Bert106 Odesláno Listopad 5, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2019 Zdravím klubáci, schnáním jedničku RS, nějakou rozumnou cenu kolem 100tis, ale pokud bude jo pěkná, jsem schopnej připlatit. Preferuju aby jste auto znali, fér a upřimný jednání stav odrazit na ceně, na koupi nijak nespěchám. Díky za nabídky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 9, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2019 Počítej 200tis. Za 100 je vrak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bert106 Odesláno Listopad 16, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2019 Už jsem sehnal za 50, ale bude celou zimu v garáži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rpolma Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 Já koupil za 60 a byla to hrozná plíseň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 Za 50, to musi byt hrozna hujda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rpolma Odesláno Listopad 18, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2019 Na druhou stranu, když s tím počítáš tak z toho uděláš hezký auto. Stejně do toho dáš peníze.. teda hodně peněz. Ale víš, že tam je téměř všechno nové. A nemusíš se bát co se tam pokazí. Prostě tam musíš všechno vyměnit 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 19, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 Fakt bych si chtěl koupit hujdu za 50t a dalších 100t do toho vrazit, aby to vůbec jelo a trochu vypadalo jako originál a ne jako většina, které jsou zbastleny tuningem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bert106 Odesláno Listopad 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 Celej podvozek na výměnu, rozvody, a doladit kolem motoru, vyčistit interiér. A kosmetika zvenku. Ale je to 2004 a málo najeto. 100tis neblázni, možná 30 tisíc ve spotřebce. Todle není BMW 😂 Neni to nijak vytuzingovany. Jenom tydle věci dojety. Vše si udělám sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 19, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 Kolik to ma najeto? Jestli je na vymenu celej podvozek, tak to ma ctvrt mega, nebo vic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 19, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 No uvidíš sám co do toho nasypeš, ale za ty prachy buhví jak vůbec vypadá lak, co koroze, letní/zimní pneu a kola. V jaké je auto výbavě. Nemůžu si pomoct, ale osobně bych se na žádný RS za tuto cenovku ani nejel podívat. Ale snad bude sloužit a dáš ji do dobrýho stavu. Zachránil bys tak další RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bert106 Odesláno Listopad 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 uvidíme možná pak napíšu jak jsem postupoval 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 19, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 Ty blaho, tam by se měly měnit tak silace, případně kosti a v případě potřeby tlumiče, jestli se mění i vse ostatní, tak to muselo dostávat celkem na prdel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bert106 Odesláno Listopad 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 co vím tak tam jsou špatný brzdy, tlumiče, ty kosti na tlumiče a možná nějakej silentblok. Uvidím až to detailně rozdělám. A s tou cébií si nejsem jistej. Přeci jenom předminulý majitel áčka :/ tedka mě rozhodil kolega, poslal výpis ze škodovky podle servisu., ještě ten nájezd potvrdím 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Listopad 19, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 nechceš sem hodit nějaký fotky? nebo ještě lépe si vytvořit téma v Vaše octavia 1? docela by mě zajímalo jak za ty prachy vypadá atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rpolma Odesláno Listopad 19, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 Já jsem dělal tlumiče, pružiny a komplet brzdy co se týče podvozku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 20, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2019 Určitě by bylo vhodný udělat celý podvozek komplet, když už se v tom budeš vrtat. Tzn všechny čipy, silentbloky, i na zadní naprave, pružiny, tlumiče, k tomu brzdy. Žádné starlajny. Pak půjdeš po rozvodech, olej, filtry, svíčky, klinovy řemen. Bůhví co gumy, cívky, váha vzduchu nebo třeba i turbo. Kámo hodně štěstí. A založit si vlastní téma jak píše kolega výše by bylo fajn. Chtěli bysme vidět RS za pade a postupné obrození. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.