MiR Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Pekny, ja si myslim ze ti pisnou at ju posles zpet a oni poslou novou a nebo mozna sezenou od vyrobce jen to tesneni-podlozku a poslou ti ji gratis skoda jen te prace ,ale tu stropnici nebudes muset zdelavat celou dole ze?? bude stacit jen ten zadek odehnout myslim :) neutahls to nejak moc?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Anténu Mišo posílat zpět nemusím (naštěstí), psal mi že mi pošlou nové těsnění až ho budou mít, teď ho nemají skladem, protože to vždy nechávají vyrábět podle toho, kolik mají antén. Co se týká stropnice, tak nevím jestli bude stačit povolit jen zadní část, bojím se abych ji potom nezlomil... a co se týká utažení, tak jsem ji utáhl dost, aby se nehýbala, ale to by na to těsnění nemělo mít vliv, toto je spíš nějaká výrobní vada (např. vyrobeno z nesprávného materiálu atd.) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Hmm, to se taky stane, kdyby byl problém s dodáním nové, tak bych možná mohl mít náhradu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 JJ stane se, o kvalitní věci je dnes nouze :( , jinak díky Peťo , ale asi to nebude potřeba, protože mi dnes, tak jak majitel firmy slíbil napsal, jak se věci mají a zítra mi pošlou nové těsnění a oni si to potom budou vyřizovat s firmou, která jim to vyrábí, takže komunikace a postoj Correct.cz hodnotím na výbornou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Takže v neděli jsem začal řešit s majitelem firmy problém s tím těsněním a dnes už přišlo nové, takže v tomto ohledu nemám firmě Correct.cz co vytknout, teď jen budu doufat, že toto nové těsnění už bude OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Nesmíš to tolik utahovat, mě to těsnění taky prasklo. Měl jsem naštěstí náhradní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Díky za radu, při výměně to teda tolik utahovat nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Konny co tam mas za lampicku v předu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Libore mela by to byt klasika predface lampicka a ma tam ledky misto zarovek Marta jeste upresni az se zde objevi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Presne tak, je to klasicka predface lampicka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Presne tak, je to klasicka predface lampicka ;) Konny muzes prostim te podrobneji napsat od kud jsi daval +,- a aby jsi zachoval i original zapnuti nejen po otovrení diky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Libore není problém, ale napíšu ti to i s fotkama zítra, protože za chvíli pojedu do práce, tak už to teď nestihnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 dekuji Martine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Tak jak jsem slíbil, tak sem dávám ten návod :) . Lampičky jsou komplet napojené na přední stropní lampičku, tzn. (+) a (-) aby se daly rozsvítit a taky jsem z přední lampičky zapojil i spínané (-), tj. když otevřeš dveře. Samotné lampičky se musí trochu upravit, tj. připájet káblík s usměrňovací diodou (to proto, aby se ti při rozsvícení lampičky nerozsvítila i přední), na který se připojí právě to spínané (-). Ještě je potřeba u originálního zapojení lampiček prohodit plus a mínus, ale ty jsi si je dodělával, tak jsi třeba zrovna tu polaritu trefil a nebudeš muset nic přehazovat, jinak budeš muset napájecí káblíky prohodit. Vypadá to složitě, ale nic na tom není, stačí dotáhnout jeden káblík a upravit samotné lampičky (viz. foto) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Martine dekuji ti moc, ja je prave jeste nemam zapojene... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Nemáš zač, no když je ještě nemáš zapojený, tak je to v pohodě :) , pokud to zapojíš jak jsem ti vyznačil na fotkách, tak to musí fungovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Říkám to pořád, že Octavia má suprovej kufr , v kufru bylo asi 320 kg ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Marto, to me neco pripomina :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 No jo, ale u tebe to byl vyšší level , kolik jsi mohl mít naloženo, půl tuny? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 no moc do pul tuny nechybelo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 vy jim davate kluci zabrat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 To víš Libore, Octy taky musí vědět k čemu ten kufr mají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Jn ten kuft Konny je parádně velkej na to si nemužu stěžovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 V pátek jsem tě potkal, jel jsi do Vyškova, pravděpodobně tedy asi na ten těžký nákup, že jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 V pátek jsem jel do vyškova 2x, dopoledne na rehabilitaci a odpoledne pro ty cihly :) . Ty jsi jel čím, octou nebo fóbií? Vůbec jsem si tě nevšiml ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Odpoledne, bylo cca. půl třetí :) A kupodivu jsem ničím nejel, ale šel jsem pěšky! Stáli jsme zrovna na křižovatce jak je autobusová zastávka u STK, mířili jsme s bandou lidí z práce na náměstí, ale už jsme byli všichni dost v "náladě" , tak jsem nestačil ani zamávat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Tak to souhlasí, kolem půl třetí jsem jel pro ten náklad a v davu lidí jsem tě neměl šanci vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 (upraveno) Říkám to pořád, že Octavia má suprovej kufr , v kufru bylo asi 320 kg ;) Marto, to me neco pripomina :D :D Mooooc pěkný kluci já tam ted budu ládovat akorát kočárek :D Upraveno Říjen 17, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Aj ten kočárek tam vpohodě dáš!!! Kluci máte super štelovací podvozky! :D :D Co to je za značku? Řekl bych tak "HaP" ?? (Hlína a Pec) Jooo, Octávka je Octávka = obrovitánský kufr, taky jsem spokojen (mám teda combi, ale spokojen!) ;) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Mooooc pěkný kluci já tam ted budu ládovat akorát kočárek :D Kočárek je taky super náklad Aj ten kočárek tam vpohodě dáš!!!Kluci máte super štelovací podvozky! :D :D Co to je za značku? Řekl bych tak "HaP" ?? (Hlína a Pec) Jooo, Octávka je Octávka = obrovitánský kufr, taky jsem spokojen (mám teda combi, ale spokojen!) ;) B) Přesně tak, podvozek je HaP a je perfektní, nemůžu si ho vynachválit :D . Během chvíle je to stočený dolů a když mě to přestane bavit, tak je to zase během chvíle vytočený nahoru A velikost kufru je opravdu perfektní, co vím už teď, že další auto bude mít podobně velký nebo i větší kufr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.