Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Jj Marto,v krabickach jsou nove prachovky a o krouzky na pistky a v tom sacku jsou vodici cepy plus gumove manzety na ty cepy a vazelina grafitova :palec:

O vikendu vsechny ty tesneni vymenim natru jeste brzdove trubicky a po nedeli jestli bude mit kamos cas tak to prehodime uz se tesim :)

Odkaz ke komentáři

Deko, a ted me porad jak je opatrne zdelat abych neponicil lozisko sundaval jsem pomoci stahovaku ty dva naboje z te kupovane napravy a u obou se mi vytrhla ta prachovka a vnitrni krouzek mi zustal na cepu :angry: tak mam strach az budu stahovat ty co mam ted na aute aby to nedopadlo stejne pac se mi ted zrovna nechcou kupovat dva nove naboje i s loziskem nebo se daji koupit jen loziska a vylisovat ty stare z toho naboje a prelisovat? :)

Odkaz ke komentáři

Zadne naklepavani :D rukou nasunout a dotahovat matici. Kony na zadek se neda koupit lozisko, tam se to kupuje jen komplet cele s nabojem

a ja vul uz mam nachystanou velkou palici na to narazeni :D

jeste ze jsi sem pisnul uz bych byl o cca 3000,- lehci :lol:

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

Sice dotaz není na mě, ale určitě to bude Mišo líp brzdit :palec: . Když jsem měl od kamaráda půjčenýho Golfa IV 1.9/66kw, kde jsou vzadu taky kotouče (předek 280mm), tak musím říct, že brzdný účinek byl o hooodně lepší než u mě. Je jasné, že ty 280mm kotouče brzdí líp, ale i tak bych řekl, že zadní kotouče budou oproti bubnu hodně poznat ;) .

Jinak až budeš dávat nové přední kotouče, neuvažoval jsi že by jsi dal 280mm brzdy? Dají se sehnat za hodně pěkné peníze :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...