Vlasta79 Odesláno Červen 14, 2020 Sdílet Odesláno Červen 14, 2020 v klidu .. třeba po cestě vypadne sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červen 23, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2020 O víkendu jsem nalakovat bubny na černo plus jsem dnes vyměnil všech dvacet šroubů kol. Dal jsem na ně na zkoušku chromový krytky 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2020 Sdílet Odesláno Červen 23, 2020 Ty černý bubny jsou lepší než stříbrny, že? Teď víc vynikne kolo, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červen 23, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2020 Právě teď, Konny napsal: Ty černý bubny jsou lepší než stříbrny, že? Teď víc vynikne kolo, že? Jsou lepší, musím uznat. Já bych je nechal stříbrný, jenže mi přibrzďovalo pravý zadní kolo a jak se zahříval buben tak se mi začala barva loupat. Tak jsem kupil barvu přímo na bubny, stříbrnou neměli, tak byla černá jasná volba 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2020 Sdílet Odesláno Červen 23, 2020 Vim, ze se ti zacala loupat barva vlivem prehrivani. Kdyz jsem mel jeste bubny, tak jsem dal taky cernou a na bubnech je asi cerna nejlepsi. Jinak v cem byl problem, ze se ti kolo prehrivalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červen 23, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2020 před 38 minutami, Konny napsal: Vim, ze se ti zacala loupat barva vlivem prehrivani. Kdyz jsem mel jeste bubny, tak jsem dal taky cernou a na bubnech je asi cerna nejlepsi. Jinak v cem byl problem, ze se ti kolo prehrivalo? V prasátku, tak jsem ho namazal a rozhýbal a zatím dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 23, 2020 Sdílet Odesláno Červen 23, 2020 Uz jsem myslel, ze si to jen prebarvil a doufal jsi, ze to uz nebude pribrzdovat xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červen 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2020 před 9 hodinami, Laky napsal: Uz jsem myslel, ze si to jen prebarvil a doufal jsi, ze to uz nebude pribrzdovat xD 😄 Zas tak špatný opravář nejsem 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červen 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 Po asi týdenním rozmýšlení jsem se rozhodl sundat červenou barvu z třmenů. Proč? Protože už to byl cirkus jak to bylo barevný, třmeny jsem natřel akorát odrezovačem. Ještě mi dnes přišly nové čepičky ventilků 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2020 Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 A co RS zelena nebo je nechas stribrne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červen 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 před 6 minutami, Konny napsal: A co RS zelena nebo je nechas stribrne? Zelená se mi k červenému autu vůbec nehodí, červená se mi zdála už jako cirkus natož zelená. Zatím je nechám takto, časem půjdou možná do černa. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2020 Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 Takze bys nejradsi brzdy schoval uplne 😂😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červen 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2020 Jen pro zajímavost, našel jsem fotky pořízené pár minut po koupi, omlouvám se za kvalitu. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Příprava na STK, původní žárovky v blinkrech blikaly už spíše bíle než oranžově, ve předu jsem je kdysi měnil, ale byly to nějaké číny tak blikaly spíše do růžova. Do hlavních světel jsem vzal na zkoušku Philips XtremeVision, poslední dva roky jsem tam měl OSRAM Cool blue intense, ty sice svítili hodně do bíla, ale v noci jsem viděl kulový. Tak uvidím jak na tom budou tyhle Philipsy, ledky tam cpát nechci 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 philipsy som mal a celkom ok akurat ten modry pruzok co maju celkovo kazil dojem lebo za dazda sa mi to zdalo ze moc toho teda nevidim a vydrzali obe sady presne 15tis km co je asi dan za svietivost, inak teraz mam GE (Thugsram) a celkova spokojnost co sa tyka viditelnosti aj zivotnosti ale tiez to kurvia tou modrou farbou, mne by nevadilo keby to bolo kludne viac do zlta ako biela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 před 2 minutami, jaster-83 napsal: philipsy som mal a celkom ok akurat ten modry pruzok co maju celkovo kazil dojem lebo za dazda sa mi to zdalo ze moc toho teda nevidim a vydrzali obe sady presne 15tis km co je asi dan za svietivost, inak teraz mam GE (Thugsram) a celkova spokojnost co sa tyka viditelnosti aj zivotnosti ale tiez to kurvia tou modrou farbou, mne by nevadilo keby to bolo kludne viac do zlta ako biela Vyzkouším je večer a uvidím, minimálně si ale troufnu říci, že budou určitě lepší jak ty co jsem měl. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Taky jsem zkousel ruzny zarovky, posledni byly Osram NB Laser +150% a pak jsem presel na LED H4 a muzu rict, ze sviti o 200-300% vic nez ty Osramy, i za deste jde krasne videt, halogenky uz nechci... 👍👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 před 2 hodinami, Konny napsal: Taky jsem zkousel ruzny zarovky, posledni byly Osram NB Laser +150% a pak jsem presel na LED H4 a muzu rict, ze sviti o 200-300% vic nez ty Osramy, i za deste jde krasne videt, halogenky uz nechci... 👍👍 Pěkný, já tam ledky nechci dávat, ale zas to tvrdím teď uvidím co bude. Tvrdil jsem, že mi přijdou červený třmeny jako cirkus a stejně jsem je dnes nalakoval opět na červeno 😄 Nedávno jsem sundal červenou barvu z třmenu, ale po asi 14 dnech ježdění se zkorodovanými bubny jsem se rozhodl, že červenou vrátím. Nicméně, teď jsem se snažil to udělat líp, tehdál jsem to matlal přes kolo a jen tu přední část třmenu 😄 Zároveň při té příležitosti jsem vyčistil a ošetřil podběhy u předních blatníků a vyměnil žárovky v boční blinkrech, ty už měli taky něco zasebou 😄 § Vlevo stará a vpravo nová OSRAM 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Ty ledky jsou fakt bomba, jak sviti 👍. Taky jsem se dlouho branil, ale pak jsem se byl podivat na ledky u clena Kolage a bylo rozhodnuto. Z Ali vysly na asi 600 Kc, coz je cena lepsich zarovek. Ja jsem si to myslel, ze ty brzdy zase nabarvis a uz je to tady 😂😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Právě teď, Konny napsal: Ty ledky jsou fakt bomba, jak sviti 👍. Taky jsem se dlouho branil, ale pak jsem se byl podivat na ledky u clena Kolage a bylo rozhodnuto. Z Ali vysly na asi 600 Kc, coz je cena lepsich zarovek. Ja jsem si to myslel, ze ty brzdy zase nabarvis a uz je to tady 😂😂 Chtěl jsem je dát na černo, ale kámoš mě přesvědčoval ať je na černo nedávám, tak jsem je opět dal teda do červený no 😄 před 1 minutou, Konny napsal: Ty ledky jsou fakt bomba, jak sviti 👍. Taky jsem se dlouho branil, ale pak jsem se byl podivat na ledky u clena Kolage a bylo rozhodnuto. Z Ali vysly na asi 600 Kc, coz je cena lepsich zarovek. Ja jsem si to myslel, ze ty brzdy zase nabarvis a uz je to tady 😂😂 Docela mě překvapilo, jak složitý je dostat se k žárovce v bočním blinkru 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Cerveny trmeny vypadaji super 👍 Kdo ma hubeny ruky, tak staci nechat napul otevreny predni dvere a rukou strcenou do blatniku a jde ten blinkr taky vyloupnout ven 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Právě teď, Konny napsal: Cerveny trmeny vypadaji super 👍 Kdo ma hubeny ruky, tak staci nechat napul otevreny predni dvere a rukou strcenou do blatniku a jde ten blinkr taky vyloupnout ven 😉 Já ruce hubený nemám, právě řekl jsem si, že když budu dělat ty třmeny tak to spojím s tím, blinkr jsem oddělal normálně přes podběh, ale kdybych ty třmeny neměl v plánu tak bych se na to asi vykašlal 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Pak je jedina moznost sundat kolo a oddelat podbeh. Ja se dostanu ze predu, ale je to tak tak, mam pak otlacenou ruku 😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 před 1 minutou, Konny napsal: Pak je jedina moznost sundat kolo a oddelat podbeh. Ja se dostanu ze predu, ale je to tak tak, mam pak otlacenou ruku 😃 Četl jsem někde na fóru, že to chlápek odendaval normálně z venku šroubovákem, prý to šlo jen si trochu odřel lak 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 To bych prave z venku sroubovakem nedelal, prave kvuli poskozeni laku, to uz je lepsi fakt sundat to kolo a jit podbehem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 před 26 minutami, Konny napsal: To bych prave z venku sroubovakem nedelal, prave kvuli poskozeni laku, to uz je lepsi fakt sundat to kolo a jit podbehem Tím šroubovákem bych to taky nedělal, buď ten podběh jak jsem to dělal já a nebo si sehnat někoho s hubenější rukou teda 😄 Ale dělat to šroubovákem z venku je fakt blbost 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Tak musím říct, že svítí o dost více než ty co jsem měl doteď 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Predtim jsi mel jaky nebo obyc. H4? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 před 20 minutami, Konny napsal: Predtim jsi mel jaky nebo obyc. H4? Před tím jsem měl OSRAM Cool blue intense 4200K H4 😄 Nevím jestli to jsou obyč 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Cool blue sviti spatne, ty jsou spis na efekt, ze maji belejsi svetlo, ale svitivost velka bida! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.