Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Dlouho se tu nic nedělo, takže dnes na octě přibyla další drobnost a to vzpěry kapoty (tímto děkuji Garretovi :palec: ), ze kterých mám velkou radost :palec: a taky jsem si začátkem roku postavil vlastní led moduly do zadních lampiček (svítí to perfektně, ani né silně a ani né slabě), jen foťák to moc neumí vyfotit, protože to ve skutečnosti svítí o dost víc než je na fotkách :lol:

post-107-0-27965000-1361131299_thumb.jpgpost-107-0-55926100-1361131314_thumb.jpg

post-107-0-42548500-1361131327_thumb.jpgpost-107-0-66092300-1361131340_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak kam se mužu dostavit na dodělání vzpěr kapoty? :D fakt je to super, nevím proč ale je, má to tam otec, brácha a i když mi říkaj že je to k ničemu tak bych to chtěl :D

Taky se přidávám k zástupu fanynek na vzpěry kapoty :D.

Kam se mám dostavit, abych to na moji Laurince měl taky? :wub:

Odkaz ke komentáři

Jo sedělo to, jen jsem si musel dodat ze svých zásob 2 podložky pod klouby co se šroubují do kapoty, protože u dodaných podložek byl problém, že jeden druh podložek měl moc velkou díru a další podložky měly malou díru, mé podložky byly akorát :D , jinak vše ostatní sedělo perfektně :)

Odkaz ke komentáři

U Garretta to bylo to samé, musel jsem mu taky dát 2 podložky ;) , ale myslím že to je maličkost, když jsem viděl, co by s tím bylo práce, kdybysme koupily neupravené vzpěry a museli si je doupravit doma, tak jsem rád že jsme si připlatili za ty upravené a to dodání 2 ks podložek mě vůbec netrápí. Pokud máš doma nějakou zásobu podložek, tak to určitě nebude problém a nebo si jednoduše někde v železářství koupíš podložky s dírou tuším 9mm :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je krásný, tak asi vím čím si příští měsíc udělám radost :) a s Wokhiii to třeba dáme :D

Nevlítneme na to už tento měsíc? :D

Když vidím tu cenu, tak úplně slyším oktuli, jak na mě šeptá: "To chci, to chci, to chci hned!" :D

Edit po 3minutách:

Nevydržel jsem, objednáno....

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Před Vánocema jsem dohrával Black Ops I (taky celkem krátký) ;) a jinak děj je u té dvojky dobrej? :)

ja teda zavislak nejsem ale minulej měsíc jsem si koupil Diablo 3 a CS:GO a tento měsíc Bllizard uvalil parádní slevu na WoW tak ho zítra kupuju, Black Ops si asi koupím až na steamu trocha padne cena :D

Pokud jsi závislák nebyl, tak po tom WoW asi budeš :D . Já jsem WoWko nehrál, ale kamarádi ano a co od nich vím, tak je to prý silně návikový, takže závislost téměř jistá :lol:

Odkaz ke komentáři

Konny ja si zavislosti prosel a malou :D uz jsem z toho vyrost :) a s prestavkama ji hraju 8 let no a kamarad kvuli ni zkoncil i v lecebne na 2 mesice :D a jak tu tak beham v praci kolem masin tak premyslim ze zitra taky obednam vzpery, nemuzu sehnat fl masku a vyztuhu tak spon neco :D

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Tak snad to budes mit i nadale pod kontrolou ;) a ten tvuj kamarad na tom musel byt hodne spatne, kdyz byl i lecebne :D , ale kamaradi ze stredni na tom byli stejne, protoze casto chodili do skoly celi opuchli a to uz vsem bylo jasny, ze celou noc parili WoWko :D , proste zavislost je svina :)

Odkaz ke komentáři

No u WoWka se musíš kontrolovat co to jde ;)

A jak říkáš CoD BO II je strašně krátky a je to dělaná na sp kdež to přemýšlím ještě nad BF3 na MP pač jak jsem říkal s přestávkama 8 let WoWko 9 let CS 1.6 a teď Dota 2, prostě samej mulťák nebaví mě to samotnýho :D

Stejně jako upravy na autě nerad dělám sám :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...