Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Vrtaný jsou jen takový tuzingový marketingový trik. Drážky rovnoměrně čistí destičku a tím zajištují stále adekvátní brzdný učinek. To, že kotouče vadnou je způsobený tepelným nasycením.. to že kotouč rozvrtám, tak tento jev nastane dříve díky nižšímu množství materiálu, který je schopen teplo pojmout. To, že jsou na sportovním vozech a supersportech vrtané kotouče jen jen kvůli hmotnosti, kdy kotouč teplo pohltí dobře, ale při své velikosti je těžký. Nejlepší jsou kotouče plné, ale většího průměru. Ted Martyp začne oponovat, že mu stejně brzdí lépe, ale to je jen díky destičkám DS performance 2500 s agresivnější směsí.

Odkaz ke komentáři

Vasku,oponovat nebudu,neboooj.. ;)

Ja bych ani tak vrtany kotouce mit nemusel,ale za penize za jaky jsem mel tohle,myslim nebylo co resit a nechtel jsem serii,protoze ta je horsi,nez na OI RS.. :loool: navic si rikam,ze vzhledem k tomu,ze jsou to bremba a cena na MO trhu byla za par kotoucu 10K, by to zas tak marny byt nemuselo.. :P /Cimz nechci rict,ze se ridim pri vyberu cenou,samozrejme/

Sada o ktere tu psal Octavius byly Brembo Grand Prix, kde byly kotouce taky plny,to jsem chtel moc,ale proste okolnosti nedovolily.. :D :)

Jinak to co pujde na auto uz chvili mam doma zabaleny,tak to tam proste prasknu a uvidi se.. :D

Ferodo DS 2500 jsem samozrejme zvolil kvuli smesi a teplotam,ktere zvladnou..

Odkaz ke komentáři
tak ses dočkal, taky funííííššššššššššššš :D

já jsem pro drážkovaný bremba, páč je sám mám a děratý kotouče jsou békovina :smich:

Jooooo, uz taky nakou chvilku.. :smich:))

Mozna jsou vrtany bekovina,ale tak v tu dobu,kdy jsem to kupoval,to byly "nejlepsi" 312mm kotouce ktery jsem mel moznost za ty penize sehnat,takze jsem do nich skocil proste no.. :lool:

Dam to tam a uvidime,jak to bude makat.. Kazdopadne pocitam s tim,ze to bude lepsi,nez serie.. :o

Odkaz ke komentáři

Ja nez jsem prodal Octu jsem mel od Jeldy taky vrtany Zimmermany a Ferdo desky a byl to obr rozdil nez to co na serii bylo!!! Takze recicky, ze vrtany jsou "na hovno" jsou dost nemistne, jelikoz je to technicky nemozne, vzdycky budou lepsi nez ty, co tam jsou... :palec: Vubec si s tim nedelej hlavu, myslim, ze budes nadsen! A to ja mel jen predek kotouc...

Odkaz ke komentáři
Ja nez jsem prodal Octu jsem mel od Jeldy taky vrtany Zimmermany a Ferdo desky a byl to obr rozdil nez to co na serii bylo!!! Takze recicky, ze vrtany jsou "na hovno" jsou dost nemistne, jelikoz je to technicky nemozne, vzdycky budou lepsi nez ty, co tam jsou... :palec: Vubec si s tim nedelej hlavu, myslim, ze budes nadsen! A to ja mel jen predek kotouc...

A podle čeho soudíš, že je to technicky nemožné? :) To že ti to líp brzdilo, tak bylo deskama. S originál kotoučema jsem nikdy neměl problém a že jsem je zvlnil takovým způsobem, že škrtaly o destičku s pedálem nahoře.. po vychladnutí opět rovné.

Odkaz ke komentáři

Jj,uz se na tom pracuje,jen vybrat tu spravnou variantu.. Ale urco niz pujdeme.. :D

Prosim te, lepil jsem to normal cernym prumyslovym lepidlem od Den Braven..sezenes ho kdekoliv v Obi apod,nebo v Kellaku je stopro.. :o V takovy ty plastovy tube na tu mechanickou pistoli..Dela se s tim dobre a drzi to jak cert.. :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...