Přejít na obsah

Kanár

Doporučené příspěvky

Původní jasná volba byl superb combi 3.6. Ale potom jsem se byl v superbu projet po špatných cestách kolem Brna (do té doby jsem v tom jezdil jen dálnice a lepší cesty) a docela mě to zklamalo. Zatím tuto variantu sice ještě úplně nevylučuji, ale momentálně hledám nějaké rozumné BMW 530xd Touring.

Odkaz ke komentáři
Původní jasná volba byl superb combi 3.6. Ale potom jsem se byl v superbu projet po špatných cestách kolem Brna (do té doby jsem v tom jezdil jen dálnice a lepší cesty) a docela mě to zklamalo. Zatím tuto variantu sice ještě úplně nevylučuji, ale momentálně hledám nějaké rozumné BMW 530xd Touring.

Myslím, že jak přesedláš z koncernu do BMW, už se nevrátíš :-)

Odkaz ke komentáři
takze LOCK ? btw ten sup mel sport podvozek nebo normalni ?

Já jsem si půjčil limo 2.0TDi od kamaráda, abych zjistil, jestli se vejde do garáže :) a potom jsem to vzal na chvíli kolem Brna. S 3.6 jsem jezdil už dřív, opět spíše po dobrých cestách. Ta 2.0TDi měla normální podvozek. A drncalo to teda dost hodně. Zimní 16ctky, ujíždělo to v zatáčkách - no prostě mě to nenadchlo a docela odradilo. Předtím jsem to měl fakt jak naprosto jasnou volbu - referenta z MB, pěkně vybaveného, DSG, pádla ...

to mischicka: chtěl jsem hlavně zkusit benzín, když do superba nedávají nějkaý dieslový šestiválec. No ale u toho BMW už mi ta nafta tak moc proti srsti není... :D a vracet se potom z 5kovýho bmw do oktávky, to by asi moc nešlo, ale třeba ten superb, pokud bude stát zato a dají tomu lepší podvozek... :) kdysi jsem hodně uvažoval o A4, ale to mě tak nějak opustilo, navíc i z Německa jsou docela drahý a co to měli kamarádi (teda A6), tak po 150tis na to dost hodně nadávali...

Odkaz ke komentáři

s tou A6 je celkme prekvapive jakoz to podle dekry nejspolehlivejsi auto po 150 000km, ale zase je to urcite mix benzin i nafta.

ja osobne bych 3.0TDI nebo cokoliv co ma 6 valcu a naftu v pasatovy necekal, bylo by to moc blizko A6. Maximalne jestli teda bude 2.0BiTDI s tema cca 160kW a to urcite nebude driv nez na podzim kdy audi pusti do produkce 3.0TDI 220kW

Odkaz ke komentáři
Hovorilo sa, že by mohli začať dávať do nového Passatu 3.0TDI(ale kto vie ako to dopadne) možno sa ti oplatilo počkať, ale asi sa teraz ponáhľaš s autom aby si mal v čom jazdiť. Inak to BMW je celkom v pohode, ale to bude asi starý model čo

Do passata by mohli dávat, co by chtěli, ale pro mě to vůbec není varianta - to auto se mi prostě totálně nelíbí a tím faceliftem tomu nepomohli. A ten bavorák ano - předešlý model, poslední facelift, tj. 2008. Tam se dají auta ve velice pěkné výbavě sehnat ve stejné ceně, jako ten superb.

Odkaz ke komentáři
Já jsem si půjčil limo 2.0TDi od kamaráda, abych zjistil, jestli se vejde do garáže :smich: a potom jsem to vzal na chvíli kolem Brna. S 3.6 jsem jezdil už dřív, opět spíše po dobrých cestách. Ta 2.0TDi měla normální podvozek. A drncalo to teda dost hodně. Zimní 16ctky, ujíždělo to v zatáčkách - no prostě mě to nenadchlo a docela odradilo. Předtím jsem to měl fakt jak naprosto jasnou volbu - referenta z MB, pěkně vybaveného, DSG, pádla ...

to mischicka: chtěl jsem hlavně zkusit benzín, když do superba nedávají nějkaý dieslový šestiválec. No ale u toho BMW už mi ta nafta tak moc proti srsti není... :smich: a vracet se potom z 5kovýho bmw do oktávky, to by asi moc nešlo, ale třeba ten superb, pokud bude stát zato a dají tomu lepší podvozek... :palec: kdysi jsem hodně uvažoval o A4, ale to mě tak nějak opustilo, navíc i z Německa jsou docela drahý a co to měli kamarádi (teda A6), tak po 150tis na to dost hodně nadávali...

Superb combi mi taky ležel v hlavě, přece jenom ta Q7 je trošku utopie, ale tím, že jsem zase pryč, jsem to odložil k ledu a nějaký čas vydržím s Oktou, i když už vím, kam by šla a neprodělal bych na tom. Ale BMW mě nikdy nebralo a asi ani nebude:-)

Odkaz ke komentáři
:palec: tak mě třeba zase nebere Q7, celkově v tomto typu aut nespatřuji moc smysl. Navíc ta Q7 je jen A6 vyhozená trochu nahoru... Ten bavorák mě až tak moc nebere designem (to nová 5tková řada jo), ale spíš doufám ve slušné povožení :lol: ale kdo ví, jak to dopadne, zatím ho doma ještě nemám...
Odkaz ke komentáři

Musím tady poděkovat Jirkovi za perfektní jednání, při prodeji svého bývalého Kanárka. :smich: O auto bylo krásně pečováno a u mě se to nezmění :D Ted bude jezdit na Moravskoslezku :) Zatím nemám v plánu zasahovat do auta, pže se mi líbí tak jak je... :loool: jen koupím new pneu na mokru to dost klouže a uzavřel jsem pojistku s havárkem a krádeží.. To byla povinost na tak krásné auto!! Ted jen ještě ten přepis...

Odkaz ke komentáři

co se týče MHD, tak vzhledem k tomu, že se během 10min dostanu pěšky do centra i do práce, tak zatím nemusím MHD moc využívat. Ale čeká mě teď pár delších cest, takže si asi poněkud užiju vlak :smich:

A i já děkuji Radkovi za super domluvu a hladký průběh :) super, že se auto líbí a má ho fanda...

Odkaz ke komentáři

Nějaká pěkná A4 proč ne - ale toto konkrétní: blbej volant, tenhle 4ramenej se blbě drží. Není to kombík, což potřebuju kvůli psovi. Kvůli němu jedině vše v kůži, jinak je vevnitř pořád nepořádek od chlupů - a ty sedačky v tomto a v tom bmw, to je nebe a dudy :wub: A výbavově tahle konkrétní nic moc. Proto je tak levná. Pěkně vybavené stojí od 35 vč. DPH výše.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...