Martyp Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Dik.. No,tak se nejak muzem dohodnout a na naky akci te svezu,nebo tak neco.. :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Pekne to lezelo, tak jsem si to blejsknul.. :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Vypadá to úplně jinak než na těch fotkách cca. 2 týdny zpět :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Ahoj, mám na tebe dotaz. Brousím v tvým vlákně a narazil sem na tohle: Pekne v plnici, takze za chvili se seberu, vezmu smirgl papir a jde se brousit.....pak uz to chce jen pekne pocasi, teplo, at to konecne muzu dodelat... Později píšeš že se ti to začalo loupat tak se chci zeptat co bylo pod tím plničem? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Pod tim plnicem byl klasicky ten "chromovej plast", kterej jsem se snazil naleptat acetonem a pak vzal smirglem,aby to bylo hruby a vse na tom dobre drzelo...Bohuzel nic z toho nebylo dost dobry na to,aby to udelalo povrch prilnavejsi.. ;) Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 ten chrom se dá krásně oloupat ;) já ho na své octě loupal, pak stříknul plničem a lakem a neodlouplo se to ani od kamínku :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 JJ,na origo masce jo..Tohle origo nebylo,ale naka cinska levarna.. ;) Tak mozna proto..Tak jsem to vzal a hodil nekam do kouta.. :D Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 (upraveno) Díky za odpověď. Nedávno sem si ji stříkal na černo tak mě zajímalo proč se ti to loupalo a takhle je to jasný. ten chrom se dá krásně oloupat :( Mohl bys nám prozradit jak se to dělá na origo rámečku aby to šlo krásně oloupat? Mě to tedy loupat nešlo ani za boha ale zvítězil sem po svém viz >>ZDE<< a na plast jsi nedával základ na plasty, jen plnič? Když tak u mě ve vlákně ať to tu Martypovi neplevelíme. Upraveno Srpen 6, 2011 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Vcera po desti na Sestce.. Par mobilfotek.. Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 (upraveno) Jo tak proto ti tak trvalo než si dorazil mezi nás do krytýho parkoviště....panáček si tam cvaká duhu :D Upraveno Srpen 10, 2011 uživatelem Michael99 Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 zase to ma spinavy :D Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Pěkný fotky, hele co podvozek po delší době? Stále dobrý? A chování teda když vážně jedeš? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Auto spinavy jak pes, ale jinak luxusni fotos! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 toto keď je špinavé auto, tak potom mám asi offroad :D ... u nás bola včera tiež dúha Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Heh,prej zase spinavy! :o :P No,tak bylo to takovy polocisty,ale jelikoz jsem cestou zmoknul,tak i kdyby to bylo nablejskany,jako to miva Vojta,byl by vysledek stejnej.. :) Jinak diky! ;) Octavius: Jo jo,stale spokojenost a rekl bych,ze funguje porad dobre..Jak jsem psal,jizdni komfort je takovej,jakej sem si predstavoval,zadnej zebrinak a v zatackach to drzi a nemam pocit,ze by to odskakovalo ani na rozbitejch a hrbatejch silnicich.. ;) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Ted sem si vsimnul u tebe v podpisu, sis pořídil Speed Tripla? Uka foto, se mi vždycky strašně líbil... Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Zacina se mi to auto libit :P :) Ale ta duha je cute!!! Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Diky Dane! :) Jinak ty ses taky cute,ty voe..! :D @Octavius: Jj,poridil.. ;) Tu par fotos.. :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Koukam fotos ze fcera jak si to nakonec vzal? Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Marťas paráda!! :D Přesně takovýho Tripla má kámoš ten zvuk je MASO!!! :) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Joo je fakt nádhernej.... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Diky kuciiii.. :) Mam z nej fakt radost.. :D Shanel jsem uz na jare a nebyly a pak jsem se uplnou nahodou dostal k tomuhle a jeste za pekny penize,tak jsem nevahal ani minutu..Jj Rado,ten zvuk je bomba,je strasne navykovej.. :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Martas: to je ono???: :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Nejde mi to pustit Romane.. :D Ale jo,bude to ono..Motor temer stejnej,jen ja mam jeste 955 a tohle uz je 1050..Ale to samy v podstate.. :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Martinovi nechodi jůtub.. dovolim si odpovedet za nej :) tohle je 1050 a MArtas ma 955 a ty lisaky... to jde s kazdou :D ale muzes to i dojebat timhle :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 (upraveno) Michal ma pravdu,mame to tu YT zatrhlej.. :D Jestli sem dobre pochopil,tak tam nekdo strili z vejfuku pomoci chcipaku..?No,to jde u kazdyho karburatorovy motorky,strikacka uz to udela maloktera,jestli vubec.. Jj,Michal ma pravdu,muzes tim podpalit ventily.. :( Ale je to prdel,z FMX,co sem mel s prazdnejma laufama,litaly krasny lisky.. :) jestli z toho litaj vohne jen "za plynem",tak je to bohatost smesi no.. :D Upraveno Srpen 18, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 ty voe si mel vybrany laufy? :D :D jako Cabi u ty Ducarny monstra taky a to si neprej slyset... :( a k tem liskam.... nekdy to je i na burty... :) na kazdym srazu bychom mohli tak 2 udelat jak se blbne :) ;) ovsem je to o pruser no.. :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 JJ,mel no..ty jsi FMX vlastne asi nevidel vid?Byly tam Leo Vince a mel jsem z toho vyhozeny ty vlozky,takze zvuk=zavodak jednobuch..Zvuk byl bomba! :D No joo,Cabi,tak jako ono prazdny laufy na Monstru devitce vis jak.. :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 (upraveno) v realu nevidel.. hele vim vzdycky kdyz v MH nastartoval a jel ke me tak uz sem ho slysel od baraku... jeho baraku... :) :D nebo kdyz na tom jedes tak zapinas alermy uplne na vsem a zacinaj brecet i dospely :D :( Upraveno Srpen 18, 2011 uživatelem O.v.i. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky