Konny Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Zdravím, tak mi skoro po 2 letech praskla žárovka Osram Silverstar. Dokud mi svítili, tak jsem si říkal, že až prasknou, tak si znovu koupím Silverstary (jsem s mima moc spokojený), ale teď začínám přemýšlet, jestli nezkusit nějaké jiné. Tak se chci zeptat, mám zůstat u SS nebo zkusit nějaké jiné? Nejde mi o modré nebo bílé světlo, ale abych v noci dobře viděl. Přemýšlím že bych zkusil Osram Night Breaker, ale zase mi vadí, že mají malou výdrž. Podělte se prosím s vašimi zkušenostmi se žárovkami, kolik vydržely, jak svítily a kolik jste s nima najeli... PS: pokud bych zůstal nakonec u SS mám koupit jenom jednu žárovku (místo té prasklé) nebo obě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 ak chceš zostať u Osramu tak najlepší kompromis sú SS. NB majú síce vyšší výkon ale na úkor životnosti(oproti SS hádam aj o 1/2) a CB sú len frajerinka-pekné jasné svetlo ale za dažďa katastrofa. inú značku som zatial neskúšal ale dosť chváli zaznelo na Philipsi,len treba počítať z vyššou cenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 tak mě teda osram silverstar vydržela cca půl roku, byl jsem z toho trošku zklamanej, ale co se dá dělat .. teď jsem koupil od Philipse žárovky který maj o 30% vyšší svítvost, zatím spokojenost, svítěj téměř stejně jako silver stary, uvidím jak dlouho vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Zdravím,tak mi skoro po 2 letech praskla žárovka Osram Silverstar. Dokud mi svítili, tak jsem si říkal, že až prasknou, tak si znovu koupím Silverstary (jsem s mima moc spokojený), ale teď začínám přemýšlet, jestli nezkusit nějaké jiné. Tak se chci zeptat, mám zůstat u SS nebo zkusit nějaké jiné? Nejde mi o modré nebo bílé světlo, ale abych v noci dobře viděl. Přemýšlím že bych zkusil Osram Night Breaker, ale zase mi vadí, že mají malou výdrž. Podělte se prosím s vašimi zkušenostmi se žárovkami, kolik vydržely, jak svítily a kolik jste s nima najeli... PS: pokud bych zůstal nakonec u SS mám koupit jenom jednu žárovku (místo té prasklé) nebo obě? Kup 2 nove ziarovky a hned ich aj vymen. Ta stara ziarovka ty aj tak odide. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Ja mam teda Elty + 30% a jsem spokojeny jen za deste by to mohlo byt trochu lepsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Ja mam ted uz druhe Osram NB.Mel jsem i Ss a ty NB jsou o neco svitvejsi bych rekl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Osram NBR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Moc díky za odpovědi. Láká mě Osram NB, ale ta krátká výdrž mi dělá starosti. Vy co máte/měli jste NB, jak dlouho vám vydržely nebo kolik jste s nima najeli km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Osram NBR mi vydrzali svietit 2roky- 30 000km.Ale bolo to este pred zavedenim povinneho svietenia na SLOVENSKU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Já měl v autě PHILIPS H4 12V 55/60W X-TREME .( http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3979 ) Svítili uplně perfektě , akorát žlutě . NEdávno mi jedna odešla ,tak jsem koupil jiný ,taky s tím že bych chtěl nějaký býlí světlo a musím řict že jsem dost zklamanej . Vubec to nesvítí , takže do pul roku se vracim zpět k PHILIPS . Sice stojej 600,- ale svítijou perfektně . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Na porovnanie som odfotil moje povodne ziarovky a moje nove Phillips NightGuide v noci: klasika Phillips NightGuide H4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Jako sviti super jenze kupovat jednou za 3 mesice zarovky, to me moc nelaka prave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 houmik : Přoč za tři měsíce ? Ty philips vydrží 2 roky jak nic . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Moc díky za odpovědi. Láká mě Osram NB, ale ta krátká výdrž mi dělá starosti. Vy co máte/měli jste NB, jak dlouho vám vydržely nebo kolik jste s nima najeli km? Mne prvni NB vydrzely caa 5 mesicu a 7800 km. Druhou sadu uz mam 2 mesice a 3600 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Mne prijde i 5 mesicu malo :) nevim mno... ale ty Phillips Night Guide nevypadaji spatne, mozna je zkusim. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 (upraveno) Začíná mě dost lákat Phillips NightGuide (podle testu mají dost velkou výdrž oproti Osram NB a výkonově jsou skoro stejné: http://data.idnes.cz/g/auto/infografika_autozarovky.html ), no ale ještě budu přemýšlet jaký žárovky koupit :) Tady ještě video z testu: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2084...526-cerne-ovce/ Upraveno Červen 28, 2009 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Super test :) az budou nejaky money navic zase, tak do nich jdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Tak jsem na tom podobně jako Konny.Včera po 2 letech odešla jedna Osram SS.Myslím,že do nich půjdu znova,pokud se ještě prodávají,byl jsem s nima fakt spokojený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 mam tyto a spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Tak jsem na tom podobně jako Konny.Včera po 2 letech odešla jedna Osram SS.Myslím,že do nich půjdu znova,pokud se ještě prodávají,byl jsem s nima fakt spokojený. Osram SS se prodávají pořád, já už jsem z úžil trochu výběr a asi si buď koupím Phillips NightGuide nebo opět Osram SS, ty Osram NB si kupovat nebudu, protože se mi je nechce každý půl rok kupovat nové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Tak jsme teda zvědavej co ty NB vydržej mě. Dal jsem je do auta předminulej tejden. Musím uznat že ze svícením zatím naprostí spokojenost. Pokud budou odcházet nějak moc tak taky prsknu SS jako do druhýho auta,ale zatím mám ještě dvě náhradní tak chvíli svítit snad budou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Tie Osram NB urcite svietia trochu viac ako Philips NG, ale svojou kratkou zivotnostou (a vysokou cenou) ten rozdiel otacaju vo svoj neprospech... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Ja mam NB, prvni byly v životě jeden rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Já mám už dva roky Philips BlueVision a zatím v pohodě.Oproti klasickým žárovkám svítí parádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Taky jsem doteďka měl Osram NB a svítily skvěle , ale po cca 7měsících (cca 12 tis Km) mi jedna odešla do věčných lovišť. To se mi zdá trošku brzo. Tak jsem tam hodil zatím klasiku H4 a zatím se nemůžu rozhodnout co koupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Konny: Měl jsem na O1 Osram NichtBreaker, montovány loni v létě, stále drží, cca 15 tis Km. Taky dost pomůže, jeslti máš ještě předface světla, rozhodit a umýt skla zevnitř a (VELICE OPATRNĚ!) vyčistit paraboly, jde to v pohodě, práce tak na necelou hodinku s kafíčkem a cigaretkou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Kajman: mám předface octu, ale světla už jsem čistil loni a musím říct, že rozdíl to byl fakt obrovskej. Teď zatím jezdím s obyč. žárovkou v jednom světle a v druhém Osram SS :P (v noci jde poznat, že je mezi těmi žárovkami rozdíl) a uvažuji, že si koupím Philips night guide (pokud je v okolí seženu) a nebo že bych si koupil denní světla + Philipse nebo Osram Night Breaker (v této kombinaci by mohly vydržet dlouho)... No musím si to ještě promyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Jo, ty denní světla by pomohly, ale s homologací taky nejsou nejlevnější. Osram NB bys mohl H4 sehnat kolem 400-500 Kč, já bych se toho prostě nebál. Nebo zkus ten Phlillips Night Guide. Cokoli je lepší než obyčejné žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 To máš pravdu, že denní světla s homologací jsou dražší (bez homologace bych si je na auto nedal), ale kdybych si je pořídil a k tomu ty žárovky buď od Osramu nebo Philipse, tak si myslím, že bych měl na několik let vystaráno No ještě uvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 manželka jezdí s NB a nedá na ně dopustit,takže doporučuji ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.