codek Odesláno Září 11, 2022 Sdílet Odesláno Září 11, 2022 Zdravím, když otočím klíček do předstartovací polohy, rozsvítí se mi klasicky kontrolky a pak zhasnou ale kontrolka baterie(dobíjení) zůstane svítit. Při nastartování zhasne. Má to tak být nebo můžu mít něco s baterkou? Týden zpět se mi totiž vybila baterka (dost možná si za to můžu sám, je možné že jsem nechal zapnuté světlo nebo rádio) Na baterce v klidu mám hodnoty 12.8-12.9V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 11, 2022 Sdílet Odesláno Září 11, 2022 Máš pocit že se při první poloze klíčku točí alternátor, který by baterii dobíjel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2022 Sdílet Odesláno Září 11, 2022 Nechci rejpat, ale pokud jsi prosel autoskolou, tak tam te urcite uci, ze kontrolka baterky a oleje zustava svitit a pokud vse funguje jak ma, tak po startu zhasnou. Tedy vse je v poradku 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři
codek Odesláno Září 14, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2022 V 11. 9. 2022 at 12:02, header009 napsal: Máš pocit že se při první poloze klíčku točí alternátor, který by baterii dobíjel? Odkud má jít zvuk nebo můžeš specifikovat kde poslouchat? Při otočení nejspíš naskočí i čerpadlo paliva a z kabiny asi rozdíl nepoznám. V 11. 9. 2022 at 14:36, Konny napsal: Nechci rejpat, ale pokud jsi prosel autoskolou, tak tam te urcite uci, ze kontrolka baterky a oleje zustava svitit a pokud vse funguje jak ma, tak po startu zhasnou. Tedy vse je v poradku 😉 Teorie dobrá ale u moji oktavky v první poloze klíčku olej svítit nezůstává takže to moc přesný popis nebude. I tak díky za reakci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 14, 2022 Sdílet Odesláno Září 14, 2022 Natoč video, kolegové mají pravdu, pokud je vše v autě v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2022 Sdílet Odesláno Září 14, 2022 V tom pripade mas asi neco spatne 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
codek Odesláno Září 15, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2022 před 22 hodinami, Konny napsal: V tom pripade mas asi neco spatne 😉 Kontrolka oleje funguje v běžném provozu jak má, jednou měsíčně dolévám olej takže to vím moc dobře 😄 před 23 hodinami, Radas napsal: Natoč video, kolegové mají pravdu, pokud je vše v autě v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 15, 2022 Sdílet Odesláno Září 15, 2022 Nevidím tam nic neobvyklého. Dobíjení zhasíná až po nastartování, kdy začne fungovat alternátor a baterka je tak dobíjena, což je správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 15, 2022 Sdílet Odesláno Září 15, 2022 (upraveno) V 11. 9. 2022 at 11:55, codek napsal: Zdravím, když otočím klíček do předstartovací polohy, rozsvítí se mi klasicky kontrolky a pak zhasnou ale kontrolka baterie(dobíjení) zůstane svítit. Při nastartování zhasne. Má to tak být nebo můžu mít něco s baterkou? Týden zpět se mi totiž vybila baterka (dost možná si za to můžu sám, je možné že jsem nechal zapnuté světlo nebo rádio) Na baterce v klidu mám hodnoty 12.8-12.9V Ikona baterky po nastartování zhasne, což je v pořádku. Upraveno Září 15, 2022 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam4897 Odesláno Listopad 17, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2022 Tak to má být, teda aspoň u našich 3 oktávek to tak je. A nikdy nebyl s baterii problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.