JosefR 0 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Ahoj chlapy, mám problém. Potkávací světla mi přestala svítit tak jak mají a svítí pouze tlumeně. I když je zapnu, je přede mnou tma, jako by ztratili výkon. Žárovky jsem obě vyměnil, pojistky pro jistotu taky a nic. Jinak funguje vše, tak jak má. Ještě mě napadlo relátko, nebo bota v elektrice, ale nevím. Poradí mi tu někdo prosím? 0 Quote Link to post
Radas 153 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 (edited) nemáš vypadnutou krytku v tlumeném světle ? mrkni na parabolu, jaké žárovky používáš ? parabola je čistá ? nejlépe sem přihoď fotku. Edited December 31, 2022 by Radas 0 Quote Link to post
JosefR 0 Posted December 31, 2022 Author Share Posted December 31, 2022 Ne ne, všechno v cajku a že by najednou samy od sebe vypadli obě je asi nepravděpodobný... 0 Quote Link to post
Radas 153 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 změř napětí na patici pro žárovku tlumeného(potkávacího) světla, přidej fotku, pokud máš xenon, tak mohlo odejít náklonové čidlo a světla jsou v základu, svítí dolů. 0 Quote Link to post
Patrik77 18 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Zkontroluj jak blikají přední blinkry . Jsou ok ? 0 Quote Link to post
JosefR 0 Posted January 1 Author Share Posted January 1 Všechno je ok. Jen ty potkávací svítí málo. 0 Quote Link to post
JosefR 0 Posted January 1 Author Share Posted January 1 Tak potkavací už nesvítí vůbec a nejde tam šťáva. Vypínač je rok starej, páčka taky funguje. Takže je bota asi někde jinde... 0 Quote Link to post
Patrik77 18 Posted January 1 Share Posted January 1 Dálkové po přepnutí z tlumených svítí normálně ? 0 Quote Link to post
JosefR 0 Posted January 1 Author Share Posted January 1 Jo jo, dálková fungují normálně 0 Quote Link to post
Patrik77 18 Posted January 2 Share Posted January 2 V tom případě to musí být přepínač světel. 0 Quote Link to post
Konny 166 Posted January 2 Share Posted January 2 Zkus si od nekoho pujcit vypinac svetel. Typl bych, ze tam bude problem. 0 Quote Link to post
pavel71 23 Posted January 2 Share Posted January 2 Nemaš jen vypálený zoxidovaný patice na těch žárovkách? Nebo problém s konektorem co de přímo do hlavního svétla? Nebo zoxidovaný pojistky Jednoduchej test najdi pojistky od tlumených světel a přived na ně s vedlejší pojistky co je pod stálím napětím 12V pokud se rozsvítí jak má tak Tak bude malér v tom přepinači ten taky múzeš vycvaknout a v konektoru to proklemovat a pokud se rozsvítí máš jasno Pokud se nerozsvití problém jinde - špatná kostra vyhřátý patice žárovek špatnej konektor co de do hlavniho světla 0 Quote Link to post
Patrik77 18 Posted January 2 Share Posted January 2 Jak jsem napsal přepínač světel. Spínač to nebude - dálkový jdou. Kostra to nebude- dálkový jdou, předni blinkry jdou - mají společný kostřící bod . 0 Quote Link to post
Recommended Posts