ptaak Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Mám červený, černý a bílý. Červený černý jsou dlouhý a bílý jen krátký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Tak pravdepodobne ten biely bude na tie parkovacky. V podstate si to mozes vyskusat v praxi. Cierny das na - baterku, Cerveny na + baterku a bude svietit. Ked na + baterku das biely zhasne. Pripadne zamenis cerveu s bielou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ptaak Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Dobře to zkusim, a pak tedy červený někam, kam jde proud po nastartování nebo puštění klíče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 ptaak: nefunguje to náhodou tak, že po připojení na baterku se světla na chvíli rozsvítí, ale pak zhasnou a rozsvítí se až po nastartování motoru (jak se zvedne napětí)? Co mám já denní světla, tak jsem u nich měl externí napájecí modul a ten tak fungoval, čili jsem dal (+) a (-) na baterku a zbylý třetí drát na obrysovku světla a měl jsem vystaráno. Po rozbití modulu mám světla napojená přímo na (-) na baterce a (+) na 6 pinu přes pojistku na vypínači světel a funguje to 100% :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Daylighty majú viac spôsobou ovládania. Typ ktorý sa dopája len na baterku reaguje na rozdielne napetie pri vypnutom a zapnutom motori.( svetlá nabehnú,ked po naštartovaní nabehne do elektrickej siete auta oscilačne zvýrené napetie cca 13,8V). Druhý typ používa dvojité napájanie. Jedna vetva ide na +12V(po zapnutí klúča t.j sv.15) a druhá vetva ide na napájanie parkovačiek A taktiez su 2 druhy s modulom externym a modulom uz priamo v svetlach. Tie v svetlach su vacsinou potom napajane na napatie po zapnuti klucika/nastartovani motoru. Ak sa teda nemylim. A s tym pinom 6 to par ludi takto ma napojene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ptaak Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Tak to poznám tak, že je připojim na +- na baterku ne? Pokud zhasnou tak se rozsvítí až po nastartování a jinak to udělám na šťávu kde je po otočení klíčkem. Tak když dám +- na baterku tak se rozsvítí a svítí, zhasnou až když dám na + i bílý kabel. Takže kde bude nejjednodušší dát to + tam kde je šťáva po klíčku nebo klidně až po nastartování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Zdravím, rád bych se vás zeptal, zda nevíte, kde sehnat tyto světla pro denní svícení. Konečně jsem narazil na světla, co nekazí vzhled auta ale bohužel se mi je nedaří nikde na internetu najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Kde sehnat to nevím, ale vypadá to jak nějaký do audiny, podle tvaru. Jen bych je na rozdíl od autora dal doprostřed místo toho žebra a myslím, že by to vypadalo mnohem líp. Kdybys našel nebo se někdo ozval dej to sem, taky by se mi to zamlouvalo. A když už jsme u vzhledu auta, tak pěkný, ale ta zavařená lišta tomu ubírá, ale to je asi na vkusu každého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Zdravím, rád bych se vás zeptal, zda nevíte, kde sehnat tyto světla pro denní svícení. Konečně jsem narazil na světla, co nekazí vzhled auta ale bohužel se mi je nedaří nikde na internetu najít. Vypadá to na světla z S6. http://www.auto-pilot.cz/audi/dily-karoserie-a-osvetleni/svetlomety-blikace-a-zadni-svetla/predni-svetlomety-skla-a-motorky-ovl-svetlometu/svetlomety/l-svetlo-pro-denni-sviceni-led-diody-03-06/pro-3092781.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 A nemohly by to být tyto světla?: http://www.e-xenony.cz/vysoce-svitive-led/svetla-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led--homologace-drl155-1w/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Mám tyhle a nedoporučuji. Ruší to silně příjem rádia a nevim co s tim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Díky za odpovědi. Světla z Audi vypadají velmi dobře, ale půjdu nejspíše do těch, co posílal Konny. Jsou taky podobné těm z fotky z mého prvního příspěvku a jsou cenově přijatelnější. Dnes ještě kouknu na rozměry mřížek na nárazníku a když vše bude ok, tak jak je budu mít, pošlu sem foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 No jestli se ale dívám dobře, tak podle toho zaoblení ti tam moc sedět nebudou a bude to vypadat tak hrozně, jak na tom Passatu co je na těch stránkách vyfocený. a to jestli nechceš rušit tvary auta, je docela hnus. Myslím, že tyto jsou moc prohnuté, oproti tomu,j ak málo je zahlý nárazník OI nebo RS. Aaa co poslouchám tak to výrobci neumí odstínit, docela mizérie nato, že stačí dvakát přehnout drát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 No jestli se ale dívám dobře, tak podle toho zaoblení ti tam moc sedět nebudou a bude to vypadat tak hrozně, jak na tom Passatu co je na těch stránkách vyfocený. a to jestli nechceš rušit tvary auta, je docela hnus. Myslím, že tyto jsou moc prohnuté, oproti tomu,j ak málo je zahlý nárazník OI nebo RS. Aaa co poslouchám tak to výrobci neumí odstínit, docela mizérie nato, že stačí dvakát přehnout drát. Jak to myslíš 2x přehnout drát ? jako že ti budou svítit klasické světla po nastartování ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Ne to byla reakce na to odstínní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 horky99 : Jsi z Rožnova pod Radhoštěm ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ptaak Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Kluci kde je nejjednodušší vzít šťávu po zapnutí klíčku? Musim to tahat až z pojistek, nebo je něco blíž světlům? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Zdrabim diky navodum odtud jsem sam zapojil sviceni funguje jak ma nejdriv jsem ho.mel v praznych nacvakavackach v tech plastech ale to se mi nelibilo tak jsem to dal primo do lišty co je v narazniku..jsou krasne zapustena a vypada to paradne..Jeste upravy ale je to hezky zaroven v narazniku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 A nějaký foto bude? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Zdrabim diky navodum odtud jsem sam zapojil sviceni funguje jak ma nejdriv jsem ho.mel v praznych nacvakavackach v tech plastech ale to se mi nelibilo tak jsem to dal primo do lišty co je v narazniku..jsou krasne zapustena a vypada to paradne..Jeste upravy ale je to hezky zaroven v narazniku.. Taky by mě zajímalo foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 horky99 : Jsi z Rožnova pod Radhoštěm ? Nejsem,proč se ptáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ptaak Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Tak mám hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czechfoto Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Taky by mě zajímalo foto. dlouho jsem tu nebyl prikladam foto vyreseneho denniho primo do narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 No, nevypadý to tak zle. Ale za mě Já bych dohoto řešení nešel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ahoj nevíte náhodou někdo jaky světla jsou v tom nacpaný. Přesně takhle bych si představoval udělat svícení ale chtěj za to dost.Nebo jaký světla koupit abych to tam taky tak nějak zapasoval.Díky http://www.obautodily.cz/eshop/svetla-pro-denni-sviceni/skoda-octavia-01-led-denni-sviceni-drl-v-mrizce-id:9461.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Jsou tam Litec Dectane,jestli jsou tam ale nějaký univerzální,nebo jestli pro tuto edici vestavěných v mřížce mají nějaké spešl netuším. Mohla by tom ale být tyto,navíc se dělají v čiré i černé,vestavěné v mřížce se dají sehnat obě provedení,tak by to mohla být ona. http://www.forcedracing.cz/litec-denni-sviceni-dectane-20-led-310x30x40-mm2-kusy-lgx14/d-121979-c-8939/ http://www.forcedracing.cz/litec-denni-sviceni-dectane-20-led-310x30x40-mm2-kusycerne-lgx14b/d-121980-c-8939/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Jsou tam Litec Dectane,jestli jsou tam ale nějaký univerzální,nebo jestli pro tuto edici vestavěných v mřížce mají nějaké spešl netuším. Mohla by tom ale být tyto,navíc se dělají v čiré i černé,vestavěné v mřížce se dají sehnat obě provedení,tak by to mohla být ona. http://www.forcedracing.cz/litec-denni-sviceni-dectane-20-led-310x30x40-mm2-kusy-lgx14/d-121979-c-8939/ http://www.forcedracing.cz/litec-denni-sviceni-dectane-20-led-310x30x40-mm2-kusycerne-lgx14b/d-121980-c-8939/ koukám na tu cenu to už je lepší si je objednat i s mřížkama a cenově to vyjde uplně stejně.Spíš mi šlo o to aby to něco vydrželo určitě nebudou uznávat reklamace jako na běžícím páse.Takže je to dobrá volba?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 ano,cenově si nijak nepomůžeš,určitě se vyplatí koupit ten set.Kvalitu ale netuším,já jsem měl hodně dlouho Hella,nedávno jsem obměnil za NSSC.Chtěl jsem co nejdelší a nejužší. http://www.tuning-in.cz/svetla-pro-denni-sviceni-5-led-chrom-nssc-vi.html Ale nemám je přidělané v mřížce,ale v horní části nádechu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ty jo ty vypadaj dobře máš foto jak jsi je tam namontoval a jak svítí jsi s nima spokojenej?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Mám je tam tak 14 dní a za světla jsem ještě nefotil,zkusím něco bliknout a pak Ti sem dám foto. Zatím mám jen foto potmě když jsem to dodělal. Spokojenej jsem,svítí fakt sakra dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.