Chali Odesláno Únor 21, 2020 Sdílet Odesláno Únor 21, 2020 (upraveno) V pondělí jsem se stal majitelem Octavia 1 RS Combi ve žluté barvě. R. V. 2004 najeto 270000km Letní kola Spider 17" Zimní kola Spider 16" Dekodér výbavy: E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 3BS = Vnější zpětné zrcátko vlevo, elektricky seřiditelné, vyhřívané, asferické 3AF = Vnější zpětné zrcátko vpravo, elektrickyseřiditelné, vyhřívané, konvexní 2ED = Kotoučové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N6 = Posilovač řízení 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H6U = Pneumatiky 205/55 R16 91W 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření B01 = Země typových zkoušek-NĚMECKO 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný 4X1 = Boční airbag vpředu 4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací 8L3 = Střešní anténa J1L = Baterie 280A (60Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GD = Alternátor 90A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q2 = Navigační systém s barevným displejem 8AY = Rádio pro navigační systém 8QK = Klíč pro zamykání vozu 8X1 = S omývacím zařízením světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B01 = Země typových zkoušek-NĚMECKO G35 = Tlumení přední 3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel 9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu Q4H = Sport-komfortní sedadla vpředu 7X1 = Pomocné parkovací zařízení 9ZG = Příprava pro mobilní telefon s vestavěným mikrofonem 8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný) 7A2 = Vestavba CD-měniče 3GA = Bez nákladové podlahy QG1 = Prodloužený servisní interval 0GG = Exhalační předpis EU4 L23 = Okruh pérování 23 7P4 = Bederní opěra v předních sedadlech, ručně nastavitelná F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení Fotky dodám až nějaké budou. Upraveno Únor 22, 2020 uživatelem Chali 3 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2020 Sdílet Odesláno Únor 21, 2020 Vypada krasne, tak at dobre slouzi 👍👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Únor 21, 2020 Sdílet Odesláno Únor 21, 2020 Krásná,ale zas ty hrany prahů promáčknuté.Já to nedokážu pochopit tomu člověku,který dá dílenský zvedák a zvedne to za ty prahy bych zlámal tvl.,obě ruce!!!Stačí se pořádně ohnout a nebejt línej!!!Ale jinak opravdu krásný eReSo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 22, 2020 Sdílet Odesláno Únor 22, 2020 Moc pěkná 👍 žlutá a combi za mě TOP 😎 a ta nálepka je parádní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Únor 22, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2020 Díky, ale zas tak krásná neni. Je na ní dost práce, hlavně podvozek, a lak už taky dost zažil. @kocka87 tato se mi taky líbí, bohužel je jich víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2020 Sdílet Odesláno Únor 22, 2020 Však ty ji dáš do vůně 👍 Ať dělá jen radost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Únor 24, 2020 Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 moc gratuluju, jednickove RSko je super, a Zlutasek je libovka, pro tu barvu mam opravdu slabost... At dobre slouzi a dela jen radost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Únor 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 Dík. Chtěl jsem žlutýho kombíka, ještě bych možná vzal v červený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Únor 25, 2020 Sdílet Odesláno Únor 25, 2020 me by se libil cerveny kombik nebo edice 100, ale v nejakem rozumnem stavu to jsou strasne rakety... 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2020 Včera a dnes se trochu pracovalo. Na zadní nápravě máme nové ložiska, silembloky, pružiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 2, 2020 Sdílet Odesláno Březen 2, 2020 Ale tlumiče po smrti (tečou) tam necháš,to je servis. -1 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2020 Ještě že tě tady máme, bez tebe bych byl bezradnej. Jelikož jsem dle tebe slepej jak poleno, tak to nevidím a nechám je tam. Občas pomůže se zeptat, než mít blbý kecy 😉 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 2, 2020 Sdílet Odesláno Březen 2, 2020 A co bylo pružinám? Když se chlubíš fotkou,mělo by to být ťipťop. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 3, 2020 Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 Martin ASV: tak ono vyměnit uložení nápravy,tlumiče a nechat tam starý pružiny,tak to by byla dobrá prasárna!Nechceš my tvrdit,že po 270.000 km budou pruziny o.k.,ty pruziny budou unavený!Chali,udělals to dobře,nenech se vyprovokovat...😃Jediná výtka je,že máš obráceně šroub toho uložení.Hlava šroubu ke středu vozidla a tělo šroubu směřovat ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 @Martin ASVkdyž neznáš důvody a okolností, tak si své chytré řeči nech pro sebe. Do svého vlákna si dám co chci já a ne co chceš ty. Když se normálně zeptáš, tak ti normálně odpovím. Pružiny se daly viz důvody výše, a navíc za tu cenu se nedaly odmítnout. @VenousekVesely dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Březen 3, 2020 Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 Tohle jsou rs pruziny podle barevneho oznaceni? Do budoucna budu asi taky resit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 @cacinek Ano jsou. Ale jen na kombíka, liftback má jiný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 Kokpit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Jak se drží / řídí ? Vypadá dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Mě to příjde naopak hrozně divný ( i když je třeba funkční ) a do uhlazeného stylu Octavia 1 vůbec nepasuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 6, 2020 Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 Tak jestli jsi dal RS pružiny a ještě jen dozadu a bez tlumičů( jsou potřeba sportovní),to je hezká prasárna. 270tis na pružinách,jak jsi měl vysoko zadek,míra od středu kola k hraně blatníku,jistě jsi tam měl 38cm +-0,5. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 6, 2020 Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 Opět příspěvek na úrovni.Se Ti divim!🤣😁 A ještě pokud se nepletu tak RS -15mm,když už se tu oháníš těma centimetrama!Takže asi těžko 38cm...??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 @Luk.assVolant držím většinou v horní části, takže v pohodě. Ale nejspíš bude vyměněn za origo. @Martin ASVJaký bych měl teda na RS dát pružiny, když jsem tam dal ty co tam mají být? A jelikož ti moje tlumiče asi pěkně leží v žaludku, tak je vůbec řešit nemusíš a můžeš se konečně v klidu vyspat. To co se tam dá, bylo vyřešeno dřív, než si napsal svůj první příspěvek. Kdyby si neměl potřebu psát rejpavý komentáře a rovnou se zeptal proč jsem tam nechal starý tlumiče, tak to dávno víš!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Tak se nechlub,když to nemáš hotový. Na takovým podvozku vymeteš díru a vyletíš ze silnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Jasně, už jsem to vzal třikrát přes střechu 🤣🤣 Přemejšlej trochu, pokud máš ty v hlavě nasráno a jezdíš jak deb*l, tak se vymeleš. Já mám rozum a jedu tak, jak si můžu dovolit 😉 Tímto s tebou končím a víc tvé problémy řešit nebudu 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Mam na obyc 1.8 T taky origo RS pruziny a k tomu Bilstein tlumice a v pohode jezdim, auto si lehce sedlo a zadne odskakovani se nekona. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 8, 2020 Sdílet Odesláno Březen 8, 2020 Sorry máš RS a to jsi to měl níž než 36,5cm? Já mám origo pružiny 660tis a jsem níž max. o 3mm. Tak,nacpeš prachy do pružin a vyfotíš s takovými tlumiči...? Nerozebírám,proč jsi dal obyč seletbloky do nápravy,nové ložiska ( neodchází ani léty ). P.S. Nikde v tvých příspěsvcích jsem odpověď nenašel. Ale potrefená husa asi opravdu nejvíc kejhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Byl to boj, ale jsou doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Duben 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2020 Podvozek je již namontován. Většina polepů odstraněna. A jedno společné foto mých pokladniček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2020 Sdílet Odesláno Duben 5, 2020 Parada, hezky se staras a pokladnicky jsou taky super 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.