Whitto Odesláno Říjen 30, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 Zdravím, před pár měsíci jsem měnil výměník tepla kvůli protékání. Teď s příchodem chladného období zjišťují že auto netopí. Z výdechu jde spíše vlažný vzduch než teplý. Z ofuku okna o něco teplejší ale i tak velmi slabě. Odpojil jsem táhlo klapky regulace teplého a studeného vzduchu i po otočení manuálně na doraz beze změny. Climatronik hlásí pouze chybu serva vnějšího a vnitřního okruhu a ten nefungoval ani predtim. Netuším po čem jít? Poradil by někdo než zajedu vypustit klimu a začnu celé rozebírat? Info o autě: Octavia 1 1.9 tdi 81kw předface l&k ( tudíž poface interiér.) Climatronik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 30, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 ve vyměníku bych asi chybu nehledal když je novej a pokud si měl klapku na teplej vzduch otevřenou a nic nebude chyba ani tu takže bud se auto neohřejvá - vadný termostat nebo ti nekoluje voda - vadná vodní pumpa - teče ti na volnoběh tou tenkou hadičkou voda zpět do expanzky ? nebo je v háji těsnění pod hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Whitto Odesláno Říjen 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 před 4 hodinami, pavel71 napsal: ve vyměníku bych asi chybu nehledal když je novej a pokud si měl klapku na teplej vzduch otevřenou a nic nebude chyba ani tu takže bud se auto neohřejvá - vadný termostat nebo ti nekoluje voda - vadná vodní pumpa - teče ti na volnoběh tou tenkou hadičkou voda zpět do expanzky ? nebo je v háji těsnění pod hlavou Auto se ohřívá správně. Když se dotknu hadic co jdou do výměníku jsou obě horké. Je možné že klapka co míchá teplý a studený vzduch vypadla z horního uložení a nedovírá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Whitto Odesláno Říjen 31, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2020 VYŘEŠENO Na klapkách byl rozpadly molitan takže chodili správně ale bez účinků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2020 Ten molitan mi taky obcas vylitava ventilaci. Auto topi dobre, ale klima je slaba i kdyz je vse v poradku, myslite ze by se mohl studeny vzduch misit s teplym a proto by pak nebyla klima tak ucina? Je to vubec mozny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cisovský Odesláno Březen 16, 2021 Sdílet Odesláno Březen 16, 2021 V 30. 10. 2020 at 16:50, Whitto napsal: Zdravím, před pár měsíci jsem měnil výměník tepla kvůli protékání. Teď s příchodem chladného období zjišťují že auto netopí. Z výdechu jde spíše vlažný vzduch než teplý. Z ofuku okna o něco teplejší ale i tak velmi slabě. Odpojil jsem táhlo klapky regulace teplého a studeného vzduchu i po otočení manuálně na doraz beze změny. Climatronik hlásí pouze chybu serva vnějšího a vnitřního okruhu a ten nefungoval ani predtim. Netuším po čem jít? Poradil by někdo než zajedu vypustit klimu a začnu celé rozebírat? Info o autě: Octavia 1 1.9 tdi 81kw předface l&k ( tudíž poface interiér.) Climatronik. Dobrý den, právě se chystám na výměnu výměníku tepla, také mi protéká ( mám chladicí kapalinu na rohoži u spolujezdce ) bylo to prosím složité? Máte nějaký návod? Jsem laik na co si mám dát pozor, výměník jsem již zakoupil je potřeba ještě nějaké hadice? A kde výměník najdu, vím jen že ho mám hledat někde pod palubovkou u spolujezdce Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 20, 2021 Sdílet Odesláno Březen 20, 2021 https://www.skoda-club.net/forum-tema/radiator-topeni-vymena-octavia-i-1u-50231 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Červenec 8, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2021 V 31. 10. 2020 at 16:41, Whitto napsal: VYŘEŠENO Na klapkách byl rozpadly molitan takže chodili správně ale bez účinků. Mám otázečku na ten molitan, mĕnil jsi ho? Co jsi tam dával, popř. čím lepil? Nebo je ke koupení rovnou nějakej o správný tloušťce samolepící? Díky za odpovĕď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.