JosefR Odesláno Prosinec 31, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2022 Ahoj chlapy, mám problém. Potkávací světla mi přestala svítit tak jak mají a svítí pouze tlumeně. I když je zapnu, je přede mnou tma, jako by ztratili výkon. Žárovky jsem obě vyměnil, pojistky pro jistotu taky a nic. Jinak funguje vše, tak jak má. Ještě mě napadlo relátko, nebo bota v elektrice, ale nevím. Poradí mi tu někdo prosím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 31, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2022 (upraveno) nemáš vypadnutou krytku v tlumeném světle ? mrkni na parabolu, jaké žárovky používáš ? parabola je čistá ? nejlépe sem přihoď fotku. Upraveno Prosinec 31, 2022 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JosefR Odesláno Prosinec 31, 2022 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2022 Ne ne, všechno v cajku a že by najednou samy od sebe vypadli obě je asi nepravděpodobný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 31, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2022 změř napětí na patici pro žárovku tlumeného(potkávacího) světla, přidej fotku, pokud máš xenon, tak mohlo odejít náklonové čidlo a světla jsou v základu, svítí dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Prosinec 31, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2022 Zkontroluj jak blikají přední blinkry . Jsou ok ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JosefR Odesláno Leden 1, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2023 Všechno je ok. Jen ty potkávací svítí málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JosefR Odesláno Leden 1, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2023 Tak potkavací už nesvítí vůbec a nejde tam šťáva. Vypínač je rok starej, páčka taky funguje. Takže je bota asi někde jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Leden 1, 2023 Sdílet Odesláno Leden 1, 2023 Dálkové po přepnutí z tlumených svítí normálně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JosefR Odesláno Leden 1, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2023 Jo jo, dálková fungují normálně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Leden 2, 2023 Sdílet Odesláno Leden 2, 2023 V tom případě to musí být přepínač světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 2, 2023 Sdílet Odesláno Leden 2, 2023 Zkus si od nekoho pujcit vypinac svetel. Typl bych, ze tam bude problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 2, 2023 Sdílet Odesláno Leden 2, 2023 Nemaš jen vypálený zoxidovaný patice na těch žárovkách? Nebo problém s konektorem co de přímo do hlavního svétla? Nebo zoxidovaný pojistky Jednoduchej test najdi pojistky od tlumených světel a přived na ně s vedlejší pojistky co je pod stálím napětím 12V pokud se rozsvítí jak má tak Tak bude malér v tom přepinači ten taky múzeš vycvaknout a v konektoru to proklemovat a pokud se rozsvítí máš jasno Pokud se nerozsvití problém jinde - špatná kostra vyhřátý patice žárovek špatnej konektor co de do hlavniho světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Leden 2, 2023 Sdílet Odesláno Leden 2, 2023 Jak jsem napsal přepínač světel. Spínač to nebude - dálkový jdou. Kostra to nebude- dálkový jdou, předni blinkry jdou - mají společný kostřící bod . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.