Jirka George Bříza Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 Zdravím. Mám octu 1 1.4 16v mám na zadní nápravě. Bubnovky.. a děje se něco divného jen když brzdim.. Když brzdim tak je slyšet z Brzd takové cvakáni... Brzdové válečky jsou O.K nedávno měněny před pár dny jsem to čistil a roztáčel jsem buben.. druhá osoba mi šlapala na brzdový pedál... cvakaní přestalo jakmile jsem se rozjel cvakaní zase začalo při brždění. Vypadá to asi na dosloužené brzdové čelisti. prosím o rady děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 15, 2020 Sdílet Odesláno Září 15, 2020 No nevím, ale když jsem měnil na svem autě brzdové bubny, tak jsem měnil komplet i se sadou brzdových čelistí. Dosedací plochy čelistí jsem lehce maznul měděnkou. Kontroloval jsem i lanovod. Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 15, 2020 Sdílet Odesláno Září 15, 2020 Podle me uz mas vymackany ty rozperky, co jsou mezi brzdovymi pakny. Rovnou dej i nove pruziny a samostav, ten uz bude mit taky smeteny zoubky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 25, 2020 Sdílet Odesláno Září 25, 2020 Když jsi měnil válečky tak jsi obložení a zbytek nekontroloval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka George Bříza Odesláno Září 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2020 Měl jsem to v servisu tam mi řekli že je obložení v pohodě.. ale neřeším už mám jsem koupil čelisti složené k tomu 2 brzdové válečky od Bosche, teď jen mít na to dobré počasí a vrhnu se na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.