Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám na tebe dotaz. Brousím v tvým vlákně a narazil sem na tohle:

Pekne v plnici, takze za chvili se seberu, vezmu smirgl papir a jde se brousit.....pak uz to chce jen pekne pocasi, teplo, at to konecne muzu dodelat... :huh:

Později píšeš že se ti to začalo loupat tak se chci zeptat co bylo pod tím plničem?

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď. Nedávno sem si ji stříkal na černo tak mě zajímalo proč se ti to loupalo a takhle je to jasný.

ten chrom se dá krásně oloupat :(

Mohl bys nám prozradit jak se to dělá na origo rámečku aby to šlo krásně oloupat? Mě to tedy loupat nešlo ani za boha ale zvítězil sem po svém viz >>ZDE<< a na plast jsi nedával základ na plasty, jen plnič? Když tak u mě ve vlákně ať to tu Martypovi neplevelíme.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Heh,prej zase spinavy! :o :P No,tak bylo to takovy polocisty,ale jelikoz jsem cestou zmoknul,tak i kdyby to bylo nablejskany,jako to miva Vojta,byl by vysledek stejnej.. :) Jinak diky! ;)

Octavius: Jo jo,stale spokojenost a rekl bych,ze funguje porad dobre..Jak jsem psal,jizdni komfort je takovej,jakej sem si predstavoval,zadnej zebrinak a v zatackach to drzi a nemam pocit,ze by to odskakovalo ani na rozbitejch a hrbatejch silnicich.. ;)

Odkaz ke komentáři

Michal ma pravdu,mame to tu YT zatrhlej.. :D

Jestli sem dobre pochopil,tak tam nekdo strili z vejfuku pomoci chcipaku..?No,to jde u kazdyho karburatorovy motorky,strikacka uz to udela maloktera,jestli vubec..

Jj,Michal ma pravdu,muzes tim podpalit ventily.. :( Ale je to prdel,z FMX,co sem mel s prazdnejma laufama,litaly krasny lisky.. :) jestli z toho litaj vohne jen "za plynem",tak je to bohatost smesi no.. :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

v realu nevidel..

hele vim vzdycky kdyz v MH nastartoval a jel ke me tak uz sem ho slysel od baraku... jeho baraku... :) :D

nebo kdyz na tom jedes tak zapinas alermy uplne na vsem a zacinaj brecet i dospely :D :(

Upraveno uživatelem O.v.i.
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...