Naity Odesláno Červen 30, 2021 Sdílet Odesláno Červen 30, 2021 Zdravím nefunguje mi ovládací panel pro okna a zamykání dveří. Díl jsem koupil nový a stále nefunguje. Nevíte čím to může být? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 30, 2021 Sdílet Odesláno Červen 30, 2021 (upraveno) Překontroluj kabeláž v průchodce předních levých dveří, pravděpodobně bude přerušen(zlomen) vodič, který je součástí ovládacího panelu Upraveno Červen 30, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 30, 2021 Sdílet Odesláno Červen 30, 2021 (upraveno) Mas zlomene kabely v ridicovych dverich Upraveno Červen 30, 2021 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 31, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2021 Omlouvám se, že využiji vlákno - jak se panel demontuje? Nebo kde nastuduju? Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 31, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2021 V madlu u ridicovych dveri musis vydloubnout cerny plast, ktery drzi panel zajisteny (chytas za nej rukou pri zavirani/otevirani) a pak uz staci cely panel jen vydloubnout ze dveri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 Díky všem za radu a jednoduché video i když už jsem našel postup i v dílenským manuálu a čekám teď na dodání dílu... Od začátku mi nefunguje blokace zadních oken (uvidím jestli souvisí s ovladačem nebo je chyba jinde, ale haranti už velký, takže ani nechybí...leda bych se dočkal s mojí Octavia 1 vnoučat... 😄 ), časem něco prasklo v páčce pro okno a zůstává vyklopená a nyní začlo blbnout odemykací tlačítko. Tak jsem se rozhodl pro výměnu panelu i když cena divoká (čínu nechci a vrakáč je na dlouhé lokte s nejistým výsledkem ohledně výdrže). Tak zdar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 3, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2021 Takže klasika - na videu parádička, v reálu ani bohovi! Kua jsem vytočenej! To se mu to ukazuje na vyšlochtaným kusu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 3, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2021 Tobe se nepodaril ten ovladac vytahnout? Vzdyt je max. do minuty venku... 😯 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 3, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2021 Ta malá krytka směrem k tapecu šla ven lehce. Ale potom celý to těleso nahoru ani náhodou...na 99% to nebylo od výroby vyloupnutý... Bavíme se doufám o tom držadle když zavírám dveře. Z toho pak předpokládám vyndám ten panel ovládání lehce. Nebo jak na to mám jít? I když vidím na videu kde jsou "zobáčky", tak je neumím planžetou uvolnit. Když za to beru velkou silou tak se našponuje, že čekám každou chvíli, že něco rupne...Samozřejmě nemůžu vyloučit, že je to rukama...kua tenhle trend zacvakávání u všeho mne pěkně točí (tv ovladače, mobily, pračky atd. atd. atd.)... Konny - můžeš nějak popsat grif jak to do minuty vyndám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 3, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2021 Grif mam v podstate stejny jako ve videu a jeste se mi u zadne octy nestalo, ze by madlo neslo ven. Nekdy opravdu hodne drzi, chce to tahat a on potom nejaky uchyt povoli a pak uz to pujde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 3, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2021 já si pomáhám plochým šroubovákem a nebojim se zabrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 3, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2021 (upraveno) Postupně odlupuj okolo tapecu a hlavně to nervy v místě kde jsi vytáhnul tu krytku, je tam přepážka z plastu, Jde to blbě a poprvé jsem měl prsty na maděru, šroubovák je krajní řešení protože pokud nejsi opatrný tak si dodrbeš plasty a tapec Upraveno Srpen 3, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 4, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2021 Tak jsem zvítězil, ale sílu jsem použil extrémní a když to povolilo, tak to byla pěkná rána. Možná bych měl drobnou radu - asi se dá líp zabrat když se otevře okno a stojím venku a tahák skrz okno. A začít tahat za přední vnitřní hranu tak nějak houpavě. Tam kde byla ta krytka a zůstane tam potom ta přepážka to opravdu nejde jak psal Radas. Teď tedy vše funkční včetně blokování zadních oken a snad to tak dlouho zůstane. Dík a čus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.