Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Na dálku těžko radit. Máš dodělávané nějaké věci (osvětlení, budíky, alarm atd.)? Já mám stejný problém, ale nejsem schopný zjistit, co to dělá. V autě dodělával předchozí majitel pár věcí a je v tom docela bordel. Spíš bych to viděl na nějakého autoelektrikáře.

Odkaz ke komentáři

Ještě mohou prý zlobit jednotky stahovaček na okna. Je jich celkem údajně 5 v jedničkové Octávce jedna pod volantem a 4 zbylé v každých dveřích pokud máš též stahování el. všude 🙂 ..

před 33 minutami, LadikRS napsal:

Na dálku těžko radit. Máš dodělávané nějaké věci (osvětlení, budíky, alarm atd.)? Já mám stejný problém, ale nejsem schopný zjistit, co to dělá. V autě dodělával předchozí majitel pár věcí a je v tom docela bordel. Spíš bych to viděl na nějakého autoelektrikáře.

Jinak nemám nic dodělávaného 🙂 

Odkaz ke komentáři

Základem je měření 

Napojit měřak aspon s rozsahem na 10A auto zavřít zamknout zacvaknout zamek kapoty  a měřit klidovej odběr z baterie jak bude odběr větší ja 30mA tak hledat problém 

Při měření čekat cca 5 minut to by už měli v autě usnout veškerý jednotky bude to vidět na měřaku měl by padat odběr proudu 

Baterii múže vybíjet : neoriginální rádio,svítící světýlko v kufru auta,přerušený kabely v prúchodce patých dveří přerušený kabely v prúchodce jednotlivých dveří  - špatná funkce centralu či stahovaní oken 

Taky to múže mizerně dobíjet opět měříme tentokrát napětí na baterii při volnoběhu s puštěnými hlavními světli 

Musíme naměřit 13.8V-14,3V 

Pokud naměříme mín je třeba hledat problém : špatná kabeláž či vadnej samotnej alternátor 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...