Creedy Odesláno Leden 4, 2022 Sdílet Odesláno Leden 4, 2022 Zdravím pánové, mám jedničkovou oktávku, předfacelift ještě bez ABS 1.9 TDI 66kw. Dělal jsem brzdy komplet cca 2000 km nazpět. Po zajetí zezačátku vše ok, teď auto brzdí hůř než brzdilo po výměně a zajetí a při brždění cuká. Napadá vás kde by mohl být problém? Auto jezdí téměř denně a dlouhé trasy, takže zareznutí brzd opravdu nehrozí a jsou dělané čerstvě takže mi brzdný účinek a to že to cuká opravdu nepřijde adekvátní. Má to vzadu bubny takže vím že to nikdy nebude brzdit nějak extrémně, ale vzhledem k tomu že je vše čerstvé se mi toto nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 4, 2022 Sdílet Odesláno Leden 4, 2022 Jdou nejaky vibrace pri brzdeni do pedalu nebo volantu? Pokud ano, tak jsou bud zvlnene predni kotouce nebo ovalne zadni bubny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 4, 2022 Sdílet Odesláno Leden 4, 2022 Strašně záleží na použité značce. Klidně se mohlo stát, že brzdy byly ohřáté a šplíchla na ně voda a v určitých místech se zakalily. Jestli to dělají zadní brzdy se dá zjistit lehkým potažením ručky při jízdě. Švagr to měl také, po ca 2000km bubny Bosch k nepoužití. I jedna sada předních Zimmermannů se zkroutila. (nezávisle) U bubnů to může udělat, pokud se u ohřátých zatáhne pevně ručka. V obou případech (nové Zimmermanny a ATE bubny) bylo na dalších několik desítek km vše v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Leden 4, 2022 Sdílet Odesláno Leden 4, 2022 Kámoš na Civicu X nenajel ani 5000 a destička Brembo rozpadlá na kusy. Třmen máš dole za 10 minut a tohle musí být vidět. Jinak plná ručka při zahřátých bubnech je good point, nikdy mě to nenapadlo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.