Hanny Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 nj mlhovky bohužel nemám.Takže musí mít RL. http://www.obautodily.cz/svetla_pro_denni_sviceni_5_x_led_high_power_e4_r87-ds002 co tyhle???Něbo nějakej tip kde objednat ty správný a za dobrý peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Ty co uvádíš použít můžeš. Ale nekoukej jenom na cenu,nebudeš je mít na autě nachvilku. Nabídka je už docela široká a radši bych volil nějaká zaoblená,aby kopírovala rádius nárazníku. třeba tato. http://www.obautodily.cz/svetla_pro_denni_...drl_16_1w-ds009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Jak napsal mikl, když už budeš dávat led světla na auto, tak je lepší si připlatit za ty zaoblené (kosoúhlé), protože krásně kopírují tvar nárazníku ;) . Jinak já mám tyto: http://www.obautodily.cz/svetla_pro_denni_...1_sj_296e-ds005 a jsem s nima nadmíru spokojenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 tak sem se dneska pekne nas..., resil sem jestli koupim nahradni svetlo na moje stavajici za cca 800 nebo rovnou novou sadu. nakonec vyhrala sada DL-X5+ http://www.tuningcenter.cz/?p=productsMore...sviceni.-DL-X5- jedna se o denni s funkci obrysovych, tedy RL/A jake ovsem bylo moje zdeseni, ze ikdyz mam tri privodni draty, tedy spinane + (klic) spinane + (obrysovka) a - tak pro funkci obrysovych svetel musi byt napeti na obou dratech. to je kokotina to bych blil. takze po standartnim zapojeni mi bez klicku budou svitit jen zadni obrysovky. Nechapu jak tohle muze nekdo schvalit pro provoz. Budu to muset vyresit nekolika diodama aby vse fungovalo jak ma, tedy obrysovky i jedna strana po dani blinkru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 @Buml- To je divný,že by to bylo zapojený tak složitě. Není to náhodou stejně jako to mám já u světel Hella?Tam je zapojení stejné jak uvádíš +15,+58 (od parkovaček) a -. Elektronika ve světle hlídá na kterou svorku je přivedené + a ta světla rozsvítí.Pokud je + na 58 svítí obrysová,protože je zapojení nastavené tak,aby + 58 mělo přednost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 tak potom daj vediet, ze ako si to vyriesil, lebo tiez mam podobny problem, bez kluca mi svietia len zadne obrysovky a netusim ako to poskladat aby to fungovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 2 mikl > to sem predpokladal, bohuzel skutecnost je jina, takze budu muset celou kabelaz zase rozmotat a zapojit pres diody obrysovky na 15 a pred ne dalsi diodu, aby to neslo ze svetel zpatky do auta az to bud mit funkcni dam sem schema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 @buml- tak v tom případě to musel povolit pro trh magor :P jj schema potom dej,určitě se bude hodit víc lidem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Dneska sem se konecne dostal k uprave. Nasel sem ve svych zasobach diody 1N5408 (mozno pouzit i jine min 1A) stoji do 2Kc tusim. sundal svetla, na konekotoru svetel (kazda strana zvlast) sem nasel + obrysovek (L slaby sedo-cerny; P slaby sedo-cerveny) a napajel pro kazde svetlo zvlast spinane + obrysovek (to aby chodily i obrysovky na blinkr). dale v kabelazi pred konektorem sem propojil zminovanou diodou + obrysovek a + z klicku (+15) nad to je potreba mezi diodu z obrysovek a rozdeleni spinaneho + pro kazde svetlo umistit dalsi diodu, to aby se nam napeti netoulalo do druheho svetla a ani nikam dal do auta. Vice doufam pochopite z nacrtnuteho schematu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 elektricke schemy mi velmi nesli, ale kebyze to takto poskladam, tak by to fungovalo? chcem to napojit na spinac svetiel, bez kluca otocim spinacom, mam +12 z nejakeho pinu, +12 na parkovackach, takze teoreticky by to mohlo fungovat :D kazde svetlo zvlast svietit nemoze, lebo tam mam modul, ktory sa stara o potrebne napatie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 podle toho co tu mas nakresleny to na funkci obrysovek nevypada, co mas presne za svetla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tieto dectane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 jj, uz to chapu, takze ja bych to zapojil takto to zapojeni spinace svetel vubec nedelat a svorkovnice 12+ > spinane + (15) bud nekde v motoru napr. spinac zpatecky nebo pod volantem svorkovnice leva matka tusim oznacena X75 ale to uz by si mel mit vyresene. 1. diodou propojit privod od obrysovky ke spinanemu + tak aby byl smer k spinanemu + a 2. diodu vradit na spinane + mezi napojeni 1. diody a svorkovnici tedy smer k modulu upravil sem tvoje schema takhle by to melo fungovat omluv kvalitu, alle kresleni neni moje kobyla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 ok, diky, vyskusam a uvidim co z toho vznikne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 jelikoz to mas na obe svetla dohromady tak diody min 2A radsi 3A (ty tam mam ja) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 dnes som sa k tomu dostal, napojil a svietim, buml diky pouzil som tie iste diody ako ty. najprv som prepojil privod od obrysoviek a spinane + , dioda smerovala k spinanemu a uz vtedy to fungovalo, ale radsej som tam hodil aj tu druhu diodu a funguje to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 to sem rad, ze ti to pomohlo, ta druha dioda je dulezita, aby do auta nelezlo napeti tam, kde nema v dane chvili co delat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 (upraveno) LED Hella ve formě 5,6,7 nebo 8 bodových světel.Věcička hezká,umožňující idividuální instalaci,jenom ta cena je už hodně out http://www.escape6.cz/attachments/PICT42191.pdf http://www.escape6.cz/exterier/svetelna-te...ovacich-svetel/ Upraveno Duben 12, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 cca 350€ na ebay.de sa daju zohnat aj za 200€ aj s postou, ale ajtak su to strasne prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iwhy Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Na tuning.sk predávajú zrejme nejakú ich čínsku kópiu. Každopádne to má homologizáciu a vyzerá to rovnako ako od Hella. Spolu s tými 30cm svetlami od Dectane sú to pekný favoriti na Octaviu. Podľa mňa čím opticky širšie svetlo, tým krajšie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Taky jsem našel ty od Mycar,určitě je to okopčená Hella,jenom jsou ty moduly o něco menší.Cena je poměrně slušná. http://alarmtuning.cz/alarm-tuning/denni-s...gaci-sj-292.htm http://alarm-anno.cz/alarmy-do-auta/denni-...gaci-sj-292.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suchos Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Jak máte vyřešený to, aby Vám někdo neukradnul světla i s mříškama. Přemýšlím nad denníma světlama kvůli xenonům. Stále jsem ale nenašel elegantní řešení pro RS nárazník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suchos Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 :o To vypadá celkem slušně... Respektive, jedna z nejhezčích variant, co jsem viděl. Nedáš k tomu nějaké info? Možná to tu je někde na straně X, kdyžtak to prolezu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Tohle je velmi elegantní řešení. Jak jsi ho dosáhl? Co je z čeho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 :D Deko pěkné,ale pasuje to asi jenom do rs narazniku co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Je to cast mrizky z fabie rs a puvodni z octavie. Pak fura casu a trpelivosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Fajn čím jsi to lepil? Či snad svařoval? A ty denní šajny jsou Helly? Je to cast mrizky z fabie rs a puvodni z octavie. Pak fura casu a trpelivosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Svarovane, kitovane, brousene. Svetla jsou obyc. Hella je zbytecne draha za to co umi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 ja som mal naprv v original RS mriezke+listy len sa mi to neako nepacilo tak som to zrusil a dal som to do mriezky,a tento mi zostalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.