Konny Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Vidím, že počasí vám vyšlo a spotřeba je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Parada pane :lool: Ten podsvit je fakt super a napojeni taky Diky Kube,jak bude nejakej ten Malenovickej sraz tak se prijedu pochlubit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 (upraveno) No ja to do tech Hranic bohuzel nestihl. Ale moc jsem tam chtel. Jenze bych to mel ten den moc na tesno a nerad se pak honim na cestach......... A na letosni Malenky nebo kde ten sraz ve finale bude si budu brat dovolenou abych tam taky byl :D Upraveno Leden 29, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 pekna octa, ale aj ta spotreba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Krásně strávenej den :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 kluci diky moc, Kube ja jsem v tech Hranicich taky nebyl ,ale priste pojedu i tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 jen přijedte kluci a hlavne tedkom do tech Malenek jak rika kube ze si bere dovolenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 jen přijedte kluci a hlavne tedkom do tech Malenek jak rika kube ze si bere dovolenou Libore uz se neco planuje?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Jsme se tak trosku domlouvali s Raztym ze tam zakalime Jen nevime kdo nas pak s autama odveze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 tak o tom to je ,ale s tim odvozem vam nepomuzu budu mit plnej kocar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 MiRe:o tom nic zatim nevim, ale vice o tom bude vedet a drive asi Kube on pozna Marka a Badyse co to poradaji Kube až tak jo ? vy tam stejnak budete na noc .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Tak Kube nam da pak vedet do vlakna ja pojedu taky jen na jeden den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 (upraveno) No loni tam byla luxusni akce uz od patku co jsem mel info a letos tam chci byt u toho taky :D Jo a Libore az tak Uz takhle par lidi domu jelo,ze je nekdo odvazel i s autem Jo a myslim si,ze kluci daji info o tom srazu na cele forum ale i tak to budu sledovat a dam vam vedet :) Upraveno Leden 29, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 OK diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Jsme se tak trosku domlouvali s Raztym ze tam zakalime Jen nevime kdo nas pak s autama odveze :D ted me napadlo sak vy mate zkuseneho ridice co vas odtahne na lane a zkusenosti ma ze srazu z Hranic a to je váššš Jajic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Jo Jajic je takova nase "holka" pro vsechno :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 jo, dneska bylo super počasí i tady v předhůří Beskyd takže parádní den, to věřím .. no a spotřeba ? super :) v Krásné je Krásně, kamarád tam má chatu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Mi tam jezdime prevazne v lete na dovcu a je to vzdy super a v tu sobotu taky parada :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Tak dnes jsem dokoncil ten zadni osvit nohou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Super :D , já už mám diody na zadní podsvícení taky nakoupený, jen mít čas na realizaci. Jinak ty diody máš kde uchycený, ze spodu na sedačkách? A kama jsi vedl napájecí káble a kolik modulů jsi použil? Já chci dát na každou stranu 2 moduly, myslím si že do zadu to stačí (není tam tak velký prostor jako ve předu) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 ten zadní je vážně povedenej - decent a krásně svítí - moc dobře provedená práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Konny,Misel diky :D Marto dal jsem na kazdou stranu dva moduli staci to a prichytil jsem to na ram sedacky na takovou silnou cernou trubku v sobotu se mrknes no a draty jsem vedl pod tou plastovou listou co je u prahu a napojil na ten predni osvit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Díky za odpověď, chtěl jsem to do soboty udělat, ale zatím to vypadá, že na to nebude čas, tak to aspoň pořádně omrknu abych věděl jak na to, i když teď už to teoreticky vím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Díky za odpověď, chtěl jsem to do soboty udělat, ale zatím to vypadá, že na to nebude čas, tak to aspoň pořádně omrknu abych věděl jak na to, i když teď už to teoreticky vím :D Zitra jeste skocim do garaze a nafotim trochu za svetla at vidis jak to presne mam a sviti to smerem do zadu na zadni sedacky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 pěkná práce :D svítí to super :( jen škoda že to v sobotu nebudu moct omrknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Tak dnes jsem dokoncil ten zadni osvit nohou Paradní pracička MiRe :D a sviti to jak přední jen při otevření dveří ??? nebo jen když zapneš svetla tak sviti jen zadní pod sedačkou....jinak jak vidim tak te to nějak chytlo :D za chvilku budes mit i osvetlene brzdove kotouce a podvozek ne ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Zitra jeste skocim do garaze a nafotim trochu za svetla at vidis jak to presne mam a sviti to smerem do zadu na zadni sedacky Díky, bylo by super kdyby jsi sem dal fotky zapojení :D pěkná práce svítí to super ;) jen škoda že to v sobotu nebudu moct omrknout :( Je to škoda, ale myslím si, že na jaře (březen, duben) bude další sraz, tak to už by mohlo vyjít ;) Paradní pracička MiRe :) a sviti to jak přední jen při otevření dveří ??? nebo jen když zapneš svetla tak sviti jen zadní pod sedačkou....jinak jak vidim tak te to nějak chytlo :P za chvilku budes mit i osvetlene brzdove kotouce a podvozek ne ? :D To víš, LED horečka se špatně léčí :D , jinak co mám zjištěný, tak to má zapojený na ty přední diody, takže zadek svítí jen když se otevřou dveře společně s předníma diodama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Diky vsem, mam to zapojeny predek i zadek dohromady a na stropni lampicku takze to sviti jen pri odemceni dalkou otevreni dveri pri nastupu a vystupu. Za jizdy jsem to nechtel asi by me to dost rusilo :D Libore neboj zadnej podvozek ani brzdy atd se uz osvetlovat nebude bylo by to jak vanocni stromecek :D jeste posledni co bych chtel je schranka u spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) Tak dnes nahodim par fotecek ze sobotniho srazu ve Vyskove. Dorazil Garrett,Konny,MiR,RichardD,Hush a David. :o A na radu prisla i mycka Upraveno Únor 6, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 razeni packama u manualu? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.