Wyckoff Odesláno Červen 1, 2022 Sdílet Odesláno Červen 1, 2022 Ahoj, nechával si tu někdo v posledních letech obšívat volant, popřípadě kde? Mám tu 3 ramínko a hodila by se mu trocha péče, ale zajímalo by mě, jak je to s kvalitou. Líbila by se mi perforovaná kůže a možná vyztužení pro palce, jak mají sportovní volanty, ale mám trošku obavy z kvality, abych ho po 30-50tis nemusel nechat udělat znovu. Díky za feedback 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 1, 2022 Sdílet Odesláno Červen 1, 2022 https://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/obsiti-volantu-kuzi-vymena-volantu 1 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 1, 2022 Sdílet Odesláno Červen 1, 2022 Již několik volantů jsem nechával dělat ve Volantechu v Liberci, můžu jen doporučit.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červen 14, 2022 Sdílet Odesláno Červen 14, 2022 Nechával jsem si tam dělat 2 volanty na Citroeny a mohu jen chválit, jeden už maká 3 roky, druhý ještě nedostal šanci ( v pátek jde auto do servisu, tak to bude v rámci toho). 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.