marekfoit Odesláno Leden 13, 2022 Sdílet Odesláno Leden 13, 2022 (upraveno) Dobrý den neumí někdo poradit? Mám Octavia 2, posledni po faceliftový model r.v. 11/ 2011. Motor TDI COMMON RAIL 103kW. Z ničeho nic začal být chod motoru uvnitř v kabině hlučný až dunivý. Ve volnoběhu i při jízdě v jakýchkoliv otáčkách a jakékoliv rychlosti. Zvláštní je že z venku nepozoruji nic. Jako by se hluk přenášel od motoru pouze do interiéru. Také se mi zdá že mírně poklesl výkon. Najeto má 193 tis. Km. Byl jsem s ním ve Škodovce kde dle slov přijímacího technika udělali diagnostiku a nic nezjistili. Neví někdo o co by mohlo jít? Děkuji za radu. https://linksharing.samsungcloud.com/wx1WQVpjeBws Upraveno Leden 15, 2022 uživatelem marekfoit Přidání odkazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 14, 2022 Sdílet Odesláno Leden 14, 2022 Můžeš nahrát video se zvukem, uvnitř vozu a se zvednutou kapotou z venku, a video sem dát, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Leden 14, 2022 Sdílet Odesláno Leden 14, 2022 Zkontroluj izolaci, jestli není potrhaná od kun a podobné zvěře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekfoit Odesláno Leden 14, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2022 před 6 hodinami, Radas napsal: Můžeš nahrát video se zvukem, uvnitř vozu a se zvednutou kapotou z venku, a video sem dát, Ano pošlu ale až v pondělí jestli nevadí. Dříve to asi nezvládnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekfoit Odesláno Leden 15, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2022 V 14. 1. 2022 at 6:25, Radas napsal: Můžeš nahrát video se zvukem, uvnitř vozu a se zvednutou kapotou z venku, a video sem dát, Nahrál jsem zvuky od motoru i interiéru ale nejde mi to sem vložit. Tady to povoluje pouze obrázky. Mohu to odeslat někam jinam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 15, 2022 Sdílet Odesláno Leden 15, 2022 Nahraj na youtube a dej zde odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekfoit Odesláno Leden 15, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2022 https://linksharing.samsungcloud.com/wx1WQVpjeBws 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 15, 2022 Sdílet Odesláno Leden 15, 2022 Ten zvuk se zvednutou kapotou není pro CR normální, měl bys dělat rozvody že? tak při té příležitosti nech překontrolovat ventilové vůle na vačce, nech si prověřit vstřiky jestli mají dobré hodnoty, a ještě Ti doporučím dobře upevnit horní plastový kryt nad motorem, dělá taky pěkně nepříjemný zvuk, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Leden 15, 2022 Sdílet Odesláno Leden 15, 2022 Nevím já tam tedy při zvedli kapotě slyším jen víc ozývat vstřikovače, jinak mi přijde normál, on taky trochu zkresluje zvuk nahrávaný z mobilu. Zkoušel jsi přicpat výfuk jestli někde pod autem nefučí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 15, 2022 Sdílet Odesláno Leden 15, 2022 @15degren mám CR nájezd 280 000 a tento zvuk nepozoruji, ale jak píšeš, zaměř se na ty vstřikovače a pokud nemáš rozvody tak i rozvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.