Přejít na obsah

Marioškuv (nový) mazlík

Doporučené příspěvky

Gratuluju k novému autu, jási to svoje (OII combi) kupoval před 14 dny a vůně nového vozu jak tu někdo psal je nepopsatelná stejně jako ten pocit že si vezš funglovku. Takže ještě jednou gratulace a mnoho najetých kilometrů bez nehod. :-)

Jojo máš úplnou pravdu. Ještě ta tvoje voní v interieru novotou a nebo už si ji tolik provětral že ne? Já mám zatím 200 km najeto, což je méně než co zvládnu za den ujet na kole :smich:

Odkaz ke komentáři
Všem moc díky za gratulaci, užívám si pocitu a samozřejmě i auta každý den. Je to šupa!!

Mám takový dotaz. Jak se dají vycvaknout ty koberečky s toho fixačního bazmeku nevíte někdo? viz foto

post-348-1274039683_thumb.jpg

normálně za to zatáhni směrem nahoru a ono se to uvolní.... mám stejný typ uchycení.... :smich:

Odkaz ke komentáři

Taky přeju vše nej s novým autem. Skoro před rokem jsem si taky přivezl nové auto domů, je to supr pocit. Vůni novoty jsem cítil minimálně čtvrt roku a ještě teď na jaře s prvním prohřátím interiéru od sluníčka se ta vůně na chvíli vrátila, tak jsem zavzpomínal. :smich:

Ten kobereček stačí opravdu jen nazvednout, on s esám odcvakne, ale já pro jistotu, abych nevyrval ten držáček z koberce pod tím, tlačím třeba šroubovákem na ten střed a pak teprve zvedám ten kobereček.

Taky jsem měl ty třmeny stříbrné, ale už se ta barva zašpinila. Tento rok se chystám na červený lak, ale počasí mi zatím nepřeje.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...