Přejít na obsah

Nedostanu se do auta

Doporučené příspěvky

Zdravíčko ve spolek, mám úplně zapeklitý problém. Mám zamknutou O1fl... a to tak, že úplně, měnil jsem baterku v obou klíčích, ty nyní nechcou ani bliknout, na klikách mám záslepky, zámek kufru je zničený, jelikož ho kdysi dávno vykradl nějaký maník a ještě k tomu mám vybitou baterku, jelikož přítelkyně nechala svítit světla 🤐 nevíte někdo co s tím? Už jsem zkoušel přes drát tahat za kliku, ale i když se mi to krásně povedlo, tak čudlík zajel zpět. Zřejmě nejde auto zevnitř odemknout pokud je uzamčeno (pokud nezmáčknete tlačítko odemknutí na dveřích řidiče, ale to nedám, protože je vybitá autobaterie 😂 jsem na prášky už...

Odkaz ke komentáři

Ze spodu pokud nemas dekl pod motorem se nabijeckou pripoj plusem bud na starter nebo alternator (na ty silny kabely) a minus dej nekde na kostru. Takto dokazes nabit baterku a pak zkusit znovu odemknout dalkacem. Odemykaci tlacitka ve dverich ti nebudou fungovat, protoze nemas klic v zapalovani. 

Jinak nemas v dalkacich dane baterky obracene? Jinak by musely prece pri zmacknuti bliknout... 

Odkaz ke komentáři

Měl jsem podobný problém s tímto ovladačem u mne na dvě baterie typ.2016

Prvně jsem čistil kontakty na tišťáku, kde doléhají plíšky kontaktů baterie.Výdrž cca rok

Kupoval jsem baterie jak o závod.Výdrž vždy tak cca 2 měsíce, postupné zeslabování vzdálenosti odemknutí vozu s postupným pohasínáním diody až do úplného zhasnutí.

V době kdy mi již přestal fungovat jeden ovladač(přestal svítit, tak jsem vzal druhý rezervní, který byl v tom stejném sledu oprav jako ten první.

Dosah obou ovladačů byl horší a horší, svit diody vždy pohasínal až do úplného zhasnutí, kdy již při výměně za novou baterii přestal fungovat(svítit)úplně

Koupil jsem nový vysílač a dodnes mám klid.

Změř napětí na kontaktech, popřípadě je trošku napruž.Nová baterie 2032 dává 3,20V/3V stačí na funkčnost ovladače.

Opatrně vytáhni tišťák z krytu(pozor na ty boční čudlíky,které usměrňují tišťák v krytu, rády se lámou) a správným směrem přilož mezi kontakty a testni jestli ovladač bliká,pokud ne tak je kaput

Jinak s novým ovladačem budeš muset znovu  párovat.Odemknutí se nevyhneš.Vlož klíny mezi horní rám dveří a odemkni.

Pokud se nato necítíš, tak jsou na to firmy, které Ti auto otevřou, zde bych zvážil cenu/firma vs. sklo

IMG_20201012_185400.jpg.4354d506af08d1ca9e623243d8fc9f8f.jpg

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Tlacitka v ridicovych dverich funguji jen za predpokladu, ze mas klicek v zapalovani, jinak jsou odpojeny. Stracelo by to jinak smysl proti zlodejum, tomu by pak stacilo rozbit okno a tlacitkem si odemknout cely auto... Takze kdyz neni klic v zapalovani, tak nejdou tlacitka. 

Zkus jak ti bylo napsano, rozchodit jeden z klicu a pokud se ti to povede, tak si co nejdriv oprav zamek v 5. dverich a samozrejme si porid pak i novy klic. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...