Zacky86 Odesláno Leden 12, 2020 Sdílet Odesláno Leden 12, 2020 Zdarec mám dotaz. Na o1 kombi 1,9 TDI 81 kW mi párkrát, většinou při volnoběhu blikala kontrolka zhaveni, po vypnutí motoru a opětovném nastartování už neblikla. Mám podezření na brzdová světla, nefunguje mi třetí (prostřední) brzdovka. Myslíte že to může být tím?? Serviska má plno nechci tam být opět za kretena. Pro rejpaly uvádím že mám první octu v naftě pár měsíců takže nejsem úplně zběhlý 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 12, 2020 Sdílet Odesláno Leden 12, 2020 (upraveno) Odvážně vložený dotaz. Měl jsem vadný brzdový spínač u pedálu. Upraveno Leden 12, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zacky86 Odesláno Leden 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2020 Taky si myslim to samé.. A patrně asi vyměnit třetí brzdovku že.. A ještě jeden dotaz na ten spínač. Jsou dva druhy toho spínače Teda aspoň na Kelly, označené myslím 4k a 2k,to jsou patrně kontakty. Dá se nějak od stolu zjistit jaký přesně tam je?? Nebo musím demontovat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 12, 2020 Sdílet Odesláno Leden 12, 2020 Udělej to přesně tak jak si myslíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zacky86 Odesláno Leden 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2020 Ehmm, proč odvážně vložený dotaz?? Myslel jsem že fórum je od toho 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 13, 2020 Sdílet Odesláno Leden 13, 2020 Dle VINka ti dají br.spínač,zřejmě máš 4pin. A kontrolka žhavení není jen na chybu brzdovek ale na dalších 7 chyb. VAG řekne víc a hned. Brzdovky svítí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zacky86 Odesláno Leden 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2020 Děkuji. Jak jsem psal, brzdová světla v hlavních svetlometech mi svítí, nesvítí mi třetí brzdové světlo na pátých dveřích... Nicméně teď už to dlouho neudělalo opět, třeba se jen autu nelíbily stále změny počasí. Tak snad už bude OK. Kdyby něco tak hold servis a diagnostika.. I tak moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Pokud máš tempomat bude tam ten se 4ma kontaktama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 19, 2020 Sdílet Odesláno Leden 19, 2020 zajet na diagnostiku brzdové spínače u OI jsou 4 pinové (2 pin je na spojce) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.