Martin_TDi Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Držím palce ať to všechno klapne a jsi spokojený. Já už bych zpět bubny nechtěl. Jedeš do Žamberka? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Díky, snad to bude všechno bez problémů. Zkonzultuju celou výměnu s kamarádem automechanikem, dokoupím nějaký díly, popř. rovnou zrepasuju pístky (pro jistotu) a hurá na auto ;) . Do Žamberku bych chtěl jet, loni mi to nevyšlo, ale letos bych se chtěl ukázat, tebe se ani ptát nemusím... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Tak to je fajn, těším se že zase poznám další lidi z fóra ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 V Žamberku jsem byl před 2 roky, ale to jsem neměl příležitost tě poznat, ale vím, že jsi tam auto měl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Snad už bude brzy konec utrpení s bubnama ;) IMG_20170804_210232.jpg Jinak velké díky patří Avantimu, který mi dal echo :palec: Vidím, že to klaplo :palec:. Tož ať seš spokojené. Su teď tak zasekané, že sem neměl čas ani zjišťovat, jak to dopadlo :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Jo je to tak, předloni jsem byl ještě s vlastním karavanem. Loni jsem byl bez karavanu. Letos mám chatku. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 A na pristi rok si tam postavis nejakou vilku, ze? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 9, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2017 Ne, ne. Nic takového.☺ S karavanem jezdime taždý rok s deckama misto do stanu, tak raději s karavanem. Už se mi do stanu nechce.... [emoji6] . Na to už jsem trochu starý a pohodlný. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2017 Octě se v Žamberku moc líbilo a to samé platí i u mě, byly tam opravdu krásný auta ;) . Jinak v pátek poznala, že se musí někdy i pořádně makat, ale holka jedna to zvládla na jedničku, i když jsem ji pořádně naložil (300kg v kufru + 500kg na vozíku + 2 závozníci) :palec: . Kousek před cílem jsem jel do tak prudkýho kopce, že jsem ho musel vyjíždět na 1° (motor jen funěl a zastavit tam, tak se snad ani nerozjedu), ale nakonec to zvládla a za odměnu dostala plnou nádrž LPG a 100 oktan benzín ;) Jinak na zadních brzdách se po chvilkách pracuje, třmeny mechanicky očištěny a natřeny a držáky se šroubama (jen ty co to potřebovaly) jsem chemicky odrezil a nalakoval ;) Co mě ale nepotěšilo, loni dávané nové servořízení začalo na pravé straně téct, tak budu muset řešit reklamaci a asi mezi tím budu muset koupit nové řízení, abych nebyl měsíc bez auta... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 10, 2017 Sdílet Odesláno Září 10, 2017 A co jsi dával za řízení? Já dával Borsehung a ťuk ťuk ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2017 Teď se dívám, že jsem to napsal nepřesně, nedával jsem úplně nové, ale repasované. Jinak řízení vypadalo jako nové a hlavně to bylo origo, protože na sobě mělo vyražený znaky VW a Audi, jen teda je repasované. Záruku mám normálně 2 roky, takže to je jako u nového, jen při mé smůle začalo téct :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 10, 2017 Sdílet Odesláno Září 10, 2017 Aha ... nojo, to se stane ... klidně i u novýho, holt smůla no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2017 Většinou se právě u repasovanýho dílu dává 1 rok záruka a tam kde jsem to řízení kupoval, tak dávají 2 roky, tak si myslím, že to mají zmáknutý, ale někdy se asi stane, že se něco pokazí a to bývá jak píšeš i u novýho dílu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 11, 2017 Sdílet Odesláno Září 11, 2017 Dáváš autíčku zabrat, ale i dobře o něj pečuješ. Tak to má být. :wub: Krásná práce na brzdách, to se bude parádně brzdit ! :palec: Škoda, že jsme se na srazu nepotkali, auto jsem Ti okukoval a máš to moc pěkné a zachovalé. Je vidět ta péče ! :palec: S tím řízením je to smůla, ale ještě že na to máš záruku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2017 Joo, nekdy je proste potreba, aby i octula ukazala sve svaly a jde videt, ze tyto auta jsou jeste opravdu poctiva auta, kdyz toho zvladnou tolik ;) . Joo, s brzdama jsem si hral, v podstate ted staci doobednat nejaky dily a muzou jit na auto, ale prednost ted bude mit to rizeni :( . Taky jsem ti okukoval tve auto a mas ho fakt pekny, lak jako zrcadlo a ty kola... :palec: . Ja jsem octu jen umyl a rucne trochu prelestil, ale chtelo by to udelat poradne strojne... Jinak bych rekl, ze jsem te potkal, v sobotu asi kolem 13h jsi byl tusim v restauraci na obede a ja jsem s jednim clenem sedel u protejsiho stolu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Díky Konny za chválu. Moje Octa je stále mazel ale denně musí taky nějakou práci odvézt. Jo, v restauraci jsem okolo 13 hodin byl se synem (zase jsem za něj dojídal oběd :) ). To ses měl ozvat a poklábosili bychom ! Tak příště na nějakém srazu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2017 To bylo videt, ze to je tvuj mazel a tak to ma byt :palec: . Takze jsi to byl ty... To vis, nebyl jsem si jistej, tak jsem nechtel "obtezovat" ;) . Pristi rok bych nejspis zase jel, tak pak bysme mohli pokecat, pokud teda na sebe narazime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Klidně jsi se měl ozvat, to by mi vůbec nevadilo . OK, příští rok zase dojedeme na pokec, nebo možná dojedu na nějaký srázek do Prostějova nebo Přerova až bude ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2017 No jo, ted s tim nic uz nenadelame. To by bylo super, kdyby jsme se na nejakem sraze v Pv nebo v okoli sesli, treba se postesti... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Vidim, že jsem tu dlouho nic nenapsal. Nic nového na octě není, jen se jezdí a kilometry přibývají. Co se týká zadních brzd. Pořád mám na autě bubny. Čekal jsem, až si kamarád dostaví dílnu a tak jsem to přes zimu nechal u ledu, ale jelikož už má kamarád dílnu hotovou a vybavenou, tak brzdy zase přichází na řadu. Včera přišly nový zadní náboje, nová reakční vzpěra a zvedací body, abych měl auto za co zvedat. Co se týká brzd, tak bych měl mít vše na předělání na kotouče nachystané, jen by mě zajímalo, jestli je potřeba kupovat tyto držáky hadice https://www.autodilyplus.cz/drzak-hadice-it nebo jestli tam už jsou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Před chvílí jsem vyměnil tu reakční vzpěru a projel se kolem dědiny a je to velkej rozdíl. Už při startu bylo poznat, že sebou motor tolik nemele, při jízdě sebou taky tolik nemele (při šlápnutí a puštění plynu) a jde i lépe za plynem. Časem asi ještě vyměním uložení motoru, ale už teď jsem spokojenej Jinak původní reakční vzpěra má najeto 280tis km (za pár měsíců 20 let) a v nápravnici už se začala pomalu rozpadat. Nápravnice byla i plná hlíny, tak jsem ji rovnou vyčistil ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Jj, tu jsem teď taky měnil ma stříbrné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Jj, vim a z jakeho duvodu jsi ji menil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Při startu škubání motoru a i při akceleraci to bylo dost cítit, po výměně je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 To stejne jsem mel i ja, ted je klid ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Pěkně se staráš ;) kotouče budou určitě taky super změna ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Diky, musim kdyz chci, aby octa fungovala, tak jak ma a na ty kotouce se uz hrozne tesim ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Kam budeš dávat ty zvedací body? Jinak ty držáky jak píšeš, jsou pérka co drží hadici s trubkou ve spoju třeba na karoserii. Když je dáš nový, nic tím nezkazíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Zvedací body viz. http://jmjm.cz/clanky-skoda-octavia-uchyt-podlozka-pro-zvedak-vw-vag-jack-pads.php Takže ty pérka už tam jsou a pokud budou dobré, tak je měnit nemusím, ale pokud bych je měnil, tak kolik jich je potřeba, celkem 4 ks? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Myslím že 4 na nápravě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.