Sokol Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Já tam mám tyhle: http://www.e-xenony.cz/vysoce-svitive-led/...vetla-typ-dl-x5 a naprostá spokojenost a i dobře sedly do mřížky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest scorta Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Sokol:Je to moc pěkný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 kluci..já teď přemýšlím nad tímhle... http://www.vysilackymilin.cz/detail/katalo...-12v-bila_2341/ je mě jasné že svítivost do dálky je nulova....ale já to chci jen jako denní svícení...mám to zapojené na mlhovky po nastartování..a přemýšlín že bych tam dal tu H3 z SMD diod...v parkovačkách to svítí perfektně takže myslím že světla by mohly dávat dost že to ve dne půjde pěkně vidět v té čočce...nemáte s nima někdo zkušenost jak svítí?? tady je vidět že to svítí dost(svítivost čočky) krom toho že to "nesvítí do dálky" ale myslím že na denní svícení by to bylo perfektní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavio Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Hmlovky smeruju velmi dolu na cestu a ako denne svietenie je to aspon u nas na SK zakazane a je za to pokuta :) ... Videl som tak zopar Octaviek, ale vobec to nemalo efekt... takmer nevidelo ze svieti... Ale je to na tebe... Kazdopadne tam usetris vela el. energie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 teraz mam jeden problem ze: mam take daylight svieti normalne(zapojene je munis na munis a remote na kluc a este jeden kable na parkovacky) a ked dam normalne svetloako parkovacky-stretavacie svetlo tak sa to nevypne ale len stlm otazka je ci mozem to tak mat???vlastne potom by to bol ako pridavne svetlo? PS: ja to mam pod naraznikou na miesto hmlovky lebo octavia maju hmlovky vo hlavne svetlomet ci len tak nahodou PZ nebudu buzerovat? su to DRL:-) http://www.tuning.sk/img.php?obrazok=image...ne-LGX10_02.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 octavio....mrkni ke mě do vlákna...nemá to efekt páč ta clona je přes půl světla ;) ...mám tam fotky....teď to svítí pěrfektně je to vidět i za slunce a na daleko...a nikdy to nebude oslňovat s tou diodovou žárovkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavio Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Jj ... kouknu si ... a mimochodom, mas moc pekne auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
želvík Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Zdravím, taky se rozhoduji pro deňáky. Původně sem chtěl pro jednoduché zapojení ty s řídící jednotkou, která reaguje na zahoupání napětí baterie. Ale dost z vás tady píše, že jim ty řj odešly a zapojili to nakonec natvrdo. Takže se asi nakonec rozhodnu pro DL-X5. V montážním návodu píšou " připojit bílý vodič přiložené kabeláže na kladný pól spínaný zapalováním (svorka 15) ". Znamená to, že budu muset jít do spínací skříňky, nebo tu svorku 15 najdu někde v motorovám prostoru ? Je někde na řídící jednotce motoru ? Mám 1,6 MPI, 75 kW, r.v. 12/03. Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavio Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Zapoj plus pól na pin TFL v hlavnom spínači svetiel a mínus na kostru a nič viac netreba riešiť... o všetko ostatné sa postarali inžinieri z VW... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
želvík Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Díky, mně napadlo, jestli to nejde zapojit někde v motorovým prostoru. Nevím kudy se dostat do interiéru. Mínus na kostru a ještě žlutej na plus obrysovek to vím. Jen mě zajímá ten bílej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 ten biely musis dat do ovladac svetlo pin 6 :-) ak mas RL a v pripade ze mas DRL tak to musis zapojit na zapalovanie aby ti to fungoval na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 takze ja mam DRL a chcem aby to fungoval na 100% ako by to mal momentalne mam to na pin6 ale chcem to dat na zapalovanie ked potocim kluc a vtedy to svieti a ked zapnem parkovacky tak trochu stlmi.kde najdem kable od zapalovanie?dakujem diky ti olisoft :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Co to tam máš za tou prostřední mřížkou to jsou také nějaké světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Co to tam máš za tou prostřední mřížkou to jsou také nějaké světla? obcas si hram za policajta :-D zapnem svetlo aj hukacku ale len na zraze :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 alebo som to mal dat takto? sice dobre to vypada len potom mi to tak pride ze tie svetlo svietia moc do boku..............:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Vypadá do perfekt.V krajích nárazníků to má každý.Pokud dobře kukám tak máš teda ty samé co já DL-X90 od Sikov,nebo se pletu?Já jsem snimi co se týče svítivosti fakt velmi spokojen. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 ten biely musis dat do ovladac svetlo pin 6 :-) ak mas RL a v pripade ze mas DRL tak to musis zapojit na zapalovanie aby ti to fungoval na 100% co se tyka oznaceni RL a DRL v zapojeni neni zadny rozdil, ale co se tyka homologace tak velky RL nebo RL/A jsou homologovana svetla pro denni sviceni popripade pro rezim denni/obrysovka. Kdezto DRL neni vlastne nic, je to nic nerikajici, nehomologovane oznaceni vyrobcem tak aby to matlo spotrebitele. V kazdem pripade jak pises, tak u VW group je nejspolehlivejsi zapojeni + na 6. pin prepinace svetel a - na baterku. Jine draty se nezapojuji. Díky, mně napadlo, jestli to nejde zapojit někde v motorovým prostoru. Nevím kudy se dostat do interiéru. Mínus na kostru a ještě žlutej na plus obrysovek to vím. Jen mě zajímá ten bílej pruchodku najdes pod levym steracem, musis sundat sterac a opatrne vyjmout ten plast. Hlavne potom nezapomen pruchodku zajistot proti pruniku vody do kabiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 ked to mam na pin 6 pri zapnute parkovacky/svetlo H4 (pin 6 nema prud)sa vypinaju tie daylight ale oni maju take fukcie ze pri zapnute parkovacky sa stlmia tie daylight ,a preto to chcem zapojit nikam inde:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 (upraveno) jo chapu co tim mas na mysli, ale potom musis mit tu druhou holologaci RL/A a v tom pripade zustava + dennich na pin 6 a + obrysovek zapojena na obrysovky v hlavnich svetlech, ze kterejch, ale musis vyndat zarovky, protoze smi bejt na predku jen jeden par Upraveno Květen 19, 2010 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 jj he parkovacky si vytahnem von :-) len to chcem niekde napojit nevies kde?remote kluc alebo kde spina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Proč všichni mermo mocí musíte zapojovat ten pin 6 a tahat zbytečně drát do kabiny? Nějak mi uniká smysl.Všechny sady denních světel,které jsem měl možnost vidět,jsou zapojeny tak,aby stačilo vzít přípojné body v motorovém prostoru. Je jedno,jestli má sada řídící jednotku,nebo relé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 je to jednoduchy, zbytecne dalsi krabicka, ktera se bohuzel netesi valne kvalite. Ja mam bez krabicky a v cervenci to budou 2 roky co to bezi OK. Manzelka dostala s krabickou, furt to melo prodlevy, az to prestalo spinat (tusim, ze to vydrzelo 3 mesice), takze krabicka vyrazena a je svatej klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 jj he parkovacky si vytahnem von :-) len to chcem niekde napojit nevies kde?remote kluc alebo kde spina. ja bych to napajel primo na privodni + kabel obrysovky ke svetlu a pretah bych to vulkanizacni paskou. Netvrdim, ze je to ideal, ale honit kabel kam, ze az vede, by se mi nechtelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 je to jednoduchy, zbytecne dalsi krabicka, ktera se bohuzel netesi valne kvalite. Ja mam bez krabicky a v cervenci to budou 2 roky co to bezi OK. Manzelka dostala s krabickou, furt to melo prodlevy, az to prestalo spinat (tusim, ze to vydrzelo 3 mesice), takze krabicka vyrazena a je svatej klid. Na krabičku se neptám,zajímá mně pin 6 Co je na něm tak zvláštního,že se musí tahat drát až do kabiny,to mně zajímá. Mám druhý denní světla a s obojími jsem si vystačil v motoru,první byla Hella se žárovkami spínaná obyčejným relátkem a druhá jsou led Hella s režimem RL/A ,nemají ovládací jednotku,vše je v tělese světla a taky pin 6 nepotřebuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 (upraveno) jo tak, sem te spatne pochopil. Pokud tahas + z 6. pinu nepotrebujes zadne rele (ani zabudovane ve svetle), jelikoz ti ho nahradi primo prepinac svetel. a samozrejme co mas ty, tak v tom svetle je opetne ona krabicka, ktera ti podle napeti spina ty dennaky, to jest pos@re se elektronika spinani, cely svetlo na reklamaci. v prepinaci svetel se proste jedna o jednoduchou mechanickou zalezitost. Upraveno Květen 19, 2010 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Tak dík za vysvětlení toho pinu 6. Pokud někomu odejde ŘJ světel,asi dobrý řešení,ale jinak mi to přijde zbytečný. Obzvlášť u světel,která mají ŘJ zabudovanou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Takovej dotaz trochu mimo, jde nějak udělat aby když nastartuju, otočím klíčkem, aby se rozsvítilo podsvícení palubky a všeho ostatního, to mě docela vadí když to není podsvíceny, samozřejmě když zapnu hlavní světla tak je vše OK, ale když jde pouze denní svícení tak to nesvítí což mě docela vadí! ;) Nějaký nápady jak to vyřešit co kde zapojit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 jestli si to pamatuju dobre, tak pojistka (pripojny bod) A3, je pojistkou pro veskery podsvetleni, takze bys musel zrusit jeji napajeni z pojistkoveho svazku a privest tam napajeni z pinu 6 ovladace svetel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 jde udělat aby svítili budíky a nemusí se nikde nic přepojovat, jen se přepíše eeprom pamět budíků .. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...60&start=60 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Nepřemýšlel jsi o milotec mřížkách? Já o tom pořád špekuluju. Mají je v setu s mlhovkami, ale dají se koupit i bez mlhovek. Výřezy jsou kulaté, takže by tym tyto světla krásně padly a nemusel bys řešit kam to dát je to předdělané. alebo som to mal dat takto? sice dobre to vypada len potom mi to tak pride ze tie svetlo svietia moc do boku..............:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.