Maxim Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Pánové, nejsem proti, jak říkám, zkusím levnější variantu a pokud se mi neosvědčí, tak vezmu ty profi. Za to 50co to stalo a vydrzelo by mi to treba 6mesicu, tak je to v poho, stejne svetla co pul roku čistím ;) I když nevím proč;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 hlavně když je spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Pekné žárovečky, tak ať dlouho vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 uvidis jak dluho ti vydrza ja tam mam tyto uz rok a funguju stale a cena byla 95KC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 uvidis jak dluho ti vydrza ja tam mam tyto uz rok a funguju stale a cena byla 95KC Pokud mi ty moje prdnou, tak vím na koho se obrátit:) :P Vypadají dost dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Mám stejné negativní zkušenosti jako Razty a majinek, po 2 měsících mi odešly, pak jsem koupil od Superfattyho a už kolem 2 let mám klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Nestrašte,víte co to dá práce to do těch xenonů hodit:D navíc jsem to dával do dvou aut:D:D:D Ale tak v klidu, je to radost a hobby, ne? Jinak mám otázku, zda někdo neznáte někoho kdo má stejnou octu jako já (myslím barvu) ale udělanou jako RS. Viděl jsem ji na fotkách srazu a nikde ji nemůžu najít. Kdybyste něco našli pošlete mi třeba jeho přezdívku nebo raději odkaz, fotky. Myslím tuhle šedou octavku vedle Sejviho nebo ji podobnou. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 (upraveno) napis clenovi chipmann, ten zna toho majitele... jestli je to teda on Upraveno Leden 19, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Tak to bude asi moje.Tady je lepší fotka i s další šedivkou. Ten mladý muž s druhou šedivkou mě na srazu pomohl s diagnostikou a našel závadu čidla tepl.mot.,což mě pomohlo s t.starty.Čímž bych mu chtěl poděkovat a taktéž jsem ho na foru nenašel. Projel jsem celé tvé vlákno a auto máš pěkný,skoro jsem se lekl že mě ho někdo ukradl :lool: Ledky jsem koupil u superfatyho a nápisy(různé) tu kdysi někdo prodával na foru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Tak to bude asi moje.Tady je lepší fotka i s další šedivkou. Ten mladý muž s druhou šedivkou mě na srazu pomohl s diagnostikou a našel závadu čidla tepl.mot.,což mě pomohlo s t.starty.Čímž bych mu chtěl poděkovat a taktéž jsem ho na foru nenašel.Projel jsem celé tvé vlákno a auto máš pěkný,skoro jsem se lekl že mě ho někdo ukradl :D Ledky jsem koupil u superfatyho a nápisy(různé) tu kdysi někdo prodával na foru. pekna pekna a jak se leskne obe dve sedivky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Ahoj ritchie,máš doma nějaké fotky tvého auta? Umělěcké nebo jiné:D pokud ano, poslal bys mi je na mail? JanosekMarek@seznam.cz .Proč ještě nemáš vlákno se svým krásným přibližovadlem:) Popřípadě nebude ti vadit, že se chystám si na auto hodit taky ten nápis sportline? Vypadá to úžasně!!! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 a kde to ma nalepene ? koukam na fotky z ATC a nikde nevidim zadnou nalepku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 jo uz jsem to nasel pod napisem octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Vlákno tu mám už dávno ,protože já i auto jsme už tak trochu veteráni. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=891 Na auto si dej co chceš,nemam s tím problém,nejsem z těch komu by to vadilo.Naopak budu rád,že se budou lidi divit co je to za divnou fábii sportline. Pár fotek ti pošlu ale je to normál.běžný auto. Jedna fotka je z czechtunning.cz,tak ti ji pošlu taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Díky moc:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Co říkáte na tyhle kola?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 No pěkné, pěkné! To jsou 17" nebo už 18"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 GTi wheels, nice... Ale když tam dáš podložky na změnu rozteče, tak se bojím, že to poleze už hodně ven. Chce to přepočítat vzhledem k ET. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Martine, jsou to 17ky, je to max, víc bych nedal, už teď přemmýšlím jestli to není moc, ale jo. Na léto dám 17 Tomáši, je to 5x100. Žádné kola s přeďelávkama bych nebral, na kola jsem háklivý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Takže repliky? Od toho bych dal spíš ruce pryč... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Našel jsem je na sbazaru také. S replikama to je těžké. Občas se dají najít kusy, které jsou třeba i od stejného výrobce, ale neprodávají se pod logem VW (Audi), tedy jsou levnější a jedná se o identická kola. A nebo taky se dá koupit bláto nastříkaný stříbřenkou z nějaké neidentifikovatelné fabriky v číně, kde koupili jedno origo kolo VW, obtiskli ho do hlíny a šolichají si tam ráfky za pár šušní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 To uz radsi koupit original a dat podlozky pro zmenu roztece... :) Jenze original jsou za jiny penize 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 jéééééééé ty kola jsou dokonalé !!! ;-) hele a myslíte že repliky z číny jsou opravdu tak nekvalitní ? co se může stát ? Rozpadnou se ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Spis se ohnou, pri nejhorsim prasknou... A pri kazdym prujezdu dirou aby ses bal, ze mas zase zniceny kolo. Pak musis do pneuservisu na vyrovnani, coz neni zrovna levny taky. Ale je jasny, ze ne kazda replika bude spatna, tezko rict, no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ja mam repliky :) a este jezdim tady po nasich silnicah a nic se nestalo, jsou jako nove :) Nevim jak je to u vas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Jak jak je to u nas :) Jako ze se repliky vyrabi extra pro CR, pak pro Balkan a treba pro zbytek Evropy? Nektery repliky nemusi byt blato, ale zase jsou strasne tezky oproti originalum... Taky tomu odpovida cena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Jak jak je to u nas :) Jako ze se repliky vyrabi extra pro CR, pak pro Balkan a treba pro zbytek Evropy? Nektery repliky nemusi byt blato, ale zase jsou strasne tezky oproti originalum... Taky tomu odpovida cena. he he nak jsi vtipnej dneska :) ja myslel na ty cesty u vas, mozna jsou horsi nez u nas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak ode dneška na mě policie nesmí ohledně telefonu:) Mám nainstalovaný Parrot 3200:) Vyšel na 1300Kč takže paráda:) Jinak se chci zeptat jestli někdo neprodává spidery 17 ky (a nebo koupí spidery 16ky s novýma gumama) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Prodaval je Hoblik ale uz je pozde bo je mam v garazi ja :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 škoda no, zkusim se podívat po něčem jiném:) Nějaké rady?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.