Vlkodlak Odesláno Červen 17, 2024 Sdílet Odesláno Červen 17, 2024 Ahoj, reznou mi oba přední blatníky a ten kus pod nimi. Vizte foto. Bylo mi řečeno, že to je známý problém těchto aut, způsobený tím, že se uvnitř hromadí nečistota. Jde to řešit jinak než výměnou obou blatníků? Nebo už je pozdě ... a co pak s tím, aby to hned nezačalo zase reznout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Červen 17, 2024 Sdílet Odesláno Červen 17, 2024 První věc co vidím, že to někdo už zkoušel opravit.... Zástěrka a těsnění dveří je stříklé barvou 😄 A u tohohle je rozhodně vyměnit blatník. Ten prah.... Otázka, ale lepší je vyměnit kus plechu za zdravý, než tohle zkoušet nějakým transformátorem přeměnit. Stejně to nechytne všechno a někde to zase vyleze. A ano, tam je bolest ofcí. Za podběhem je kapsa. Já jí říkám smrtikapsa 😄 U mě na 2012 je to dost zdravé. Ale taky se to snažím co rok čistit. Vyčistit, já to na féra čistím čističem na brzdy a pak vosk na dutiny, aby ta voda neměla důvod tady zůstávat- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 17, 2024 Sdílet Odesláno Červen 17, 2024 Tak, tak. Je to bolest všech Octavia 1, O2, nevím jak Octavia 3, ale bude to podobné. Já jsem to řešil až nyní. dle mého názoru nato nebylo šáhnuté od novoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlkodlak Odesláno Červen 17, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2024 Takže vyměnit oba blatníky? To je trochu smrtící, když vezmu i cenu nastříkání ... A co teda s tím prahem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Červen 20, 2024 Sdílet Odesláno Červen 20, 2024 Záleží jak je na tom zbytek auta. Ono už to bude asi mít něco za sebou a ty prahy hnijou i okolo zátek. A to hodně. Pokud je to nějaká olítaná paštika, tak se dají koupit i ty spodní rohy blatníků a převařit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlkodlak Odesláno Červen 21, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2024 (upraveno) doporučili byste mi někoho, kdo by to v Praze nebo okolí uměl pěkně a za přijatelnou cenu spravit? Jinak to auto je celkově docela fajn, jezdí pěkně, dobrá výbava ... bylo by mi líto se ho teď zbavit Upraveno Červen 21, 2024 uživatelem Vlkodlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 18, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2024 kup blatníky, nechej je nalakovat a vyměň si to sám. Není to těžké, sundáš kolo, odděláš podběh a pak je to brnkačka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlkodlak Odesláno Červenec 22, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2024 (upraveno) Fakt? Já někde viděl video, že jsou přilepené. Jsou jen přišroubované? Asi bude potřeba udělat něco i s tím prahem ... Upraveno Červenec 22, 2024 uživatelem Vlkodlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.