Přejít na obsah

Tempomat a vše co se toho týká...

romariooo

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

zdravím. octavia1 1.6 75kw 2002 rok.v kúpil som si tempomat . všetko urobil podla tohoto návodu ale tempomat nefunguje.

tu je celí návod.

http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-tempomatu

Odjištíme a vysuneme západku a instalujeme do černé svorkovnice kabeli ovládání tempomatu.

PIN1 - modrý,

PIN2 červenožlutý,

PIN3 černožlutý (černo žlutá z pinu 4 a 7 (mají být spojeny) přijde do černého konektoru do pozice 3)

PIN9 bílí.

a připevníme modročerný kabel -pripojil som ho na poistku č.5 v poistkovej skriny. toto som urobil všetko ako písali.

Nakonec jsem ještě VAGem aktivoval tempomat. (01Elektronika motoru - 11login - kód 11463

bola vykonana aj kontrola spínača brzdových svetliel.brzdového pedálu a spojky a všetko cez vag fungovalo.

dalej som preskenoval VAGom funkčnost tempomatu a v poli 066 reagovalo na zmenu tlačítko ON/OFF na tempomate a aj tlačítka RES a SET nasledovne:

0000 off
0010 on
1010 res
0110 set

nezdaju sa mi tie hodnoty ,lebo na nete som nasiel ine hodnoty :

toto som nasiel na nete ako by to malo byť.

0000 off

0011 on

1011 res

0111 set

ešte ale ked stláčam RES alebo SET tak mi vyhodí vo vag-com chybu 17977 čo znamena

17977-spinač regulace rychlosti. nesmyslny signal

vedeli by ste mi prosím vás pomoct prečo ten tempomat počas jazdi nefunguje. išiel som aj 50km/h a aj 90km/h a nereaguje,.ešte podotknem že v tej svorkovnici čiernej kde som zapájal tie piny boli už také kable zapojene a aj farby sedeli a nevedel som ci ich mam vytiahnut a nahradit tými mojim,i tak som ich tam nechal a pripojil aj moje od tempomatu na ne.

Odkaz ke komentáři

hodnoty od tempomatu by měli být po zapnutí 00011

jeden drát máš někde špatně

tipl bych modrý nebo bílý na 10ti pin svorkovnici

modrý mám v pozici č.1 a biely v pozici č.9 co myslim je spravne či? ..... ked som isiel pozapajat tie piny na tu svorkovnicu ,tak uz tam nejake kable boli a sedeli aj farby, tie som mal odpojit a nahradit ich týma z toho tempomatu? Lebo ja som tie pôvodne nechal zapojene a na ne som napojil kable od tempomatu a to asi tak nema byt.
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Zdravím.

Byl by někdo z Prahy ochotný mi namontovat páčku tempomatu (a samozřejmě i aktivovat v ř.jednotce) na Octavii I 1,9TDi, 81kW, rv.2003. A za kolik? Budu rád za nabídku nejen práce, ale i páčky s tempomatem (s kolébkou) :)

Předem moc děkuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...