Konny Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Chlape, gratuluji z minču, přeju ať je jak mamina, tak i Verunka zdravá a pořádně ji zapij 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Děkuju všem ted jsem přijel z porodnice,a vracím se tam kde jsem včera skončil. Ale kde to bylo to nemám tušení......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Gratuluju k mimču 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Pár fotek pro Konnyho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Paráda , pěkně špinavá voda v té vadě, bych ani neřekl, že se ve stropnici nachytá tolik špíny a sedačky jsou jak nový, fakt dobře odvedená práce . Budu se muset donutit a taky se do toho pustit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Jo ale to je voda jen co jsem stropnici opláchl,pak jsem začal drbat a oplachovat a bylo to ještě tmavší.Přitom stropnice nebyla kdoví jak špinavá jen místa kolem madel,a clon. V autě jsem fajčil,ale ted po vyčištění to raději vynechávám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Aha, tak to musel být pěknej humus, jinak ta špína co z toho tekla byl usazený cigaretový kouř. I když jsi kuřák, tak je lepší v autě nekouřit a pokud jedeš delší trasu, tak je lepší zastavit a kouřit mimo auto. Byla by škoda ten vyčištěný interiér opět ''zasmradit'' ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tak jestli si kouřil v autě, tak to je uplně jasné že ti z toho tekl takový humus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Proběhla montáž parkovací kamerky,docela mě překvapila svojí kvalitou obrazu.A je předemnou příprava na technickou......... Pohrál jsem si s folii v interieru,zvolil jsem broušený hliník.Ale půjde to dolů a raději stříknu sprejem.Z dálky dojem paradá,z blízka už je to krapet horší. Konečně dodělaná facelift maska.A dal jsem nový(starý) znak,válel se mi tady zadní znak na octavii II,docela pásnul. Našel by se zde někdo kdo by mi změnil podsvícení ve spínači otvírání nádrže a ve spínači výhřevu zadního okna?Chtěl bych standardní červenou...........Zadarmo ani kuře nehrabe......s tím počítám......... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Made in Home............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Zdravím....kde presne je uchytená kamera ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Uprostřed zadního nrazníku a cca 10cm pod lištou nárazníku. Mám tuhle:http://www.sencor.cz/parkovaci-kamera/sca-cam02 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Obraz je fakt pekný....nehodíš foto ako to v tom nárazníku vyzerá ? Ja som chcel originál namiesto osvetlenia ŠPZ len sa mi nepáčilo ako to odtiaľ vytráča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Ok zítra pár fotek udělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Moc pěkná práce , jsi šikula, do těch budíků bych neměl odvahu se pustit ! Jinak rádio s kamerou super, taky jsem zvědavý na fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Pár fotek kamerky........... Zjistil jsem že mám asi špinavý auto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Neviem prečo, ale myslel som si že tá kamera bude viac vynikať na tom nárazníku...ale je to úplne v pohode...len neviem či by to na mojej striebornej nekričalo... Inak aj ja mám Eonon a ani za svet nato nemôžem zohnať USB kábel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 hele budíky super, čím jsi to spáchal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Fenix:ta kamera má průměr okolo 2cm,takže si myslím že zanedbatelný........jinak s eononem propojení bez problémů,při zařazení se automaticky rádio přepne na kameru. Surfman:Díky,použil jsem drát na sváření hliníku,naohýbat a trochu si pohrát :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Ako napájaš kameru ? Zo spiatočky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 ano je to napojený hned na drát ke zpětnému světlu,vzadu.+ kabel až k radiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Před nedávnem přibil novej klacek,čínská napodobenina na OII. Pásla dobře,ale zkrátil jsem tyč,jinač by mi nestačila manžeta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Nové repro,komponentní jak ve předu tak vzadu,nemám nafoceno,ale umístil jsem je do krytu zadních sloupků........ Rozdíl jse znát,ale když jsem mě vytlumené dveře se seriovými repráky to hrálo taky dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Scháním ručičky k budíkům z octavia 1 facelift.Kdyby se někomu váleli v šufliku,dejte vědět.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Kurňa ... budu mít, ale až se dokopu vyměnit ty svoje za ručičky z Passata CC ... a to nevím kdy bude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Tak šup šup. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Mám je doma, tak Ti je klidně prodám. Jinak moc pěkná práce na řadičce a hudbě. Je hodně znát ty MDF podložky pod zadníma reprákama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Díky co se týče podložek rozdíl není znát,nebo ho nevnímám. Co chceš za ty ručičky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Dnes zdárně doděláno vyhřívání sedadel,v mém voze nebyla vůbec,takže komplet natahat kabeláž.Sedadla že jsou z jiného auta tak výhřev měly,ale už moc nehřály.V řidičově byl prasklý drát(pokus o opravu byl) a spolujezdec hřál hodně málo.Nakonec jsem koupil dečky z rapida a dal je do sedadel.Trochu uspůsobil a zadek je v teple.Fotek málo,nějak jsem nestíhal fotit. Velké díky lubos1972 a prodejci Garga Oct I RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Fakt seru na to už.Dnešní šok po ránu.Nějakej zmrd se snažil vyrvat záslepku zámku,připevněnou upraveným šroubem. Záslepka vs zloděj 1:0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.