnik, energetik a pojedeme dal :smich:

Hypoteku jsi uz nekde resil?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Tohle je taky dobry :palec: mel jsem tam -22 ale nez me napadlo to vyfotit tak se oteplilo. jinak moturek jel dobre akorat rychle ztracel teplotu a malo to topilo .

No tak to jako jo, ono to bezi dobre, me to dobre startuje i pri -25, coz jednou na me rano bliklo, jak jsem vyjizdel do rachoty :-D Samo, ze kdyz to stoji, nebo motor nema za jizdy dostatecny vykon a jeste clovek topi, tak teplota vody klesa rapidne...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

ja ti ani nevim, asi nejaky champion shit nebo taky mozna ten benzinkovy filson. kazdopadne ani ne po roce, coz asi neni tak spatne, mi odesly... momentalne kdyz stiram, tak je to, jak bych se koukal pres pomackane sklo.

aerotwiny za 650,- jsou myslim za dobrou cenu, kdo ti to nabizi?

a rozvody?

veskery materiál (original skoda) mi poslat Jeřáb. napsal jsem mu, co potrebuji a poslal mi to komplet, za velmi peknou cenu 3 321,-, prace me vysla na 2 000,- a serizeni rozvodu pres VAG u TDIfun na 500,-, takze si to secti.

ale priste bych to nechal delat rovnou pres funa, jenom bych si sehnal matros... no uvidime, jeste mi zbyva najet 50 000 km a budu zase menit... akorat me sere, ze ted nevim, v kolika km jsem to menil... odhad 130 000 km, realita? asi 140 000? kurva potreboval bych to zjistit, coz ale asi nejde :/

nechal jsem si to menit, protoze po koupi jsem chtel mit klid.

budes menit rozvody, jo? kolik uz mas nakrouceno? a co to mas za rocnik? ...mam doma tabulku, kde mam presne vypsany, kdy se meni rozvody u daneho typu motoru a roku vyroby... kdyby te to zajimalo... jo a mam novy cislo 731 505 341

howg

Odkaz ke komentáři

dle tabulky mi to vychází na výmenu 90 000km (mám 2001), ale pak dám rozvody, ktery se meni po 120 000 ne ? 120 000 totiž mají okty novejsi....ja nemëniů !!!! uz mam najeto 40 000km a nikdo nevi v kolika byly meneny...kazdopadne kdyz jsem sundal po koupi kryt rozvodu, byly na rozvodaku videt jeste cisla, což se prý ošoupe hodne rychle.... takze asi tak :-) jinak ten jeřáb materiál bez problémů ?

Odkaz ke komentáři
dle tabulky mi to vychází na výmenu 90 000km (mám 2001), ale pak dám rozvody, ktery se meni po 120 000 ne ? 120 000 totiž mají okty novejsi....ja nemëniů !!!! uz mam najeto 40 000km a nikdo nevi v kolika byly meneny...kazdopadne kdyz jsem sundal po koupi kryt rozvodu, byly na rozvodaku videt jeste cisla, což se prý ošoupe hodne rychle.... takze asi tak :-) jinak ten jeřáb materiál bez problémů ?

ne, potom uz menis rozvody po 90 tis. km, ne po 120 tis. km. no material v pohode, vsak jsem psal, original skoda :D bez problemu.

no a kolik mas najeto na budicich? uz mas prejetou vymenu rozvodu nebo co?

Odkaz ke komentáři

cece, hledat to nebudu, je to krapet vic harabudni a nevim kde a nemam nainstalovanou etku. poradim ti: napis proste jerabovi, co mas za motor a on ti urcite vsechno poradi

ps: ty rozvody by jsi asi mel menit... teda pokud nevypadaly fakt nove a treba pokud se tenkrat nemenila behem pouzivani a pred teoreticky prvni vymenou rozvodu, jenom remenice

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

parada, dneska jsem startoval po dvou mesicich stani venku, v zime, desti a vetru. totalne vymlacenou baterku jsem nabil, ikdyz bylo nutne ji vyhodit z auta. start probehnul na prvni drcnuti, super.... modlil jsem se, abych tam jeste nemel letni naftu.

trochu jsem si podriftoval na parkovisti, ale behem toho mi zacala svitit kontrolka ABS. mam podezreni na pojistku nad baterii (uz v lete mi blbla, ale jenom se poupravila a nemenila), tak snad to bude jenom v tom. popripadne, nevi nekdo, jake cisla pojistek s ABS souvisi? ...zitra se jeste mrknu, jestli mi nejaky kus snehu nevyhodil konektor od kola... daval jsem tomu na parkovisti celkem kapky :D

VYŘEŠENO - uvolněná pojistka v boxu nad baterií

Odkaz ke komentáři

Nejhorší na to startování byl ten vítr, kterej foukal na auto :D Buď rád, že jsi to ABSko byřešil = tzn. žádný investice, servidy apod....holt téměř deset let staré auto...to moje bude mít v květnu 10let, stárneme všichni :D ...tlumiče origo ? Nevím - teď měnit nebudu, popř, nejdřív po stavbě, tzn. za 1,5 roku, ale za jaké nevím...řeším ty přední brzdy...vzhledem k tomu, že auto budu mít dalśích dobrých min. 5 let (nejsou - nebudou - nechci love na nový), tak koupím něco lepšího no.... asi to ATE power disk....

Odkaz ke komentáři
Na jare budu delat novy tlumice, origo 4x4 skoda. Otazka ale zni, delat i nejaky dorazy atp.? Cepy a silentbloky vypadat dobre jeste :D

udělej to,co je špatný,ne? :D

Nejhorší na to startování byl ten vítr, kterej foukal na auto :D Buď rád, že jsi to ABSko byřešil = tzn. žádný investice, servidy apod....holt téměř deset let staré auto...to moje bude mít v květnu 10let, stárneme všichni :D ...tlumiče origo ? Nevím - teď měnit nebudu, popř, nejdřív po stavbě, tzn. za 1,5 roku, ale za jaké nevím...řeším ty přední brzdy...vzhledem k tomu, že auto budu mít dalśích dobrých min. 5 let (nejsou - nebudou - nechci love na nový), tak koupím něco lepšího no.... asi to ATE power disk....

nešpekuluj.......kup obyč ATE,nebo třeby Zimmermany

power disc mne moc nenadchl

Odkaz ke komentáři
Nohic: pochybuju, že budeš snižovat.... máš 4x4 a budeś stavět, takźe to zvedni :-D

snizovat neee, dam tam origo tlumice skoda, takze budu na tom, na cem jsem ted a dolu fakt ne, to bych nekupoval 4x4, kdybych to pak snizoval... to je proti srsti :P

ps: a ja mam prijezdovou cestu celkem v poradku, nevim jak u tebe, ale u me dobry :)

pps: budu ale muset resit tazny... pff

Odkaz ke komentáři

Tím jsem se chtěl zeptat, kolik stojí novej tlumič ? a budeš měnit i pružiny?

Jinak tažný byla druhá nejlepší úprava na mém autě hned po fóliích. Jaké budeš chtít to taźný ? Mám neodjímatelné se sklopnou zásuvkou na dodělání svépomocí je :) ,.... já to montoval cca 4 hodiny, elektrika pak švagr za hodinku...pak jen zajedeš na STK a necháš na magistrátě zapsat do TP. Cenovky mám doma, ale nebylo to nic hroznýho...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...