Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Ahoj Kube diky, sloupky jsem polepil cernou mat, ty folie jsou Sun Tek predek HP35 propustnost 75% a celej zadek je HP65 propustnost 25% no a dnes jsem strikl ten ramecek masky taky cernou mat tak prikladam jen takove rychle foto zitra jak to namontim tak to nafotim komplet na aute :wacko:

post-2299-1305139990_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ahoj Kube diky, sloupky jsem polepil cernou mat, ty folie jsou Sun Tek predek HP35 propustnost 75% a celej zadek je HP65 propustnost 25% no a dnes jsem strikl ten ramecek masky taky cernou mat tak prikladam jen takove rychle foto zitra jak to namontim tak to nafotim komplet na aute ;)

tak to bude vypadat super :)

už se těším až někde uvydím na živo :o

Odkaz ke komentáři

Ahoj Mišo, ta maska vypadá super ;) , teď musíš jen doufat, že ti ten sprej nějakou dobu vydrží :o . Jinak mě teď napadlo, že budu muset na octě asi taky začít něco dělat, protože jsem teď největší socka z nás co jsme v okolí Vyškova :)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Mišo, ta maska je opravdu parádní, ta se ti povedla :) a něco budu muset asi opravdu vymyslet, ale bohužel finance jaksi nestačí, teď jsem se vydal s tou motorkou a další peníze ještě spolkne (příští týden s ní jedu na garančku a ještě přemýšlím nad nějakýma dodělávkama) ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Míšo, dlouho jsem se tu moc neukazoval, takže to vezmu popořadě:

fólie super, auto vypadá skvěle :lool:

sice pozdě ale přece Ti přeji vše nejlpeší k narozeninám :)

a vaše dovča, v ráji je krásně, předloni jsme navštívili stejná místa a moc se nám tam taky líbilo, fotky máš moc hezký :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...