vorlajz Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 modrá je dobrá! ale to už přeci všichni víme! ;) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Petr07: Jasny,hned to nafotim..Sam se nemuzu dockat.. Si v aute bez folii pripadam,jak nahej.. ;) Vím o čem mluvíš ;) Jinak vitaj a ať ti modrásek slouží Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 ;) ;) moc pěkný pane žabímuž :D ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Diky kluci.. Storm: Presne,je to strasny,jak si na to clovek zvykne.. Sice nechci a ani jsem nemel uplny brikety,ale i tak je to strasne znat.. Dneska rano jsem videl mordou RS v kombiku presne s foliema tak,jak bych mel mit a jsem nadsenej.. Budu celej vikend jak na trni,at to utika... :) Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Marty kde budeš nechávat dělat fólie? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Martyp: neni to škoda tak krásné autíčko pro takovýho grázla??? Tak at Ti slouží chlape! Pěkná barva-nejhezčí na RS OII po černé metalíze :) Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 (upraveno) Moooc pekna modra a moc pekny bily kolecka, nikdy bych nerekl ze to bude takova pecka kdyz k tomu hodis bily kola, skoda jen ze nepasnou. Jinak luxus. Dneska sem na turance v nasem arealu zahlidl modraska s podobnejma kolama ale uplne cernejma, a taky luxus. Kdyztak odfotim a pridam. Upraveno Duben 15, 2010 uživatelem Ciza Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Ciza: No,taky uz me napadlo,tyhle kola hodit do cernyho lesku..to jeste zvazuju,jestli to zatim neudelat.. Kdyztak sem hod fotku.. Romariooo: No snad to neni skoda noooo.. :D Covece,ja myslim,ze je to opacne, cerna je hned za modrou.. :D ;) Frigo: Nakonec to necham udelat v autosklo holesovice, v PH, je to pro me casove jednodussi.. Puvodni plan byl ale,ze to necham udelat v Cesky Lipe.. :) Kdybys palnoval folie,ozvi se.. :) Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Martine, autosklo v Holešovicích ne!!!!!! Řešili jsme to třeba s Vojtou na besídce teď, mě tam na OII zkurvili (pistolí popálili) těsnění kolem oken + se pak dvě skla předělávala. Jestli chceš kvalitku, která není daleko od tvý práce, tak http://www.autofoliehostivice.cz/ p. Meduna - dělal nám FRS. Nebo jak tu Viktor dával kontakt na tu firmu, co dělá za akčňovku pro OC - svetr na Vittově koktě je odtamtud. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 (upraveno) Martine, autosklo v Holešovicích ne!!!!!! Řešili jsme to třeba s Vojtou na besídce teď, mě tam na OII zkurvili (pistolí popálili) těsnění kolem oken + se pak dvě skla předělávala. Jestli chceš kvalitku, která není daleko od tvý práce, tak http://www.autofoliehostivice.cz/ p. Meduna - dělal nám FRS. Nebo jak tu Viktor dával kontakt na tu firmu, co dělá za akčňovku pro OC - svetr na Vittově koktě je odtamtud. Nestras me vole! Uz sem tam objednanej.. Kamos tam nechaval delat 3 auta a dobry..Davon tam byl a taky celkem spokojenej.. Kurva,ted si me nahlodal..Da mi Meduna atest i na predni vokna? Upraveno Duben 15, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Zruš to, prdel si nedělám! Meduna nedá atest na přední, ale problém jsem s tím neměl, ani na STK. Nechal jsem 200,- u ručky a po problému. Na druhou stranu na OII je z Holešic máme na kartě napsaný i vepředu, ale sám mi ten umělec tam řekl, že to nic neznamená a jeho k ničemu nezavazuje... Nebo cinkni Viktorovi pro víc info na ty kluky ze systemcar.cz Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 jen bacha s tema foliema treba v Rakousku nahodou budou mit akci, ze budou stavet hned na hranicich, uvidi ty vase cerny skla predni a mate po dovoleny Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Frigo: Nakonec to necham udelat v autosklo holesovice, v PH, je to pro me casove jednodussi..Puvodni plan byl ale,ze to necham udelat v Cesky Lipe.. Kdybys palnoval folie,ozvi se.. No do České Lípy dojíždím za prací takže by se mi to tam i šiklo, kde si to tam chtěl dělat? Psal sem do jedné firmy zda by mi mohli sdělit předpokládaný ropočet na Octavii 2 liftback a ani se neozvali Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Jj,nekde jsem tu koukal,ze se "motas" kolem lipy.. Kam jsi psal..?Ja bych to daval jinak do FOREDI,jsou na Svarove..Znam majitele..Delal mi folie pred trema rokama na dve auta OI a FI a celkem spokojenost... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 P2M: Petre, ty vole,nezlob me.. :) Ale tak to uz sme probrali po telefonu..Uvidim no,zkusim jeste Davona.. Houmik: Ja vim no..ale odkroutil jsem s tim dve chorvatska ve stribrnym a dobry zatim.. Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Jak sem řikal, držim palce Pokud ty předky nebudou nějakej brutus uhlí černý, tak se riziko problému se zastavením kvůli foliím zřetelně snižuje... Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 (upraveno) ja s tim mam prave spatny zkusenosti... mel jsem polepenou Toyotu a proste me nechteli pustit ani do skoly, vocasove P2M: tady nejde o to, ze te zastavi kvuli foliim... oni te zastavi pri bezny kontrole a kdyz si toho v ten moment vsimnou, tak mas smulu Upraveno Duben 15, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 jasný Houmi, to vím, ale jak říkám, když to je rozumný tzn to nejnižší, tak není problém - mám to na firemní OII a stavěli mě 1x Rak., asi 2x DE a 1x NL samo, že narazíš na kkta a jde to dolů, ale to samý hrozí i tady v CZ Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 ja z toho mam prave strach, pac jak rikam, uz se mi stalo, ze me otocili na hranicich... a jeste mi prolustrovali cely auto + me, takze docela pakarna a ja prisel do skoly az na druhou hodinu Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 ja z toho mam prave strach, pac jak rikam, uz se mi stalo, ze me otocili na hranicich... a jeste mi prolustrovali cely auto + me, takze docela pakarna a ja prisel do skoly az na druhou hodinu A tos jako jel ty folie ztrhnout? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Roman: to se mi stalo jeste v Gmündu, do skoly jsem to mel 20 minut pesky... jel jsem vratit auto k privatu a do skoly jsem musel po svych Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 ale četl jsem i o případech, kdy je "prý" musel dotyčný na místě servat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 nechci to tady zasirat zbytecne jj, to vim, ale to jen tehdy, kdyz chces pokracovat dal do Rakouska a nebo v tom Rakousku jsi. Ja jsem byl porad na hranicich, takze jsem se proste otocil a jel zpatky do CR. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 hele Martine a v tech Holesovicich ti da atest na predni vokenice? Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Jj,nekde jsem tu koukal,ze se "motas" kolem lipy.. :) Kam jsi psal..?Ja bych to daval jinak do FOREDI,jsou na Svarove..Znam majitele..Delal mi folie pred trema rokama na dve auta OI a FI a celkem spokojenost... :) no dělám tu v Ewalsu na Děčínské :-) jinak FOREDI to jsem nikdy neslysel, ta firma na kterou sem se obracel se jmenuje Masteo, ale kdyz se neozvali tak uz to tak trochu svědčí o jejich profesionalitě. Až příjdou na řadu ty fólie tak se Ti ozvu, ju? :-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Ovi- Jj, da i prave.I to zapise do karty,coz uz udela malo kdo.. Frigo - jasne,dej vedet a mohli bychom je kontaktovat, to by nemel byt problem.. :) Je to na svarove po pravy strane kousicek za autobusakem.. ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 (upraveno) Tak jsem zjistoval a patral a nakonec jsem autosklo holesovice zrusil a kontaktoval Systemcar.cz. Jejich pristup vypada hodne v pohode, na zitra jsem objednanej,takze folie nakonec budou od nich.. Atest pry lipnou i na predni okno,zapisou do karty a cena je vice nez lakava..Tak snad nebudu litovat.. Upraveno Duben 19, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 hm a klasika cerne nebo nejakej ten namodralej odstin ? Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Tak práci systemcar jsem viděl o víkendu a za 1 :) Kolega měl štítky i vepředu a zapsáno taky, takže Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky