Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Budem urcite zhanat ..v nutnom prípade si dám doviesť... kamos do Čiech zacal chodiť pracovat :) ...

To je taky řešení, ale nevím jestli je ještě v Lidlu sežene... ;)

zlatý kapsy v kombíku :D tam se vleze i sluneční clona :D

To se ti to vytahuje s kombíkem, co? :D

Odkaz ke komentáři

Veru kombi je kombi ..vdacne ucelne autíčko

Věříš, že teď bych radši kombíka? Když jsem přecházel ze Š120, tak byla krátká octa luxus, ale jak se člověk časem nabaží, tak chce víc, takže další auto bych chtěl právě kombíka ;)

A komu nestaci kapsy.....tak ma dvojitou podlahu :D

NESER... :D :D , ale o nabastlení dvojité podlahy jsem taky uvažoval, možná časem k tomu někdy dojde ;)

Odkaz ke komentáři

Já jsem v nich měl jen lékárnu, deku apod., ale když tam nemáš třeba ani tu síťku, která by ti ty věci podržela, tak je to na nic. U kombíka jsou ty kapsy suprový, nevím, proč něco takovýho neudělali i do liftbacku...? :(

Jinak ty kapsy využívám spíš k tomu, že třeba tašku s nákupem pověsím na háčky z OII, které mám namontované nad těma kapsama ;)

Odkaz ke komentáři

Věříš, že teď bych radši kombíka? Když jsem přecházel ze Š120, tak byla krátká octa luxus, ale jak se člověk časem nabaží, tak chce víc, takže další auto bych chtěl právě kombíka ;)

Ja som mal kombi a keby som ho nebol rozbil, mám ho do dnes.. Prechod z kombi na sedan je pre mňa citeľný (sedan o hodne nepraktickejší), ale zas je to zmena a na taký soft tuning je mi lepší, aspon čo sa vzhľadu týka :-)

Odkaz ke komentáři

ale máš to dobrý,že se ti ta brašna vešla do toho výklenku.mě se tam nějak nechce vejít :wallbash:

docela bych to ocenil,protože mám ještě dunibudku a místa je vždy málo :D

Musel jsem použít trošku násilí, ale vešla se tam a řekl bych, že u tebe by se taky vejít měla. Úplně na dně kufru nesedí, ale i tak drží dobře, protože je tam trochu šprajcnutá a ze zadu je přichycená suchým zipem, takže se ani nehne ;)

Ja som mal kombi a keby som ho nebol rozbil, mám ho do dnes.. Prechod z kombi na sedan je pre mňa citeľný (sedan o hodne nepraktickejší), ale zas je to zmena a na taký soft tuning je mi lepší, aspon čo sa vzhľadu týka :-)

Jo, kombi má ten kufr prostě větší a praktičtější, o tom se nedá diskutovat, ale i do liftbacku se toho dá celkem dost narvat, ale prostě combi je combi a co se týká tunění, tak i kombi se dá pěkně vyšperkovat ;)

Odkaz ke komentáři

Musel jsem použít trošku násilí, ale vešla se tam a řekl bych, že u tebe by se taky vejít měla. Úplně na dně kufru nesedí, ale i tak drží dobře, protože je tam trochu šprajcnutá a ze zadu je přichycená suchým zipem, takže se ani nehne ;)

tak to potom jo.taky to vyzkouším,jestli tam padne.díky za typ :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tento týden se mi opravdu daří, včera jsem zjistil, že mi z motoru dost kape olej. V servisu se zjistilo, že je KO gufero na klikovce co je na straně u převodovky, takže bude muset jít převodovka a spojka dolů a dnes ráno jsem při cestě z práce nedojel domů, protože mi praskl pravý vnější homokineťák, takže následoval odtah do servisu (poprvé za skoro 8 let co octu mám jsem nedojel), takže mám fakt radost a doufám, že během pondělka už bude auto v pořádku.... :(

Odkaz ke komentáři

No to je pěkný.

Já řešim klouby na levy straně už 7 let :D V létě je ticho ale jak je kolem 0°C a míň tak cvaká při výjezdu ze zatáčky a rovnání volantu.Už jsme dávali asi 4 klouby včetně jetý poloosy a pokaždý je to časem stejný.Takže dokud neuletí-kašlu na to :D

Odkaz ke komentáři

To je zajímavý, že i po 4 kloubech ti to vždy začalo časem cvakat... ? :O

Teď jsem se vrátil od kamaráda a prý byla trochu prasklá manžeta, takže tama asi vyteklo to mazivo a jelo to nasucho až to prasklo, ale je divný (i kamarád se diví), že ten kloub necvakal... Hlavně aby po opravě nový kloub dlouho vydržel, protože by se mi skoro 2500,- dávat za další moc nechtělo ;)

Odkaz ke komentáři

Jelikož potřebuju, aby auto bylo co nejdřív pojízdný, tak se musel kloub objednat v Autokelly a tam měli buď Starline za cca 1600,- nebo SKF za 2400,- (ještě i jiný a dražší značky), tak jsem vzal to SKF, ale když jsem se díval na cc-autodíly, tak ty ceny nemají o moc nižší. Italská druhovýroba asi za litr a zbytek taky kolem 2tis. To gufero na kliku mám taky z Autokelly a cenovka bohužel taky 1500,-... Jsou to hrozný ceny, ale když potřebuju s autem jezdit, tak nemůžu čekat až mi příjdou díly poštou :(

Odkaz ke komentáři

Bohužel tentokrát nevyužil, protože jsem se neměl do Autokelly jak dostat, tak jsem to nechal na servisu, ale co tak pozoruji, tak v servisech to jsou bohužel normální ceny, protože většina jich nakupuje právě v Autokelly nebo v Elitu a tam jsou ty díly drahý jako prase. Kamarád bude muset brzy měnit rozvody na VW Polu 1.6/55kw a za rozvody (materiál) v servisu chtějí kolem 4-5tis (v jiném servisu, než mám já auto) a když jsem mu řekl, že normálně stojí kolem 2000,- tak mi to ani nechtěl věřit..., takže tak to dnes chodí a servisy vlastně žijí jen z těch předražených dílů, které většina lidí prostě zaplatí :(

Luks: nevím teda kde jsi ten SKF kloub viděl za takovou cenu, ale v nabídce má cc-autodíly jen tyto klouby http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1J0498099A . Já si díly vždy kupuji sám právě z cécéček, ale toto je mimořádná událost a prostě jsem neměl jinou možnost

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...