Martin_TDi Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Ty žárovky vypadají hodně dobře ! A až auto předěláš na face, tak to zase bude o level výše. Držím Ti palce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Lukas605: až budu mít nějaký zkušenosti, tak dám určitě vědět jak to svítí ;) kingdave: při té generálce jsem myslel, že TRW bude dobrá značka, ale jak vidím, tak jsem se spletl (slyšel jsem na TRW už více negativních ohlasů) a jelikož mám zadní SB na přední nápravě právě Lemforder a jsou pořád v pořádku a na tuto značku jsem i slyšel chválu, tak nebylo co řešit a jsem u této značky i do čepů, tak snad budu mít na delší dobu klid ;) . Ohledně toho faceliftu, mě osobně se líbí předface a RS face (klasický face se mi moc nelíbí) a jelikož mám RS nárazník za luxus cenu a můj nynější přední nárazník už toho má hodně za sebou (odřeninu a několik prasklin, ale ne mou vinnou), tak mám v plánu předek předělat na RS vzhled, protože zadní část mám celou taky předělanou na facelift, tak ať to ladí ;) . Ohledně těch světel, sice jsou bez mlhovek, ale co jsem se včera díval, tak podle mě půjdou celkem lehce dodělat, stačí za pár stovek koupit rozbité face světla nebo z anglické octy (tam jsou podle mě ty mlhovky stejný) a jen to přehodit... ;) surfman: po generálce přední nápravy budeš mít úplně jiné auto a pokud dáš díly od Lemforderu, tak budeš určitě spokojenej :) . Ohledně světel, tak jsou to origo světla, která mají najeto jen 55tis km, takže jsou skoro jako nový, proto jsem je vzal i když nemají mlhovky, které jak už jsem psal víše půjdou podle mě celkem lehce dodělat, neorigo světla bych nechtěl... Martin_TDi: Jo žárovky vypadají dobře. Chtěl jsem původně nějakou levnější variantu, ale když se naskytla možnost mít značku Nokya (už jsem dříve nad žárovkama od této značky přemýšlel), tak nebylo co řešit, teď se ještě uvidí, jak budou svítit v mlze ;) . Jinak díky za ty palce, potřeba budou, protože nejradši bych už to měl předělaný, ale bohužel finance na to pořád jaksi nejsou :( , takže se musí postupně... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Téda, není to škoda, předělávat na face? Já bych Oki nechal v předface vzhledu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Uz ma prdel face ....takze takze mu uz asi nic jineho nezbude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Taky jsem chtěl překopat předface, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Facelift předek se mi nelíbí a RS už má snad každej. Udělám čirý světla do předu a předfacelift zachovám. Má něco do sebe a je takový agresivnější než face, to mám rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Proto kdyz uz tak udelat klasiku face aby se odlisila od ostatnich :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 nevím no, já jsem rozhodně pro face, vypadá to daleko líp nemluvě o "omlazení" auta za pár kaček a hlavně s RS nárazníkem to je ještě větší mrda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Rs naraznik schvaluji, ale preci jen takovej pekne udelanej predface tzn. Ciry svetla L&K k nim i ty blinkry pekne vydetailovat lak lehnout o zem nejaky kola a je to pecka ! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Oktávku máš fakt pěknou. Ale mě ta tvoje barva k faceliftu nesedí. A ještě budeš mít rs nárazník, k tomu ty letní elektrony..... Prodej nárazník, kola, světla a kup origo 16tky a jak ti kluci radí, L&K světla a bude krasavice největší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 19" předface a k zemi a bude to krásné :D ale je jasné že ty auto používáš, takže to určitě tak nebude :) ale pokud to poladíš tak i s touhle barvou to bude vypadat dobře, myslím, že černé lesklé lišty a slušivé kola na rs pružinách budou krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Konny slysis jo ? Prodej rs naraznik svetla atd....kup jeste zpet zadni predface naraznik a svetla a hlavni bude, ze ostatni jsou nadseni :-D Za me bych asi rs naraznik nedaval ;) ale je to TVE AUTO. Takze si to udelej jak ti to vyhovuje ;) kdyz tak sezen svetla z anglicana a predelej vnitrky svetel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 (upraveno) jestli chceš před face nárazník ho s tebou vyměním :D a rs nárazník klidně vemu taky :D :D Upraveno Listopad 30, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Aha, tak to se konnymu omlouvám. Já jsem nějak přehlédl, že už má zadní část překopanou na novější vzhled! Tím pádem není co řešit. Předek si o facelift vyloženě říká ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Vy mi ale dáváte... :D Když do mě před pár lety zezadu ťuklo jedno auto, tak jsem se rozhodoval jestli dát opět předface nebo face nárazník a téměř každý tady, kdo se zúčastnil diskuze říkal, ať dám face a pak předělám i předek a teď když chci ten předek dodělat (i když to nebude hned), tak zase ať nechám předface, já se z vás asi pos... :D . Předface se mi samozřejmě líbí a vím, že už jich moc nejezdí, ale když už mám zadek face (auto po tomto hodně omládlo a mě se teď zadní část hodně líbí), tak jsem pevně rozhodnutej, že předělám i předek. Na léto chci koupit nějaká pěkná 16" nebo 17" kola a nynější 15" liťáky si asi nechám na zimu a když dám face předek s RS nárazníkem a lišty i s maskou dám do černé, tak si myslím, že by to mohlo být k světu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Mi se osobně víc líbí facelift a když předěláš ještě předek na facelift, tak to bude pěkně ucelené. K tomu pěkné kolečka a bude to super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Každý vzhled má něco do sebe a i když mě osobně se předface předek líbí, tak by to už chtělo změnu a aby to ladilo i s tím zadkem, tak asi není co řešit a dát RS předek, ale jak už jsem dřív napsal, půjde to pomalu, ale jelikož si chci octu nechat ještě hoooodně dlouho, tak je mi jedno, jestli to bude za měsíc nebo za rok... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Dobře děláš, že si Octu chceš dlouho nechat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 To jsme dva chci si ji nechat do doby nez se proste zastavi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Tri tri tri :):) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 čtyři :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 tak to vypadá že mi čtyři budeme na srazech jediný s jedničkami :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Hoši pokud mě se španělským bráchanecem toledem vezmete do klubu taky se hlásím :D teď v týdnu mi na bazaru říkali že prej s tím nesmrtelným toledem už jsem trapnej a mám si pořídit něco reprezentativnějšího :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Pět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Šest :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 sedm ... a jen tak ji nedám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tak to jsem ani nečekal, že je nás tu tolik zatvrzelých "jedničkářů" , neměli bysme si založit vlastní klub? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 No když vidím sestupnou tendenci kvality nových aut, tak si ji fakt nechám ještě hodně dlouho. Jenže potom nebudu vědět co koupit, to už ude tragédie s výběrem, člověku nezbyde nic jinýho, než koupit cokoliv a smířit se s nižší životností. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tak přesně toto řeším i já, kvalita dnešních aut už není to co bývalo a taky chci abych si mohl to další auto předělat na plyn, což u nových turbo motorů moc dobře nejde, tak proto zůstane octa co nejdéle doma... ;) Jinak jsem teď přes víkend zjistil, že mám shnilé přední části prahů, musel jsem zvednout přední část auta za prahy, abych mohl dát pod nosníky stojky a ty prahy se mi začaly bortit, takže příští rok bude muset projít octa trochu větší renovací, tzn. oprava prahů (vyvaření), nové blatníky a asi dojde na kompletní předělání toho předku na RS vzhled + bych nechal i nalakovat kapotu, prostě když už se to bude dělat, tak pořádně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 taky mě čekaj prahy + nové blatníky :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 To mě čeká na jaře komplet GO přední nápravy, a lak přední nárazník, oprava prahů a obou zadních lemů, zadní vrata...ale jelikož slouží bez poruch, tak ji to rád dopřeju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.