Radeček Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Já zas o tom přemýšlím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Radeček: ty už v podstatě řešíš jen detaily, takže u tebe to chápu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Dlouho se tu nic nedělo, takže dnes na octě přibyla další drobnost a to vzpěry kapoty (tímto děkuji Garretovi ), ze kterých mám velkou radost a taky jsem si začátkem roku postavil vlastní led moduly do zadních lampiček (svítí to perfektně, ani né silně a ani né slabě), jen foťák to moc neumí vyfotit, protože to ve skutečnosti svítí o dost víc než je na fotkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Super práce Marťo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Tak kam se mužu dostavit na dodělání vzpěr kapoty? :D fakt je to super, nevím proč ale je, má to tam otec, brácha a i když mi říkaj že je to k ničemu tak bych to chtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Tak kam se mužu dostavit na dodělání vzpěr kapoty? :D fakt je to super, nevím proč ale je, má to tam otec, brácha a i když mi říkaj že je to k ničemu tak bych to chtěl :D Taky se přidávám k zástupu fanynek na vzpěry kapoty :D. Kam se mám dostavit, abych to na moji Laurince měl taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 mě se též líbí vzpěry kapoty a v létě si je tam dám :) Pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Díky, mám z těch vzpěr velkou radost a vzpěry mám odsud http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop . Jinak mám je já a Garrett (ještě je bude mít jeden člen) a musím říct, že fakt paráda, montáž byla otázka cca 10 minut a vše pasovalo jak mělo (až na 2 podložky) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Konny a to si dělal podle návodu co je tady na OC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Není co dělat :) , protože ty vzpěty z toho odkazu příjdou už upravené pro OI, takže je stačí opravdu jen vytáhnout z krabice a namontovat (práce na 10 minut) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Aha takže je dáš tam kam patří a sednou prostě... ždáná spešl uprava jak je v návodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Přesně tak, jen vytáhneš z krabice a bez úprav je nasadíš (sednou jak prdel na hrnec), žádný úpravy dělat nemusíš, protože je už dostaneš upravený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Tak to je krásný, tak asi vím čím si příští měsíc udělám radost :) a s Wokhiii to třeba dáme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Jen směle do toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Víš co na předchozí stránce si psal že vše sedělo až na 2 podložky tak sem se tak ptal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Jo sedělo to, jen jsem si musel dodat ze svých zásob 2 podložky pod klouby co se šroubují do kapoty, protože u dodaných podložek byl problém, že jeden druh podložek měl moc velkou díru a další podložky měly malou díru, mé podložky byly akorát :D , jinak vše ostatní sedělo perfektně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 A byla to chyba výrobce nebo i Garret to tam nedal a nahradil je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 U Garretta to bylo to samé, musel jsem mu taky dát 2 podložky ;) , ale myslím že to je maličkost, když jsem viděl, co by s tím bylo práce, kdybysme koupily neupravené vzpěry a museli si je doupravit doma, tak jsem rád že jsme si připlatili za ty upravené a to dodání 2 ks podložek mě vůbec netrápí. Pokud máš doma nějakou zásobu podložek, tak to určitě nebude problém a nebo si jednoduše někde v železářství koupíš podložky s dírou tuším 9mm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 (upraveno) Tak to je krásný, tak asi vím čím si příští měsíc udělám radost :) a s Wokhiii to třeba dáme :D Nevlítneme na to už tento měsíc? :D Když vidím tu cenu, tak úplně slyším oktuli, jak na mě šeptá: "To chci, to chci, to chci hned!" :D Edit po 3minutách: Nevydržel jsem, objednáno.... Upraveno Únor 18, 2013 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Wokhiii: dobře ty, octa tě bude mít za to hoodně ráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 ja su i tak trocha gambler tak si kupuju hru :D tak ja si to necham na pristi mesic a u tebe to Wokhiii obhlidnu jak to vypada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 ja su i tak trocha gambler tak si kupuju hru :D tak ja si to necham na pristi mesic a u tebe to Wokhiii obhlidnu jak to vypada :D Nějaká nová pecka, co mě utekla? :D Já se těším na GTA na xBoxa :D. Snad to tu do středy bude a budu moci na to vlítnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Závisláci :D , ale abych nebyl pozadu, tak jsem si před 2 dny stáhl CoD Black Ops II a už se těším, až si zapařím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Závisláci :D , ale abych nebyl pozadu, tak jsem si před 2 dny stáhl CoD Black Ops II a už se těším, až si zapařím Dohráno asi před Vánocama :D. Myslel jsem, že to bude delší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 ja teda zavislak nejsem ale minulej měsíc jsem si koupil Diablo 3 a CS:GO a tento měsíc Bllizard uvalil parádní slevu na WoW tak ho zítra kupuju, Black Ops si asi koupím až na steamu trocha padne cena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Před Vánocema jsem dohrával Black Ops I (taky celkem krátký) ;) a jinak děj je u té dvojky dobrej? :) ja teda zavislak nejsem ale minulej měsíc jsem si koupil Diablo 3 a CS:GO a tento měsíc Bllizard uvalil parádní slevu na WoW tak ho zítra kupuju, Black Ops si asi koupím až na steamu trocha padne cena :D Pokud jsi závislák nebyl, tak po tom WoW asi budeš :D . Já jsem WoWko nehrál, ale kamarádi ano a co od nich vím, tak je to prý silně návikový, takže závislost téměř jistá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 (upraveno) Konny ja si zavislosti prosel a malou :D uz jsem z toho vyrost :) a s prestavkama ji hraju 8 let no a kamarad kvuli ni zkoncil i v lecebne na 2 mesice :D a jak tu tak beham v praci kolem masin tak premyslim ze zitra taky obednam vzpery, nemuzu sehnat fl masku a vyztuhu tak spon neco :D Upraveno Únor 18, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Tak snad to budes mit i nadale pod kontrolou ;) a ten tvuj kamarad na tom musel byt hodne spatne, kdyz byl i lecebne :D , ale kamaradi ze stredni na tom byli stejne, protoze casto chodili do skoly celi opuchli a to uz vsem bylo jasny, ze celou noc parili WoWko :D , proste zavislost je svina :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ještě, že jsem WoW nikdy nenaisntaloval a nezkusil :D. Já dlouhá léta "zmrznul" u Ultimy. Taky peklo. To CoD BO II má podle mě lepší příběh jak BO I. Jako hra je to dobrá, ale krátká :(. Kupovat si origošky, tak bych byl nasraný, že jsem za to dal tolik peněz :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 No u WoWka se musíš kontrolovat co to jde ;) A jak říkáš CoD BO II je strašně krátky a je to dělaná na sp kdež to přemýšlím ještě nad BF3 na MP pač jak jsem říkal s přestávkama 8 let WoWko 9 let CS 1.6 a teď Dota 2, prostě samej mulťák nebaví mě to samotnýho :D Stejně jako upravy na autě nerad dělám sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.