kraclik Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 pri razeni nahoru to dela divny zvuk, v aute to zni jako kdyz neco houkne a z venku jako kdyby si hodne ufouklo turbo. Z cim mensiho kvaltu radim, tim je zvuk sklysitelnejsi. kdyz radim tak, ze nejdriv pustim na nepatrnou chvilicku plyn a pak az zmacknu spojku a preradim, nedela to zvuk zadny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 to bude z turba plus studený motor podľa všetkého, tiež to pociťujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 to bude z turba plus studený motor podľa všetkého, tiež to pociťujem jako ze je na odchodu turbo?...ma to 75 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 To by som nepovedal, že je na odchode, to pociťujem už 2 roky, proste si to turbo píska/húka, je to nepríjemné, ale keď je auto zohriate tak to až tak často nerobí, je treba si žiaľ zvyknúť robí to 90% TDIčkam...ja mám okolo 104 tis. km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Květen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 To by som nepovedal, že je na odchode, to pociťujem už 2 roky, proste si to turbo píska/húka, je to nepríjemné, ale keď je auto zohriate tak to až tak často nerobí, je treba si žiaľ zvyknúť robí to 90% TDIčkam...ja mám okolo 104 tis. km diky za info, jeste jsem to dnes pozoroval a je pravda, ze pri teplem motoru je to mene znat, ale ne tolik, aby mi to nevadilo. pri vyssich otackach (nad 3000) to take neni slyset,. ale nevim jestli to neni jen diky hluku motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Indi666 Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Chce to udělat diag. za jízdy a případně vyčistit nebo zrepasovat turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 (upraveno) Je to normalni jev jetého turba :D . Turbo ma trochu zaoblene hrany vrtule, kdyz jedes a zvysujes otacky tak se turbo plni a kdyz chces preradit tak tam vznika zmena tlaku a smeru vzduchu - ten vzduch se "řezá" a to dělá ten zvuk. Není to závada jen to člověka vyděsí. Dělá to hlavně při 2-3 kvaltu kdy se turbo hodně plní aby auto mělo výkon :) otáčky kolem 18-1900 když je více otáček tak už to nedělá protože zase turbo se plní jinak :) Je to něco podobného jako když mají auta blow-off ventil :D Odfouknutí vzduchu :) Upraveno Duben 25, 2013 uživatelem Halbi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Taky mi to dělalo nejdřív trochu, pak víc a víc, jenži si postupně na to člověk přivyká, tak mu to nepřijde a skončilo to minulý týden výměnou turba za nové a byl jsem rád, že se mi nerozlítlo a nemusel jsem čistit od špon půl motoru a měnit poškozenej intercooler atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Peet Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Je to normální. Jen jsi asi přesedlal z warťasu do Octy. Ten zvuk ber jako Blow off ventil :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.