luky Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 no mě se osobně moc libi ta audi ale co jsem dal fotku krozo ,tak to evo bych bral asi nejvic :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Týýýýý jo....to auto nemá kola Hele, ty jeden ! Náhodou má a mooooc hezký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Týýýýý jo....to auto nemá kola dobře ty! :o přesně mířenej vpich ....ééévvvóóó jde sehnat i levněji, ale kdo to má živit přes rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Bíla je moc hezká barva a jak někde psal Jarda co ted koupil toho C maxe tak to už neni bílá co se dávala na Š120 ... některým autům fakt hodně sluši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 otřes otřes ... BÍLÁ je O T Ř E S N Á a vy všichni jak OVCE jdete po bílý..... hrůůůůůza OTŘES OTŘES!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Vorlíku nerozčiluj se. Jaký máš stativ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Taky mi ta audina přijde trochu zbytečně drahá. Ta A6 vypadá slušně, ale má multitronik. Měl jsem najitých několik A4 3.2 v benzínu, ale tam se dělá jen multitronik nebo ke quatro tiptronik. A já chci DSG, tedy u Audi S-tronic což, jak jsem zjistil, je nechutně nejdražší varianta. Ta 3.2 v quatro a s tiptronikem je levnější, než 2.0 155kW s S-tronikem. Potřebuju kombíka, protože v kufru vozím psa, na zadních sedačkách věci. A A6 a Sup mi připadají zbytečně velký a usedlý.... Z té bílé vydřený nejsem, raději bych žlutou nebo červenou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Ja bych byl urcite taky pro audi...je to prece uplne nekde jinde..Audi je audi a skoda je bohuzel porad jeste vzdalena...nicmene jak zminil Olaf...v te A4 bude mene mista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Musím přiznat, že v této "nové" A4 jsem ještě neseděl, ale podle všech článků, co jsem četl, je prostorově podstatně lepší, než předcházející verze. A ostatně - vzadu v oktě moc místa taky není. A já vzadu stejně nejezdím ale našel jsem ještě jednu, která to zatím asi vede: stojí stejně, jako ta bílá RSa, sice bohužel nemá S-tronic, ale zase je to quattro, tj. něco za něco... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Musím přiznat, že v této "nové" A4 jsem ještě neseděl, ale podle všech článků, co jsem četl, je prostorově podstatně lepší, než předcházející verze. A ostatně - vzadu v oktě moc místa taky není. A já vzadu stejně nejezdím ;) ale našel jsem ještě jednu, která to zatím asi vede: stojí stejně, jako ta bílá RSa, sice bohužel nemá S-tronic, ale zase je to quattro, tj. něco za něco... Tak ja jsem v te nove sedel na letosnim autosalone v Brne a mel jsem tam lidi, se kteryma slo porovnavat...proste kamos si sedl dopredu na spolujezdce a nastavil si sedadlo a sel si sednout za sebe a ejhle, nohy zarazene v sedacce... u oktavky tohle nebylo...takze tim jsem myslel, ze je tam mene mista...ale ja bych to osobne taky prekousl, vzdyt je to prece audinka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 ...ale ja bych to osobne taky prekousl, vzdyt je to prece audinka :D ešte k tomu keď je to quattro tak niet o čom :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Dneska jsem skoro celý den jezdil s novým supem, 2.0tdi, manual, elegance. Zklamání. Auto má najeto 13tis km a interiér vrže, podvozek není komfortní, ale skáče to, jak koza. Motor sice odhlučněný dobře, ale aerodynamnický hluk docela špatný. Sedačky oproti RS nic moc. Samozřejmě, prostorově je to skvostné... Ale přesvědčilo mě to, že na superb kombi fakt čekat nebudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 12, 2009 Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Ja nevím jestli je ta Audi A4 tak dobrá volba, osobně bych byl pro OII RS FL combi. Co jsem pročetl všechny testy a viděl nějaká videa, tak o té nové A4 nemluvili jako o nějakém "zázraku". Co BMW, ne-e? Nebo Insignia? Pokud by to byla A6, tak ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 O Opelu neuvažuju, na BMW jsem koukal, jenže 3ka je dost slabota a 5tka je už cenově zase trochu jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Ok, nejaky motivacni fotky ze zehranicniho fora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Ahoj jurach...pozerám, že to s výmenou stroja myslíš vážne, keď už si spravil aj ponuku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Docela jo, objevila se jedna moc pěkná nabídka... ale nepůjdu do toho, pokud neprodám Kanára 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Ahoj Jurachu.Dnes jsem si přečetl Tvůj inzerát a celý den na to musel myslet...hned bych Tvoje auto bral... Důvod prodeje je OIIRS face? Já myslim že bude během pár dní pryč.Taková škoda! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 tywole Romane ty jsi blesk jako krava :D :( :D inzerat je tam uz nejmin 14 dni, na nekolik strankach se tu rozebira bile audi pak vyjadreni ze Opel jurach neresi a ze mozna BWM a ze 3jka je dost slabota snad 4 posty nad tim tvym a ty vyrukujes s bilou FL RS :D :) :) :) me neprestavas prekvapovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 no comment :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak to nekomentuj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 No pánové, vypadá to, že kanárek asi ještě chvíli zůstane, audi je sice super, ale asi by to bylo finančně přespříliš náročné... Takže, abych zahnal smutek na Audi A4 Avant S-line, objednal jsem si do kanára nějaké drobnosti. Snad budu moct za pár dnů hodit fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Tak tady je první výměna, ještě čekám na jednu, možná o něco zajímavější :) Nutno konstatovat, že Columbus hraje se Sound Systemem o poznání lépe, než Audience. Faktem je, že jsem to nečekal. Takže hračička je to celkem příjemná. Doufám, že vydrží na svém místě stejně dobře, jako Audience ;) Ještě se musí vyměnit lišta před spolujezdcem - zůstala tam díra po držáku telefonu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 U někoho v jiném fóru jsme se bavili o noteboocích. Dneska jsem si nechal nainstalovat do noťase Win 7, česká lokalizace, 64 bit. verze. Příjemné překvapení - podstatně rychlejší náběh i konec než Visty, celkov příjemné prostředí. Zatím to vypadá, že se dá doporučit. Co mi trochu vadí - mám IBM X61s a zatím nemají vytvoření kompletní balík Think Vantage prográmků, které celkem usnadňovaly práci. Ale to snad rychle doladí... Náběh a přechod do spánku je výrazně rychlejší, než u Vist, což se ostatně všude píše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tady je nejnovější přírůstek do Kanárka... Fotky zatím jen narychlo, nemám u sebe svůj foťák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Jen přední nebo i zadní? A co jsi udělal s původníma?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Sedačky těžce luxusní! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Jen přední nebo i zadní? A co jsi udělal s původníma?? Samozřejmě přední i zadní, nakodované airbagy i vyhřívání... Původní si vzal kamarád do své klasické octy... Už jsem je měl mít před 14 dny, ale dodali trochu jiný odstín předních a zadních sedaček, tak jsem musel chvíli počkat a dneska se konečně přehodilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Oká, já že fotos byly jen přední. Kde jsi kupoval? Podle toho co píšeš mi přijde, že snad ve škodovce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Oká, já že fotos byly jen přední. Kde jsi kupoval? Podle toho co píšeš mi přijde, že snad ve škodovce... Přes kamarády ze škodovky, nebylo to přes servis... foto zatím jen předních - auto jsem si bral už ve tmě, jsem ještě v Boleslavi a nemám svůj foťák. Vyfotím to pořádně svým a za světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.