Babik78 Odesláno Březen 6, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2024 Kluci Runflaty nebo obyčejnou gumy a sadu na opravu? Rozdíl finančně zanedbatelný, hlučnost srovnatelná.. dokonce runflaty o 1db menší. Co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 6, 2024 Sdílet Odesláno Březen 6, 2024 rozměr ? respektive průměr, máš na to vzduchu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Březen 6, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2024 245/45 R19, vzduch. Já prostě nevím - když píchneš runflat tak se prý opravovat nesmíš a musí se koupit nová guma, tak většinou dvě. Obyčejnou gumu můžeš opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 6, 2024 Sdílet Odesláno Březen 6, 2024 flaty se opravují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 6, 2024 Sdílet Odesláno Březen 6, 2024 u těch RF bude záležet i na místě defektu a velikosti, jestli cosby říká že existuje možnost opravit tak asi v pohodě. jinak u tohohle rozměru má bočnice 110mm já bych to se vzduchem klidně jezdil. Mame RF na X5 kde vzduch není a je to na klid ale rozměr z hlavy nevím jen že jsou tam 20" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Březen 6, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2024 Já jsem podobného názoru. Nejsem si vůbec jistý jestli bych vůbec měkčí obyčejnou gumy díky vzduchovému podvozku vůbec poznal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.