Přejít na obsah

Vybíjení baterie pojistkou č.5

Doporučené příspěvky

Zdravim, chci se zeptat, už 2 dny se mi vybíjí auto, baterka je prý v pohodě a tak jsem změřil klidový odběr ten je 16mA a alternátor taky v pohodě, když jsem vytáhl pojistku č.5 tak auto ráno naskočilo bez problému a baterka se nevybila. Nevíte co to může být a k čemu všemu je pojistka č.5? Nevím podle čeho se liší schémata u octavky 1 ale mám facelift 2004 combi 1.9 tdi. Díky

Odkaz ke komentáři

Při vytahnutí pojistky č.5 se mi vypne climatronic.. ale opravdu když tam neni tak auto drží a nevybije se ale když tam je tak se vybije přes noc… taky to nechápu s tim klidovým odběrem, climatronic píše chybu tlakového spínač. Tak jestli se neroztoči ventilátor nebo něco během vypnutého auta. Nerozumím tomu ale nevim si rady s tim už… kazdopadne děkuji

Odkaz ke komentáři

Ano, je to opravdu pojistka č.5 a právě ano vyřeší… já se v tom nevyznám ale zkoušel jsem vrátít zpet pojistku a po 3-4h mělo auto problém startovat. Ještě mi climatronic hází chybu tlakovýho spínače

Upraveno uživatelem Nvrs
Odkaz ke komentáři

V popisu pojistek : komfortní elektrika , spínač brzdového pedálu , tempomat .

Musí to být něco kde se vyskytuje i stálé + a ta elektrika se musí někde " protopit" jinak by se museli rozsvítit i kontrolky ....

Ve schématu jsem dohledal : že to vede i jednotce dochlazování ,  elektrická zrcátka.  

ale vede to , pokud je montován,  i k snímači oleje na vaně a tam by se to dostalo k plusu jedině pokud by byla zoxidovaná svorkovnice t14? Za akumulátorem (taky častá závada).

a taky to vede k navigaci. 

Odkaz ke komentáři

jojo olej mi bliká při startu když je vyndana pojistka, climatronic taky nefunguje a určitě i zrcátka... dnes auto bez pojistky č. 5 stálo 20hodin a nastartoval jsem na brnk.. když jsem tam dal pojistku tak po 8h baterka kaput. zkusim se podívat zítra na tu svorkovnici, najdu někde na internetu kde jí najdu?

Odkaz ke komentáři

Klidový odběr se měřil vícekrát a ne jen jedním měřákem…

baterii testovali zatezovym testem a v poradku a dobijeni je v poradku 14,5v jsem nameril.

autoradio nevybiji, jednu noc jsem ho zkusil vypojit a baterie se vybila. Teď mám rádio zapojené jen vytáhnuta pojistka č.5 a auto ráno nastartuje… 🤷

Upraveno uživatelem Nvrs
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...