Terbii Odesláno Prosinec 27, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2019 Dobrý večer, mám Octavii 1 2001. Hledal jsem všude na fórech a nemůžu nic takového najít. Mno k věci, nefunguje mi zamykání na dálkové ovládání, když zmáčknu tlačítko na kličcích tak kontrolka blikne ale žádný dveře se nezamknou, bohužel jsem jsem zdědil auto po mém zesnulém dědovi takže se už nedozvím co s tím může být. Děkuju za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 27, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2019 Zlomený,přerušený dráty. Třeba možná v levých dveřích. Je to ale věštecká koule,elektrikářský znalosti a hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Prosinec 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2019 No tak to jsem zvědavý co to bude, nicméně děkuju za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2019 Treba bude stacit jen sparovat ovladac... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Prosinec 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2019 To mě napadlo jako první, zkusil jsem různý návody ale ani jeden nefungoval, třeba to budou ty dráty.. Ale díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martycer Odesláno Prosinec 31, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2019 Zdravím, nemá někdo zkušenos jak otevřít levé zadní dveře, zůstali zamčené, asi odešel zámek. Nesundám tapicírunk dokud je neotevřu. Předem děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2019 Zkus zahybat s kabelama v pruchodce. Kdyz otevres ridicovy dvere, tak uvidis pruchodku od zadnich dveri, stahni ji a uvidis kabely se kteryma zkus hybat, treba se zamek chytne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 1, 2020 Sdílet Odesláno Leden 1, 2020 Tapec jde sundat i u zavřených dveří. Jen všechny plasty okolo pryč a trpělivost. Hledej,někde je tu návod. Nestahuj kalhoty před brodem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Únor 5, 2020 Sdílet Odesláno Únor 5, 2020 Mám trošku netradiční dotaz. Na svém RS ( 10/2001 ) mám nesklopné klíče s DO. Měl jsem vždycky za to, že nesklopný klíč je 433MHz a sklopný už 434MHz. Dnes jsem si čirou náhodou všiml, že na obou klíčích je malým napsáno 434MHz, je to možný? Šlo by to teda předělat na sklopné klíče 434MHz? Komfortní jednotka předpokládám je 2,5 gen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cayce2 Odesláno Únor 19, 2020 Sdílet Odesláno Únor 19, 2020 V 27. 12. 2019 at 17:36, Terbii napsal: Dobrý večer, mám Octavii 1 2001. Hledal jsem všude na fórech a nemůžu nic takového najít. Mno k věci, nefunguje mi zamykání na dálkové ovládání, když zmáčknu tlačítko na kličcích tak kontrolka blikne ale žádný dveře se nezamknou, bohužel jsem jsem zdědil auto po mém zesnulém dědovi takže se už nedozvím co s tím může být. Děkuju za rady. Měl jsem stejný problém. Přestal mi fungovat dálk. ovladač. Všechny návody na spárování nepomohly. V autorizovaným servisu za to chtěli moc peněz. Takže bud namontovat nový dálk. ovladač z Číny včetně přepojení elektriky svépomocí a nebo se na to už vykašlat a zamykat jen klíčema :-)) Stejně jsou to už starý auta, nemá smysl vrážet do nich tísíce Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.