Konny Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Tak si to dobře zapamatuj a kdyžtak mi příští rok taky budeš radit po telefonu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Konny mohl bych tě poprosit o postupnou podrobnou fotodokumentaci i s popisky celé předělávky na facelift předku, do budoucna bych taky rád svoji oktu předělal na facelift, vím že na netu jsou nějaký návody i s fotkami předělávky faceliftu ale hodilo by se mi vše podrobně jako hlavně např. co vše je potřeba na předělání na face, přepinování nových konektorů, jaké konektory koupit, jak se vypinují staré konektory, jaké kabely kam nastrkat do nových konektorů, jak a kde všude zklepat výztuhu nárazníku atd. atd. Předem moc děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 OCTAVIA I 2.0 85kw: fotodokumentaci můžu udělat, ale zatím vůbec nevím, kdy ten předek budu předělávat, ale někdy během příštího roku to chci realizovat, jen aby jsi to neměl hotový dřív než já... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Ze se vam do toho pletu ja par fotek mam a facelift jsem si delal sam a slo to zvladnout sice jsem si moc neveril ale je vse ok uz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Facelift byl jednoduchý :D výztuhu jsem naříznul a ohnul,ale fakt ty svorkovnice byly peklo. Jinak Martine,tady máš pak ty dráhy jak mají být zapojeny. Řidič 1 – bílo/černý tenký – modrá gumička 2 – bílo/černý – červená gumička 3 – žluto/šedý – modrá gumička 4 – hnědý – modrá gumička 5 – žluto/černý – červená gumička 6 – hnědý – červená gumička 7 – hnědobíly – modrou gumičku 8 – žlutá – modrá gumička Spolujezdec 1 – bílo/červený tenký – modrá gumička 2 – bíla – červená gumička 3 – šedo/žlutý – modrá gumička 4 – hnědý – modrá gumička 5 – žlutý – červená gumička 6 – hnědý – červená gumička 7 – bílo/hnědý – modrá gumička 8 – žlutý – modrá gumička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Zavodnik: díky za návod (je dobré, že jsi ho dal i do sekce Návody) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Dlouho jsem tu nic nenapsal, no ono se taky v podstatě nic nedělo... To že je octa přezutá na zimní nemusím psát, ale v pátek jsem si a octě udělal radost a pořídil nové zádní repra, jelikož mi jeden zadní reprák umřel (Crunch). Zajel jsem tedy do Brna do jedné známé nejmenované prodejny a koupil nový 13cm reproduktory Gladen. Před chvílí jsem je namontoval a musím říct, že jsem udělal dobře, protože hrají fakt nádherně (o hodně líp než Crunch) Navíc jsem si tam nechal pustit vystavené dveře z OI, abych slyšel rozdíl mezi vytlumenými a nevytlumenými dveřmi a navzdory tomu co jsem četl, že je u vytlumených dveří velký rozdíl v kvalitě zvuku, tak mi normálně spadla huba, protože až takový propastný rozdíl jsem nečekal. To mě hodně nabudilo k tomu se konečně dokopat k vytlumení dveří u sebe (tlumící matroš mám už 2 roky doma :D ) a tak to během prosince snad konečně spáchám... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 ještě tyto dopředu a bude to jiný level! http://www.ahifi.cz/reproduktory-gladen-m-165-v2.html :) Jinak vytlumení jsem chtěl taky dělat, ale to dám asi zrovna někdy, když budu měnit repro, ať je to přijednom.. Jinak tyto máš vzadu ve dveřích nebo nad kufrem? Myslím že ve dveřích nebyly ne? sorry za možná blbý dotaz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Možná je časem pořídím, ale nyní co tam mám, tak hrají taky dost dobře (taky mají výšky z hedvábí), ale nic nevydrží věčně, takže pokud časem odejdou jako zadní repra, tak jako nástupce budou určitě repra od Gladenu Ohledně tlumení, tak se na to chystám už 2 roky společně se zapojením 4 kanálového zesíku, ale pořád se k tomu nějak nemám :D . To jsem si říkal, že to teď přes Vánoce vytlumím, ale nebyl na to čas, protože je téměř každý den auto v provozu a prostě nebylo kdy... ;) Jinak v zadních dveřích jsou jen výškové reproduktory, které mám stejně odpojené, protože jsou dost nešťasně umýstěný :( . Z toho vyplývá, že je mám umístěné v plastu nad kufrem a navíc nejsou přišroubované přímo do plastu, ale jsou usazeny do MDF podložek, takže se ten zadní plast tolik netřepe a výsledný zvuk je proto lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Já si právě říkal, že v zadních dveřích nebyly repra ... ale mohly být :D jinak nad kufrem mám taky ... taky jsou ještě origo, jak vepředu - jak jsme se o tom bavili u mě.. :-) já mam ale oválné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 V zadních dveřích by repra mohly být, ale když to tak vymysleli, tak s tím nic nenaděláme ;) . Jinak ty ale nemáš combi, tak musíš mít vzadu taky kulaté 130mm repra, protože oválné by ti nešly do těch plastů připevnit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 nene combi nemám. Tak teď jsi mě dostal, musím se jít podívat :D :D :D :D :D ale doteď jsem měl za to, že tam jsou ovály :D ... auto půl roku a tohto si nevšimnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Určitě se podívej a uvidíš, že tam máš kulatý repro ;) . Ono ne každýho to napadne se podívat (asi by mě to taky nenapadlo) co tam jsou za repro, dokud hrají... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Dlouho jsem tu nic nenapsal... Octa pořád funguje na výbornou, takže jen tankuju benzín (jen někdy) a plyn ;) . Nového na octě nic není, jen dnes jsem ji pořídil takovou maličkost a to nový znak na volant. Tímto chci poděkovat Sargičovi, který mi znak poslal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 ten znak je povedený jen až já jestli někdy je budu měnit tak si s tím znak pohraju barevně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 JJ, na to že to je jen nálepka, tak to vypadá opravdu dobře. Ohledně barevnýho upravení toho znaku, když je v interiéru více barevných prvků, tak proč ne. Jsem zvědavej jak si s tím vyhraješ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 (upraveno) já to budu taky nejspíš pak řešit nálepkou ;) ale to je hudba budoucnosti a co jsem ti projížděl vlákno tak máš uplně stejný sedačky jako jsem v autě měl já Upraveno Únor 26, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Ta nálepka je hodně dobrý řešení, ale ty budeš upravovat tu nálepku, že? ;) Ohledně sedaček, tak tento vzor u předface dávali asi k zelené barvě ;) . Jako taky bych bral nějaký lepší, ale zase u tak starého auta už mi to příjde zbytečný překopávat celý interiér, to spíš chci dodělat face exteriéru. RS nárazník mám doma, jen zatím není bohužel dost peněz abych ten předek dodělal :( , snad to ale letos klapne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Moje řeč taky jsi už ted říkám kdybych měl mladší auto tak bych vrazel vic :) ja dodělám intros a snad hotovo auto je z mého hlediska dokonale ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Ty už máš auto v podstatě komplet hotové, takže ty musíš být spokojenej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Moc pěkné změny! Asi se budu muset taky pohnout s těmi znaky B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Konny: no chtěl jsem podvozek, 17 kola :D ale říkám už mám babičku jinak bych uvažoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Moc pěkné změny! Asi se budu muset taky pohnout s těmi znaky B) Díky, ten znak (nálepka) je opravdu perfektní. Po dnešním nalepení jsem se byl ještě 2x podívat, jak to na tom volantu dobře vypadá :D Konny: no chtěl jsem podvozek, 17 kola :D ale říkám už mám babičku jinak bych uvažoval No, i když je to babička, tak pěkný kola a podvozek na autě vždy vyniknou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 JJ, souhlasím s Tebou Kony ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 To je taky fakt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 17 a lehce k zemi a je radost se na to dívat i když je v základu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Tak už i na mě došlo a po 238 000 km se se mnou loučí spojka, takže dnes přišla od Jeldy kompletní spojka Sachs a příští týden se jde měnit a když už to bude v servisu, tak se vymění i načatý brzdový váleček v zadní brzdě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 To se zase holka bude prest jak za novoty;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Doufám že jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 tak ta už by ti měla vydržet :) nebo to řeknu takhle ta přežije celí auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.