Přejít na obsah

Gray TDI sportline

Doporučené příspěvky

Nestrašte,víte co to dá práce to do těch xenonů hodit:D navíc jsem to dával do dvou aut:D:D:D Ale tak v klidu, je to radost a hobby, ne?

Jinak mám otázku, zda někdo neznáte někoho kdo má stejnou octu jako já (myslím barvu) ale udělanou jako RS. Viděl jsem ji na fotkách srazu a nikde ji nemůžu najít. Kdybyste něco našli pošlete mi třeba jeho přezdívku nebo raději odkaz, fotky. Myslím tuhle šedou octavku vedle Sejviho nebo ji podobnou. Díky moc

post-2836-1295395463_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to bude asi moje.Tady je lepší fotka i s další šedivkou. Ten mladý muž s druhou šedivkou mě na srazu pomohl s diagnostikou a našel závadu čidla tepl.mot.,což mě pomohlo s t.starty.Čímž bych mu chtěl poděkovat a taktéž jsem ho na foru nenašel.

Projel jsem celé tvé vlákno a auto máš pěkný,skoro jsem se lekl že mě ho někdo ukradl :lool:

Ledky jsem koupil u superfatyho a nápisy(různé) tu kdysi někdo prodával na foru.

post-273-1295456215_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak to bude asi moje.Tady je lepší fotka i s další šedivkou. Ten mladý muž s druhou šedivkou mě na srazu pomohl s diagnostikou a našel závadu čidla tepl.mot.,což mě pomohlo s t.starty.Čímž bych mu chtěl poděkovat a taktéž jsem ho na foru nenašel.

Projel jsem celé tvé vlákno a auto máš pěkný,skoro jsem se lekl že mě ho někdo ukradl :D

Ledky jsem koupil u superfatyho a nápisy(různé) tu kdysi někdo prodával na foru.

pekna pekna a jak se leskne obe dve sedivky

Odkaz ke komentáři

Ahoj ritchie,máš doma nějaké fotky tvého auta? Umělěcké nebo jiné:D pokud ano, poslal bys mi je na mail? JanosekMarek@seznam.cz .Proč ještě nemáš vlákno se svým krásným přibližovadlem:) Popřípadě nebude ti vadit, že se chystám si na auto hodit taky ten nápis sportline? Vypadá to úžasně!!! :(

Odkaz ke komentáři

Vlákno tu mám už dávno ,protože já i auto jsme už tak trochu veteráni. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=891

Na auto si dej co chceš,nemam s tím problém,nejsem z těch komu by to vadilo.Naopak budu rád,že se budou lidi divit co je to za divnou fábii sportline. Pár fotek ti pošlu ale je to normál.běžný auto. Jedna fotka je z czechtunning.cz,tak ti ji pošlu taky.

Odkaz ke komentáři

Našel jsem je na sbazaru také.

S replikama to je těžké. Občas se dají najít kusy, které jsou třeba i od stejného výrobce, ale neprodávají se pod logem VW (Audi), tedy jsou levnější a jedná se o identická kola. A nebo taky se dá koupit bláto nastříkaný stříbřenkou z nějaké neidentifikovatelné fabriky v číně, kde koupili jedno origo kolo VW, obtiskli ho do hlíny a šolichají si tam ráfky za pár šušní :)

Odkaz ke komentáři

Spis se ohnou, pri nejhorsim prasknou... A pri kazdym prujezdu dirou aby ses bal, ze mas zase zniceny kolo. Pak musis do pneuservisu na vyrovnani, coz neni zrovna levny taky. Ale je jasny, ze ne kazda replika bude spatna, tezko rict, no...

Odkaz ke komentáři

Jak jak je to u nas :) Jako ze se repliky vyrabi extra pro CR, pak pro Balkan a treba pro zbytek Evropy? :palec: Nektery repliky nemusi byt blato, ale zase jsou strasne tezky oproti originalum... Taky tomu odpovida cena.

Odkaz ke komentáři
Jak jak je to u nas :) Jako ze se repliky vyrabi extra pro CR, pak pro Balkan a treba pro zbytek Evropy? :palec: Nektery repliky nemusi byt blato, ale zase jsou strasne tezky oproti originalum... Taky tomu odpovida cena.

he he nak jsi vtipnej dneska :)

ja myslel na ty cesty u vas, mozna jsou horsi nez u nas ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...